Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 011 616
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Леле, тая хубава тема чак сега я забелязах... Embarassed
Трябваше някой да държи реч пред директорката на училището, като завършвахме 12 клас. И кой, кой, айде, пак аз да спасявам положението. Не си спомням какво точно казах в съответния час, в който тя дойде но беше нещо от сорта: "Имате рядкото щастие да..." И после я насметох, ама, лекинко за едни неща, щото беше голяма сухарка, та, на учителките им стана смешно. Накрая се усетих, че под рядко щастие се разбира диария...  ooooh!

# 721
Днес на работа: отивам в кухнята и спешно ми трябва ножа и казвам на колегата:
- Подай ми го, че бързам!
Той ми вика: - Изчакай да го забърша!
- Абе не го забърсвай, подай ми го!
Всички колеги дойдоха да видят какво да ми "подадат" #Crazy Joy- скъсаха се от смях

# 722
На работа за обяд ни носят от един ресторант храната. Единият колега - голям чешит, поръчва си винаги за десерт "сладък салам". Вчера бях освирепяла за нещо сладко и питам - някой има ли нещо за ядене, а колегата се обажда - "Аз - давам ти салам, сладък." Всички започнаха да се смеят, а той невинен - "Че какво, така се казва - сладък салам". Изядох го салама после Joy

# 723
Майка ми към брат ми:
Ами Мите, не можах да изпържа кюфтетата преди да си дойдеш, защото фактурника е много тежък и не можах да го сваля.  hahaha  Joy

Тя жената писала цял ден фактури и фактурник, фритюрник, все тая  Joy

# 724
  • София
Мама веднъж ми се обади, докато пътувах и искаше да ме пита сложила ли съм си хендсфрито, обаче от бързане ме попита сложила ли съм си фризбито  Laughing

# 725
На работа за обяд ни носят от един ресторант храната. Единият колега - голям чешит, поръчва си винаги за десерт "сладък салам". Вчера бях освирепяла за нещо сладко и питам - някой има ли нещо за ядене, а колегата се обажда - "Аз - давам ти салам, сладък." Всички започнаха да се смеят, а той невинен - "Че какво, така се казва - сладък салам". Изядох го салама после Joy

В една сладкарница тука има-надписа е точно"сладък салам".Производителя го е кръстил "Сладкиша на батко"
И разправям на мъжа ми,как съм яла "салама на батко"
той: -  newsm66  На кой батко по-точно....  newsm66

# 726
  • София
Преди години аз и мъжа ми гаджета. Той остава да спи у нас за първи път официално.
През нощта му се прихожда до тоалетна и тръгва, обача вижда в гръб тате в коридора и той се запътил натам и се връща обратно в хола да стиска и да чака. Кучето, обаче издебва момента и се намъква и то от коридора в на дивана в хола.
Баща ми свършил работата, излиза от ВС-то и кучетоявно, усетило движение, започва да драска на вратата и тате отваряйки вратата за да излезе му вика: "Ти ли тропаш бе мръшляк..." чак тогава видял мъжа ми стои до вратата.
На сутринта големи обяснения бяха какво е искал да каже поета и на кой. Joy

# 727
"Ти ли тропаш бе мръшляк..." чак тогава видял мъжа ми стои до вратата.
На сутринта големи обяснения бяха какво е искал да каже поета и на кой. Joy

Е не, жестоко е hahaha

# 728

В една сладкарница тука има-надписа е точно"сладък салам".Производителя го е кръстил "Сладкиша на батко"
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 729

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох, не, скъсах се да се хиля. Шефът още ме гледа  Shocked.

# 730
Bibi, Туранага - попиках се да се хиля....  Joy

# 731
Ако някой ме гледа ще ме помисли за луда  tv rotfImao rotfImbo
Браво на вас,невероятни сте  Joy

# 732
На обяд мъжът ми ме пита какво ще обядва малката,а аз вместо да кажа телешко със зеле казах зелешко с теле. easter

# 733
Гаджета сме още с моят мъж,
...на купон на една вила.
Вечерта лягаме да спим-3 двойки в една стая.
Нашето одеяло-родопско,от тия с космарлаците.
И понеже съм се сгушила на гърдите му,той дърпа одеялото нагоре и космите ме дразнят.
След много хилене и говорене на глупости компанията позамлъква.
...и тогава моят глас в тъмното:
"Коте,пъхни си го под мишницата,че ми влиза в устата"
Сещате се какво следва...
 Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo... Ооох...немога... Joy hahaha Joy...напикавам се..! rotfImbo rotfImbo

# 734
......"Коте,пъхни си го под мишницата,че ми влиза в устата"
Направо съм разбита....

Общи условия

Активация на акаунт