Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 011 601
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 675
.... "Цял ден бях чистачка и миячка, и готвачка, и перачка ..." А мънинкото  ентусиазирано добавило - "Мама беше и простачкааа - тоооолкова много дрехи простря ..."  smile3521

hahaha Joy ..... o-oooo, и аз изпрост(р)явам редовно у нас значи  Peace Grinning

# 676
Сетих се за един виц.
Една мама цял ден шетала - чистила, готвила, прала и т.н. Детенцето си играело покрай нея. Вечерта, когато се прибрал таткото се поинтересувал как е минал денят у дома. Майката започнала да нарежда - "Цял ден бях чистачка и миячка, и готвачка, и перачка ..." А мънинкото  ентусиазирано добавило - "Мама беше и простачкааа - тоооолкова много дрехи простря ..."  smile3521

Joy smile3532 е това многооо ми хареса

# 677
  • о`майна лунна нощ е
==== Чудех се кое е смешното  newsm78

Като се зачетете внимателно ще разберете кое му е смешното - при вдигането на телефона мъжът започва да псува, а линията е била отворена вече и съответно човекът отсреща вместо "Ало", чува псувня. Тя е насочена към друг, но бащата няма как да разбере, че мъжът на момичето няма предвид него като адресат на псувнята.

# 678
  • на кого му пука
Малко плагиатство ако е позволено

“Г-н депутат, така подаден, Вашият член няма да влезе.”
(Депутат)

Всички десетокласници, които желаят да ходят на бригада, да се прегледат при лекарката!

бележка в училище

# 679
Аз пък вчера по време на урока по гръцки вместо на учителя да кажа Наско му казах Носко,но пък ни прозвуча добре и сега така ще му викаме Simple Smile

# 680
Преди няколко години сестра ми спи една вечер, а аз гледам филм в нейната стая. По някое време започва нещо да си мънка и накрая възкликва:

- Я... половината ми коса е руса!

Аз шеговито я питам:

- А другата половина каква е?

Отговорът беше:

- 36.

# 681
Премина ми черна Пътка  Котя.....
Развали ми се вързобара.....

И още доста глупости, като бързам да се изкажа и не ми върви нещо  Mr. Green

# 682
Преди два дни сядам да нахраня малкия и казвам на каката да ни донесе лигавник...Почнахме да се храним -лигавник още няма.....чакам чакам и накрая извиках *Ще ми донесе ли някой лигавник или трябва да пусна  SMS *Оффф тия медии как са ни промили .......

# 683
От вчера до днес включително няколко пъти чета разни неща, които в главата ми се подреждат по различен начин.
Например таблицата, която трябваше да направя, свързана с някакви счетоводни активи и пасиви: вместо "Разходи по икономически елементи" - Разходи по икономически ебе-менти  Mr. Green, Печалба от обичана дейност, вместо от "обичайна"  Joy, Счетоводно печална... вместо "счетоводна печалба"  Crazy
А днес докато пътувах, видях надпис на магазин: Хастари, ципове, който незнайно как трансформирах в "Прастари ципове" и си се смях сама, докато стана време да слизам от автобуса  Hug

# 684
От вчера до днес включително няколко пъти чета разни неща, които в главата ми се подреждат по ........
Хахаха  Joy имаш муза някаква - ами твори-твори, пък после пиши-пишиииии  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 685
Днес нахлувам в счетоводството, оглеждам се и питам "Къде е глаДната счетоводителка", вместо "главната"... Паднаха да се смеят и сега бъзикат жената заради мен ooooh!
А вчера съм се умилила на детето на колежката и предлагам да опита от моята "супа от гъбички" Blush

# 686
Вчера гледахме новините - някъде се появили две дъги. Детето започна да разказва:
"Да, аз вчера видях две звезди..."  Grinning

# 687
Сервирам и вместо заповядайте,казвам-започвайте Crazy Blush
Е, нищо де. Аз на един му казах "заминавай"... Embarassed като му сервирах кафе, но ми предстоеше първо излизане в чужбина, че само за това си мислех.  Crazy

# 688
Ох,напиках се 4есно  Joy Joy Joy

Аз в един документ написах ''шибашки цех'', вместо шивашки  Crazy...........едва продължихме работта пред клиентите с колегата  Joy Joy Joy

# 689
А вчера съм се умилила на детето на колежката и предлагам да опита от моята "супа от гъбички" Blush
Вярвай, смея се от 10 мин. със сълзи на очи и не мога да спра! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт