Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 008 375
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 3 900
Ескадра - подразделение във военноморския флот
Ескадрила - подразделение във военно въздушните сили
Или по-простичко - едното е група кораби, а другото - група самолети.

И за да не е само спам:
Щерката (на 4 години) вчера ни пее песничка, която твърди, че е научила от госпожата по музика в детската градина. Не я знае цялата, само припева: "Малките, големите, средните, последните..." Това е придружено с жестове: за малките - сваля ръчичка към пода, за големите - вдига ръчичка нагоре, за средните .... показва средни пръстчета на двете ръце....
Embarassed Embarassed Embarassed

# 3 901
Ескадра - подразделение във военноморския флот
Ескадрила - подразделение във военно въздушните сили
Или по-простичко - едното е група кораби, а другото - група самолети.

И за да не е само спам:
Щерката (на 4 години) вчера ни пее песничка, която твърди, че е научила от госпожата по музика в детската градина. Не я знае цялата, само припева: "Малките, големите, средните, последните..." Това е придружено с жестове: за малките - сваля ръчичка към пода, за големите - вдига ръчичка нагоре, за средните .... показва средни пръстчета на двете ръце....
Embarassed Embarassed Embarassed
                                  Grinning Grinning Grinning Grinning Песничката да не е пеят скачат палците?

# 3 902
  • София
И за да не е само спам:
Щерката (на 4 години) вчера ни пее песничка, която твърди, че е научила от госпожата по музика в детската градина. Не я знае цялата, само припева: "Малките, големите, средните, последните..." Това е придружено с жестове: за малките - сваля ръчичка към пода, за големите - вдига ръчичка нагоре, за средните .... показва средни пръстчета на двете ръце....Embarassed Embarassed Embarassed

Която и да е песничката, веселбата е страшна!  hahaha Joy

# 3 903
  • Mars Hotel
И дъщеря ми знае само тази част на песента. Явно е полулярна в градините.  Grinning

# 3 904
запис от моят син.Учили в градината за В.Левски и ни разказва вечерта за
турската трътка=турска хрътка,турския фонтан=турския султан .Добре че съседката е минала по този път и ми преведе.

# 3 905
Съученик или съученичка на сестра ми (не помня вече,беше отдавна),беше написал Неон Витрилски,вместо Неофит Рилски.То бива да не си чувал Неофит Рилски,ама чак толкова...

# 3 906

Не е. Тази за "пеят, скачат" я знае цялата. Друга е, ама... само на жестове я докарва. Mr. Green

# 3 907

Не е. Тази за "пеят, скачат" я знае цялата. Друга е, ама... само на жестове я докарва. Mr. Green
              Сега се сещам за на Константин песента  Grinning ама едва ли я пеят по- яслите и детските градини!!!   Laughing Laughing Grinning Grinning Иначе в нея се пее: малкитe, големите, средните и тях. Стана ми интересно коя ли ще е тази детска песен!? Thinking

# 3 908
Точният текст не го знам. Доколкото схващам, става дума за мама патка (!) и нейните патенца, които две жълти лисици хванали. И припевът е "малкото, голямото средното, последното" плюс съответните жестове....
Като цяло ми звучи гадно, а това показването просто ме убива. Пее я и на улицата.....  Embarassed Embarassed Embarassed

Край на спама, че ще си изядем заслужения бой.
  Laughing

# 3 909
# 3 910
Съученик или съученичка на сестра ми (не помня вече,беше отдавна),беше написал Неон Витрилски,вместо Неофит Рилски.То бива да не си чувал Неофит Рилски,ама чак толкова...

Joy  Joy  Joy

Един съученик, в час по музика. Учителят ни много държеше на теорията. Композитори, произведения, кое, кога ... Въпросното момче не беше във вихъра на знанията си по музика. Изпитват го върху Бетховен, ако не ме лъжат спомените.
Въпрос:   - Колко симфонии е написал?
Отговор: - Четиридесет и една.
Въпрос:   - Коя е най-известната?
Отговор: - Девета незавършена!
Въпрос:   - А защо не е завършена?
Отговор: - Ми защото е умрял!
Изобщо не му се смяхме!  Crazy

# 3 911
Сега и аз се сетих за един съученик, пишем преразказ на  "Иде ли?" на Иван Вазов. Преразказът на моят съученик завършва така " А край Пирогов, снега затрупваше гроба на Стоян...... Joy Joy Joy

# 3 912
Току що .. Grinning-Без много да се замислям казах на детето вместо да хвърли чаршафа за пране ,да го хвърли за парцал Grinning Grinning Grinning-пак като не казах за боклука.... Laughing

# 3 913
Майка ми към 3-годишната ми племенница - Дай да хвърлим тази блузка (като има предвид да я съблече и да я хвърли за пране, защото нещо я е изцапала). Малката: Ама защо ще я изхвърляме  Shocked  (мислейки си, че ще я хвърлим на боклука).

# 3 914
Във връзка с горния пост - То, аз така и направих - Казах, че ще ида да изхвърля пепелника, имайки предвид съдържанието му, а изхвърлих целия пепелник... Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт