Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 008 578
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 75
изцепка на моя шеф...
решава да издири един от най-кръшкащите ми колеги, трябва да ходи при клиент спешно. звъни му на гсм-то и почва да нарежда, че му писнало било да се разправя с него, че клиентите чакат, че ако се издъни още веднъж не знам кво щяло да стане.... и така поне 5 минути, ние с колежката си изкарахме акъла.. по едно време шефа млъква... придобива странна физиономия и казва: "добре, стой си там",, затваря.. "той Константин бил в тоалетната"....

в магазинчето за хранителни стоки, пред мен един мъж с около  три годишно дете, душевадче, мрънка, дърпа го - красота. човека притеснен.... посочва кутията с пакетчета 3в1 и казва "и две 6 от 49".....

моя изцепка снощна. чета Грозното патенце на Теди, стигаме до момента, в който  другите патици обясняват, че това е пуешко яйце, а не патешко.. аз изтърсвам путешко яйце... скъсахме се от смях, само Теди ни гледаше странно милата.

# 76
Вървим аз и брат ми на разходка с малкия. Минаваме покрай един светофар за пешеходци. Беше светнало зелено и светофара писукаше. Брат ми: "Светофара писка като е зелено." Аз - "Да, за глухи е."

Сетих се и друго. (То моите бисери край нямат, ама аз не ги помня. Имах една колежка дето си ги записваше.)
Приказваме с колегите. Аз си прибавям нови хора с списъка на кю-то, ама те нямат идея с какво се занимавам докато бъбрим. Аз изцепвам: "Сонче, как ти е името?" Съответно те ме бъзикат и аз им казвам:  "Вие чувате само последната част от моите мисли."

Последна редакция: чт, 26 апр 2007, 09:29 от sleepy

# 77
Мои приятели търсят заведението By The Way в Лозенец на морето. Спират до един дядо и питат "Къде е By The Way", a дядото отговаря "Бай кой...?"

# 78
Ха-ха-ха!
Веднъж обяснявах на смаяната си компания как се готви пУтица!
А на една приятелка, която ме пита по кю-то какво правя, и написах вместо готвя, говня!
А най-голямата ми издънка беше: мъжът ми, бивш футболист, от години организира в махалата какви ли не спортни мероприятия -  разни там футболни, волейболни и т.н. турнирчета, тенис на маса… какво ли не още. В къщи има един огромен кош с топки всякакви, за които той се грижи като за най-безценни съкровища. Включително ги маже с разни кремчета да не им се напуква кожата. Та една сутрин тръгвам на работа и го оставям с това приятно занимание. В трамвая се засичам с една обща приятелка и тя вика: как сте, що сте, това, онова, а мъжа ти какво прави, не пътувате ли заедно. И аз: а, оставих го вкъщи да си лъска топките! Трамвая занемя.

# 79
  • DE
Трябваше да изпращам едни планове на клиент.
Бяха с лошо качество. Аз изкам да му кажа, че са малко надраскани, а пиша "надрискани"
Получавам писмо с това  Confused?????? Embarassed

# 80
  • София
Бившият ми шеф - чужденец - все закъснява за срещи. Аз карам като луда, в резултат. И... попръжвам.
Един ден в София движението БЕШЕ по-спокойно и ние не бързахме за никъде. Спирам на червен светофар, а той меко казва: "Майката светофар."  Shocked Питам аз: "Защо каза това?", той: "Ами нали това е червен светофар на български. Ти все така казваш като спрем на червено."  smile3555

# 81
бисер на дъщерята на съседите:

седим и си пийм бири на кафето.... децата играят. пристигат някви с едно куче. почваме да спорим каква порода е, накрая решихме, че ще пратим Ками да пита хората. вика я баща й и казва:
- Ками, айде тати да ходиш да питаш кучето каква порода е?
тя го поглежда със снизходителна физиономия, един вид "абе ти мое ли да си толкоз тъп"
-Ама татии то кучето не може да говори... то казва само бау бау.....

# 82
А сега се сетих мъжа ми каква случка имаше:

Той се казва Огнян, както винаги е изпушил от бачкане и се обажда на негов клиент /Генади/ и казва:
"Ало, Оги, Генади се обажда"  Joy  hahaha

Докато се усети какво е казал.... после така прихнали да се смеят, че никакъв разговор не провели.
Горкия, чак собственото име да си обърка  Joy

# 83
 Аз-студентка.Прибирам се вкъщи и си мисля,как да поразтърся майка ми.И каквато съм умница и викам -  "Ми мамо,аз ще се омъжвам".
 Пък тя милата се обърна едно спокойно и ме пита риторично - "Аааааааа,че кой ще те вземе тебе,ма мамо".
 Някой наистина беше разтърсен  #Crazy

# 84
Аз - бременна в 9 месец. Пътуваме с мъжа ми към Казанлък и по пътя , малко след Пловдив продават в една каравана жива риба. Сложили една голяма табела, собственоръчно изписана - ТОЛСТОЛОБ,СОМ Аз я виждам и възкликвам :"Е, тия пък чак сайт са си направили". (бел.ред. чета го толстолоб точка ком) И до днес се напикавам от смях като се сетя Simple Smile

# 85
Прибираме се една вечер от разходка, тъмно беше вече. И леля ми казва: "Каква тиха и слънчева нощ!"  Shocked

# 86
Аз съм искала "сметана на сух прах" в магазина..
А една приятелка отивала веднъж към магазина за хляб. И като приближила, продавачът стоял отвън, сигурно е пушел човека. Казал и учтиво "Добър ден", а нашта отвърнала "един хляб бонус"  Joy

# 87
С майка ми и сестра ми ще пълним буркани с краставички и аз казвам,че немога да пълня -майка ми от другия край на стаята "Стига си се лигавила,кажи ми какво можиш изобщо да правиш ?!"  аз тихичко се бъзикам със сестра ми и казвам свирки А майка ми която и до ден днешен незнам как ни чу вика "СВИРКИ БУРКАНИ НЕ ПЪЛНЯТ   Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 88
  • Добрич
С майка ми и сестра ми ще пълним буркани с краставички и аз казвам,че немога да пълня -майка ми от другия край на стаята "Стига си се лигавила,кажи ми какво можиш изобщо да правиш ?!"  аз тихичко се бъзикам със сестра ми и казвам свирки А майка ми която и до ден днешен незнам как ни чу вика "СВИРКИ БУРКАНИ НЕ ПЪЛНЯТ   Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Joy Joy Joy Много яко!   bouquet

# 89
Влизам в магазин за месо:
- Имате ли пилешки крилца?
- Не
- А свински?

Общи условия

Активация на акаунт