Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 011 211
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 5 775
  • София
Аз това за съдебната салата съм го чувала под формата на някакъв виц преди  години, но не помня вица. Иначе като грешка на езика е много вероятно да го каже човек, особено когато бърза. То и вицът сигурно от такъв действителен случай е тръгнал.

# 5 776
  • Sofia
Аз все още в бързината казвам Арена Арменец Sunglasses

# 5 777
"Я водай подата там" Grinning

# 5 778
Може и да съм го казвала вече, но нищо

" Казвай бързо какво ще пиеш, на опашката съм....хайде де Спрайт, Фанта?"

"Ъъъ, една спранта"

# 5 779
Много ми се бяха дояли сармички със зелев лист и реших да направя със зелеви листа от буркан. Преди да отида до магазина в бързината казвам: отивам да търся лозови листа от кисело зеле.

# 5 780
  • На изток от Ада
Преди 2 години имахме 5 котки ( 3 големи и 2 малки) и отиваме да им вземем консерви от Кауфланд . Взехме 60 консерви. Продавачката пита мъжа ми „ Колко са ? ” Той  „ Ами 60 . ” .
Жената питала колко са котките , той разбрал колко са консервите.

# 5 781
Аз се изумих, като получих покана, на която пишеше, че ме канят на абитюренски бал. Айде в текстово съобщение да не догледаш добре случва се, ама да го разпечаташ на 50 покани, без да ти направи впечатление Rolling Eyes

# 5 782
Извинете ме ,писах текста от телефон и едновременно гледах на друго място. Сега като Коке от Новите съседи "3 месеца без заплата" Joy

# 5 783
  • София
И ще работиш на половин работен ден, 12 часа. Извинявам се за оффа, не можах да се сдържа Joy

# 5 784
Вица е: На гай Баньо гамарето кърля фъчове пред пъдебната салата. У нас го имаме като лаф, а аз винаги казвам "кърлям фъчове", много ми харесва.

# 5 785
  • На изток от Ада
Добре е да си в климатиче с климатик.

Мъжа ми беше ходил на командировка в Поморие за 3 дни, обаче не излизал и аз му викам : - Ти въобще не си извади носа навън нали ?

# 5 786
  • София
Сутринта говорех по телефона и казах на приятелката, с която говоря, че ще й звънна след малко, защото сега влизам в магазина да "Купя цигари на детето и солети за майка ми". Приятелката ми замлъкна, което не е типично за нея, но аз затворих. После когато й звъннах отново ме нформира какво съм казала.

# 5 787
От днес: Казански кубашки хор, вместо Кубански казашки хор.

# 5 788
  • До сърцето...
"Една кутия бобнони Сезони с моркови , моля !"

Остави, че се хилих, ами се и чудих - какви ще да са тез бАнбони!?

По темата:
Пътувам. Наближавам мястото, където ще пазарувам (магазин) и си си правя мислено списък на нещата, които трябва да купя.
Междувременно, спирам да заредя колата с гориво. Слизам, отварям капачката на резервоара и напълно сериозно изтърсвам " До горе - зехтин". Физиономията на момчето беше безценна Joy

# 5 789
"Те от приятели са си деца" 😁 вместо "Те са си приятели от деца"

Общи условия

Активация на акаунт