Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 008 552
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 60
Преди няколко години сме на ресторант с родителите ми и приятелят ми. Поводът е моя РД. Вкарала съм няколко чаши вино. Бяхме си поръчали някакво патешко и аз се изцепвам: "Мммм, досега не съм опитвала патка!"
При което на масата се възцарява някакво зверско мълчание (по филмите го озвучават с щурчета), а аз се хиля тъпо, защото загрявам какво съм казала. Нашите смениха темата и почнаха да говорят за времето. Joy

# 61
Имам един много хахав приятел. Та на Нова Година, той пиян. Влиза в един магазин по малките часове да си купи кисело мляко да изтрезнява и казва на продавачката: Данон. Тя го пита: Фамилия? А той и отговаря: Узунов!

# 62
Моят мъж работи в кол център на мобилна компания и следният разговор
 - ......... добър вечер, разговаряте с .........., с какво мога да ви бъда полезен.
 - Добър вечер, аз го тургам, ама то не влязя
- Ааа, господине мога ли да знам какво и къде го тургате  Mr. Green
Ставало въпрос за сим картата

Друг случай:
-......... добър вечер, разговаряте с .........., с какво мога да ви бъда полезен.
- ами може ли да ми видите сметката.
- ами принципно бих могъл, но все пак не сте се насочили към правилните хора

# 63
Аз - студентка първи курс в СУ, начало на учебната година. На откриването ни казаха, че имаме първото упражнение в гълъбарника и да попитаме портиера за инструкции. На другия ден притеснена бързам за упражнението, отивам до портиера и се изцепвам: "Извинете, как да стигна до птичарника?"  Embarassed умрях от срам, а човека се сцепи да се хили...

Баба ми е пълна с бисери. Веднъж се прибира от пазар и казва: "Деца, гледах на пазара пуснали много хубави шорти с бандерол. Да купя ли на баща ви?" докато разберем, че шортите били с бандаж, голям зор видяхме  hahaha

И още един нейн бисер. Баба оправя масата и казва на братовчедка ми: "Подай ми тоя шпун." Братовчедката се почуди и накрая и занесе сапуна, а баба възмутена "За какво ми го носиш тоя сапун, дай ми шпуна." Ставало въпрос за пунша от масата ...  hahaha

# 64
Осми март, с майка ми се разхождаме из центъра и случайно срещаме братовчедка ми с мъжа й. Поздравяваме се за празника, на баратовчедка ми мъжа й ми казва"Честит празник." и аз му отговарям "Мерси, честит празник и на теб"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 65
Не не нееееееее не е истина това. Не мога повече. От смях се разсеях и си забравих изцепките.
Отивам в другата тема.
 Joy

# 66
Една позната изживява несподелена тийнейджърска любов. Гледа го от далече, но не го познава. Стотици пъти си представя, как ще му се представи + разни други работи  Mr. Green Един ден, на вратата и звъни нейна приятелка, заедно с обекта на нейните желания. Тя отваря вратата и казва:
- Приятно ми е, Явор се казвам!  Mr. Green

# 67
Една позната изживява несподелена тийнейджърска любов. Гледа го от далече, но не го познава. Стотици пъти си представя, как ще му се представи + разни други работи  Mr. Green Един ден, на вратата и звъни нейна приятелка, заедно с обекта на нейните желания. Тя отваря вратата и казва:
Това не беше ли ти?  Mr. Green

# 68
Ха-ха, добре се посмях и аз...преди лека нощ Heart Eyes
Може би и друг път съм я разказвала тази случка, но не се стърпях и пак ще разкажа:Действието се развива може би 10-11 клас.Втора смяна сме и  чакаме да дойде учителката за последния седми час.В стаята и коридора е няква лудница-всеки търчи напред-назад, вика, кряка и се хили GrinningСамо аз стоя умислена на чина и се мъча да си спомня на кого трябваше да се обадя по телефона, ееее, мисля, мисля и не става...тва е-не мога да се сетя CrazyПрез това време, две мои съученички ме видяли че стоя замислена и с вперен в тавана поглед...и взели от друг съученик една запалка, под формата на чукче...с надеждата да ме разсеят малко и...хоп-едната приятелка ме трясна у тиквата hahahaАз-видимо ядосана и стрестната:"Ама оууу, що ма удряш в телефона?" Joy Joy hahahaДа не ви разправям какъв смях озари цялата класна стая и какви бъзици бяха Joy

# 69
Това не беше ли ти?  Mr. Green

Найн, на Криси една дружка  Mr. Green

Ц-ц-ц, какво зелено стана  Mr. Green

# 70
Гаджета сме още с моят мъж,
...на купон на една вила.
Вечерта лягаме да спим-3 двойки в една стая.
Нашето одеяло-родопско,от тия с космарлаците.
И понеже съм се сгушила на гърдите му,той дърпа одеялото нагоре и космите ме дразнят.
След много хилене и говорене на глупости компанията позамлъква.
...и тогава моят глас в тъмното:
"Коте,пъхни си го под мишницата,че ми влиза в устата"
Сещате се какво следва...
 Joy Joy Joy

# 71
  • София /Абсурдистан

"Коте,пъхни си го под мишницата,че ми влиза в устата"
Сещате се какво следва...
 Joy Joy Joy

Е не  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 72
Бу, поздравления за темата. Много смях падна Joy Joy Joy
Аз най-редовно ръся глупости, ама сега се сещам само за един по-скорошен гаф.
Значи седя си аз и си чатя по кю-то с една именита съфорумка и по едно време ми пише: Аз съм М./мъжа й, така с една буква/, Ж отиде да приспива децата.
Викам: хубаво, тъкмо съм те набарала/ние все се майтапим, че ще си разменяме мъжете/.
И почваме ние с него лафа: как си, кво прайш, естествено и двамата работохолици извъртяхме го пак на проблемите с бизнеса...дъра-дъра...Жена му само минава, хвърля по едно: "мръсницоооо" и пак заминава. По едно време аз му пиша: "Еееехххх, Митя, Митя, кога ще се оправим ний с тебе..." и получавам отговор: Само за оправяне няма да му говориш, щото ще те мачка валяка"" hahaha Joy Joy Joy
Синът ми пък-огромната кайсия във фамилията-по едно време предизвикваше урагани от смях като се появим някъде, щото търсеше все някоя пръчка да грабне и като хукне с нея...търчи и вика: "пия-бия, пия-бия" Joy Joy Joy/тогава беше на около година и половина/

# 73
  • Стара Загора
Стоим както всеки обед на кафето със другите ми съфорумци и бистрим клюки. Експрес /многоуважавания падуан на Татковци/ обяснява, че нещо задържа килограми. Аз понеже блея все...пък и мозък почти не остана след цеденето на кърма заявявам много сериозно - " Ами Дидо пред цикъл ли си? Защото тогава е нормално да задържаш" Mr. Green
Ами такава сдухана и груба мод-ка съм си  Crossing Arms Joy

# 74
В магазина:
- Две загорки- отива жената, носи ми ги
а аз:
- и една загорка- тя ме изгледа така  Shocked и се усетих а всъщност исках цигари  Crazy Нейния коментар беше че само за бири си мисля  Embarassed

Нося на шефа ми един плик, той съответно слага нещо вътре и го залепя, аз " АААА то така ли ставало, пък аз ближа ли,ближа " много още ме бъзикаше за това, а тя ближела ли, ближела Crazy /става въпрос на тези пликове които нямат лентичка, ами и от двете стари са с лепило, ама късно разбрах/   

Общи условия

Активация на акаунт