Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 011 578
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 630
Срещам един бивш колега на майка ми.Известен с любовта си към чашката.Говорим общи приказки.Разделяме се отново с общи приказки и с пожеланието да пратя поздрави на майка.Благодаря му и казвам-довиждане и той-Ааааааааайде,наздраве...ъъъ довиждане... Laughing

Joy, ... Оли, забавно е!
Ахам,забавно е Веси..още по-забавно беше после.Половин час не мога да кажа на майка от кой има поздрави...от смях! Joy

# 631
Мъжът ми докато гледахме Music Idol се изцепи тоя Мънки прилича на Слон.

# 632
Сутринта, като изпращах децата на училище , им пожелах " Хайде, лека нощ!"...  Laughing

# 633
Аз обикновенно се оплитам с думите и казвам някакви безмислици.

# 634
Моя приятелка е на диета и яде мляко " Култура 0, 1 %". Сутринта бързайки за работа, отваря вратата на кварталното магазинче и пита : " Извинявайте, ако имате Култура да влизам, ако не не , че бързам" . Продавача й отговорил: " Аз по принцип съм възпитан човек, но вие преценете"

# 635
Моя приятелка е на диета и яде мляко " Култура 0, 1 %". Сутринта бързайки за работа, отваря вратата на кварталното магазинче и пита : " Извинявайте, ако имате Култура да влизам, ако не не , че бързам" . Продавача й отговорил: " Аз по принцип съм възпитан човек, но вие преценете"

Хахаха Joy Joy Joy

# 636

Хахаха Joy Joy Joy
Яко  hahaha

# 637
Искам да си направя набор на една дреха(тъмна на цвят) и решавам,че перделик(това,което набира пердетата отгоре) ще свърши работа.Влизам в магазинчето за конци и копчета:
-Черен перделик имате ли? Simple Smile
Продавачката:
- Shocked до сега не съм виждала черен
Аз(очудена):
- Rolling Eyes  Ми черните пердета как ги шият ?

# 638
Днес една приятелка каза-Отивам към Съдебната САЛАТА... Grinning

# 639
  • София
Работех в снабдителско звено на фирма, а когато говорех за сина си го наричах Камион...... Embarassed

а той е Калоян, както се вижна по-надолу  Joy

# 640
Наскоро един колега влиза в стаята ни и се закача с една от колежките "Какво ми се усмихваш под мустак". И аз, без да му мисля се обаждам "Ми тя вече си махна мустака, за разлика от мен". Последното изобщо не се чу, защото мацките почти паднаха от столовете от смях.

# 641
Преди няколко дена мъжът ми се връща от работа. Трябваше да изкъпем бебето. Аз го посрещам изморена и му казвам "Хайде да хапнем и да разходим кучето." (Вместо да изкъпем бебето). А куче нямаме и не сме имали. Той ме погледна  Shocked. А аз не разбрах какво става. После голям смях падна. Joy

# 642
  • Насред хаоса
 hahaha hahaha hahaha hahaha Умрях си от смях! А ето и от мен: седим си веднъж на гости у зълва ми и нещо се говори около масата, ама аз блея нанякъде и по едно време мъжо ме пита: "Ти какво ще кажеш за Тео?" На което аз отговарям "Сапуна ли? Някои ми харесват, някои не." И като почна един кикот, щото те били говорили за Тео от "Тоника СВ"...

Един случай от майчинството - не мога да мръдна от къщи и се обаждам на мъжа ми да ми купи лакочистител. Идва си той и ми носи от ония лакочистители с гъбичката вътре, дето си потапяш пръста. Аз се учудих защо е купил такъв, а каква била работата - влязъл в парфюмерията и почнал да оглежда лакочистителите - на тия обикновените били сложили листчета с цена 70, 60, ама без нулата отпред. Като видял тоя с гъбичката - 1,50, мъжо решил, че ще вземе него - сторил му се най-евтин. Платил го и преди да излезе, питал продавачката "Ами тия другите що са толкова скъпи?" И тя му отговорила: "Ама това са стотинки, не левове!" И нашият -  Shocked

Пак от майчинството - обаждам се да ми вземе превръзки и подробно обяснявам - нощни, крилца, еди-каква си марка. Звъни ми нашият от аптеката след малко: "К'во ме разиграваш, никъде няма от тия измислени превръзки с перца!"  Joy А той във всяка аптека питал за нощни, еди-каква си марка, ама с перца, не с крилца. Само си представям как са го гледали...  #Shocked
Една аптекарка му казала, че сигурно търси с крилца, а той й се троснал: "Жена ми каза с перца!"  hahaha hahaha hahaha

# 643

Една аптекарка му казала, че сигурно търси с крилца, а той й се троснал: "Жена ми каза с перца!"  hahaha hahaha hahaha
  Joy Твоят е голям образ.

# 644
На времето баба ми и вуйчо ми се връщали от някъде,но спирачните на старата Лада отказали.Вуйчо казал на баба: ''Няма спирачки.Сега ще намаля максимално,ще скочиш от колата,аз ще отида да я  блъсна леко''.А баба му казала:''Аааа,Васе,спри да сляза,пък ти ходи да се блъскаш после''  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт