Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 010 289
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 555
преди малко в една тема прочетох - ''Врени нещица си хапваме'' smile3532 smile3532 smile3532 става въпрос за вредни  Joy

# 556
То моето си е голям срам...оня ден съм на масаж. И тъкмо свърших и съм на бара и от сауната излиза един гол мъж, доста силно окосмен и аз викам на моята масажиста"Ох, добре, че няма ти да му правиш масаж на тоя, че я го виж къв е космат" А тя милата "Ами то това е мъжът ми" Ужасссссссссссс  Sick

rotfImbo rotfImbo rotfImao

# 557
 Аз на един клиент три пъти поред му бъркам сметката. Embarassed Последния път дадох следното обяснение.    -Ами, като те видя и нещо ми става. Shocked
 Чак след като излезе осъзнах, каква глупост съм изръсила, и че човека ще си помисли нещо.
Е, малко усмихнато ме гледа тия дни. Mr. Green

# 558
Аз след като четох четох... ще се разпиша.
1.Незнам доколко е смешно или доколко неуместно беше.На среща на клуб Рено сме с моят-около 20-30 души.Незнайно защо аз обяснявам защо родителите ми са си купили пасат та.... финала на цялата история беше "И един приятел на баща ми каза: Защо ти е да си купуваш рено.. купи си кола" ooooh!
2. Баща ми много обича бонбони  например лукчета ,обаче като ги лапне и не да ги смуче ами ги дъвче.Майка след поредния сдъвкан бонбон заявява компетенто :"абе Стефчо смучи го ...достави си удовлствие"

# 559
Като ученициизлизаме с един приятел и по едно време той ни в клин ни в ръкав вика "Обичаш ли мляко с ориз" Викам"обичам,защо" и той"ми тогава си сложи ориз в циците, тада ти е готово направо". JoyИ аз"ми то хубаво,ама откъде тва мляко в циците: и той"що, кво има в тях, въздух ли"(аз понеже съм с по-едър бюст Embarassed)

# 560
Аз казвах ли ви за Голо Доре и за Доре Голо, които използвах едно след друго в телефонен разговор? Всъщност исках да кажа "горе-долу"  Whistling

# 561
То моето си е голям срам...оня ден съм на масаж. И тъкмо свърших и съм на бара и от сауната излиза един гол мъж, доста силно окосмен и аз викам на моята масажиста"Ох, добре, че няма ти да му правиш масаж на тоя, че я го виж къв е космат" А тя милата "Ами то това е мъжът ми" Ужасссссссссссс  Sick

rotfImbo rotfImbo rotfImao

Ужас, напиках се от смях  hahaha

# 562
Аз отначало като дойдох тук в Испания имах няколко случки(докато науча езика).Отивам да чистя офиса на един човек и той ми казва,че накрая аз ще му кажа колко пари искам за изчистеното.И когато изчистих отивам казвам колко часа имам и  вместо 50 Евро казвам 500,а той човека като взе да се поти и да си бърше очилата,и само ме пита дали сам сигурна и не са ли много тези пари.А аз си мисля,че казвам 50 и продължавам да твърдя,че са даже малко за толкова часове.И се разбрахме като ми написа на един лист цифрата,която му искам,ако земята се беше отворила щях да скоча вътре.Умрях от срам.

# 563
Аз отначало като дойдох тук в Испания имах няколко случки(докато науча езика).Отивам да чистя офиса на един човек и той ми казва,че накрая аз ще му кажа колко пари искам за изчистеното.И когато изчистих отивам казвам колко часа имам и  вместо 50 Евро казвам 500,а той човека като взе да се поти и да си бърше очилата,и само ме пита дали сам сигурна и не са ли много тези пари.А аз си мисля,че казвам 50 и продължавам да твърдя,че са даже малко за толкова часове.И се разбрахме като ми написа на един лист цифрата,която му искам,ако земята се беше отворила щях да скоча вътре.Умрях от срам.

Joy
В крайна сметка не ти ли даде някое евро отгоре, след като му е олекнало  Joy
Сори за спама!!!  Blush

# 564
Да дадеми 5 евро бакшиш,ако могат да се нарекат така,защото аз си ги бях изработила(исках му по-малко именно за да не се уплаши от сумата която ще му поискам,ато какво стана).                                                                                                                                                                                                      И още един куриоз имам с бъркането на думи-на една вечеря,която дават всички шефове на персонала си около Коледа.Сервират се плата сирена и морски чудеса(а аз не ги обичам и двете-останах си гладна,но това е друг въпрос),взимам да ям едно сирене а то миризливо и вместо да кажа,че мирише лошо,казвам,че е в лошо настроение(сиренето),смях голям от всички,и шефа после ме бъзика доста дълго време.

# 565
Тези филийки не са подходящи за принтер.
Разбирай тостер.

# 566
Тези филийки не са подходящи за принтер.
Разбирай тостер.

hahaha Ела у дома, имам принтер-преса и ще може някак да ги набутаме вътре Hug

# 567
Снощи, в разгорещен спор за религиозната принадлежност на арменците заявих:"Арменците са славяни!" Embarassed

# 568
Мъжът ми отговаряше за компютрите в Министерство на Културата.  Един ден влиза министърът, подава му една клавиатура и казва:
-- Абе, я виж тоя компютър защо не работи  Shocked Joy

Втора случка: искахме да отидем на почивка в Слънчев Бряг, правим резервации, обаче само няколко дни преди да отидем, от хотела звънят и казват, че не могат да ги спазят.  Аз обяснявам на мъжа ми, че тоя хотел и без това ми се е сторил кофти на снимките.  Мъжът ми казва:
-- Айде и ти сега като котката с киселото зеле

И двамата мълчим и се гледаме тъпо 30 секунди докато загреем, че е искал да каже "като лисицата с киселото грозде"!

# 569
Темичката е супер, записах си я на отметките, за да я чета цялата.  Peace И аз имам много подобни изцепки. Сещам се вчера  в бързината като умувах дали да кажа "по пътя" или "по трасето" бях на косъм да кажа "по прасето". Направо се чудя как не го изръсих - помислих си го и се спрях точно когато щях да го кажа. Ама на мен много често ми се случва, де, защото все бързам като говоря.

Общи условия

Активация на акаунт