Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 011 582
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 615
"Радвам се,че закъснях"

Ужас   Joy

# 616
Сервирам и вместо заповядайте,казвам-започвайте Crazy Blush

# 617
Сервирам и вместо заповядайте,казвам-започвайте Crazy Blush

Joy Joy Joy

# 618
Моя и той не знае български или поне така говори, че по-добре да замълчи. Забелязал е, че на съществителните се слага -то;-та (колело-то; маса-та и т.н.) И единия ден се опитва да обясни на един мой познат как аз съм го учила на английски. Посочва ме гордо и казва "Учителкатата!" smile3555 После като вече малко понапредна (и след като доста време е слушал секретарката), реши да използва умалителни, но отново с въпросните -то и -та... #Silly И се започна "телефончетото", "Едно моментчетото", "чорапогащничетото"...

# 619
И аз съм казвала смешни неща,но сега се сещам само за тези на една приятелка:"5.20-"пАтАводна светлина"(пътеводна),"Утре заминаваме за БОнки(Банки/я) Simple Smile

# 620
Срещам един бивш колега на майка ми.Известен с любовта си към чашката.Говорим общи приказки.Разделяме се отново с общи приказки и с пожеланието да пратя поздрави на майка.Благодаря му и казвам-довиждане и той-Ааааааааайде,наздраве...ъъъ довиждане... Laughing

# 621
  • о`майна лунна нощ е
Срещам един бивш колега на майка ми.Известен с любовта си към чашката.Говорим общи приказки.Разделяме се отново с общи приказки и с пожеланието да пратя поздрави на майка.Благодаря му и казвам-довиждане и той-Ааааааааайде,наздраве...ъъъ довиждане... Laughing

Joy, ... Оли, забавно е!

# 622
Вчера показвам на малкия една пичка(птичка)

# 623
Еми, днес в офиса ме питат какво ще обядваме и аз викам "секс с мюсли", вместо мляко с мюсли Joy Joy Joy
Е, паднаха от смях. Има да ме бъзикат поне една година hahaha

# 624
С една приятелка сме на пазар и аз и обяснявам, че много мразя да готвя пилето с трътка  Mr. Green     
 стигаме до една сергия, защото трябваше да купувам люти чушки и казвам:100 гр. люти трътки  , а продавачката ме погледна малко странно  Thinkingмоята приятелка още малко щеше да умре от смях  smile3532

# 625
Моя и той не знае български или поне така говори, че по-добре да замълчи. Забелязал е, че на съществителните се слага -то;-та (колело-то; маса-та и т.н.) И единия ден се опитва да обясни на един мой познат как аз съм го учила на английски. Посочва ме гордо и казва "Учителкатата!" smile3555 После като вече малко понапредна (и след като доста време е слушал секретарката), реши да използва умалителни, но отново с въпросните -то и -та... #Silly И се започна "телефончетото", "Едно моментчетото", "чорапогащничетото"...
И твоя явно  е образ... Joy А моя   поздравяваше  бабите  по пейките в махалата  с "Наздраве"  вместо с "Здравей"... Joy

Това бяха първите две думи които научи.   hahaha Тях  най-често чуваше  в България  Laughing ... "умориха" го от ракии и салати Crazy

Каза че двете думи много си приличали... Crazy

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 18:53 от ЧервеноВинце

# 626
Сестра ми прави списък, брои колко души има в него и внезапно заключава: Липсва ми един душ! Още ползваме тази "терминология", но преди баня вече. Grinning

Един от шофьорите ни в чужбина не се е обаждал и аз съвсем без да искам да прозвучи така зловещо питам - Вести, кости от него?, понеже ъ...нали.... ни вест, ни кост....

Колега англичанин на български отговаря на въпроса дали е с кола: Не, с пеша.

# 627

......

Joy

# 628
Сестра ми прави списък, брои колко души има в него и внезапно заключава: Липсва ми един душ! Още ползваме тази "терминология", но преди баня вече. Grinning

Един от шофьорите ни в чужбина не се е обаждал и аз съвсем без да искам да прозвучи така зловещо питам - Вести, кости от него?, понеже ъ...нали.... ни вест, ни кост....

Joy Joy Joy

# 629
Днес рожихме едни неща по финансови инвестиции във Financial Times
Вместо да питам на коя страница е попитам на кйоя дта е .. една колежка много се смя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт