Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 011 631
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 705
Спомням си една моя приятелка ми се обади един ден...беше много кисела.

Скарали се с мъжа и тя ми казва...  "Нещо напоследък не се разбираме много с моя!!....Много ме дразни!!"...

И  по време на разговра аз  изведнъж я питам - "Абе каква зодия е твоя мъж?!"...  newsm78....

На което тя троснато ми отговори: " Ми ква е... зодия ИДИОТ !!"... Blush   Joy   

# 706
Скоро не съм я чела тази темичка, ама помня че е гооолям смях тук.
Случка отпреди 2 дена. Работя на рецепция в хотел с много чужденци. Идва клиент чужденец, явно живеещ в България, защото говореше на български. Поиска да му обясним кой е най-прекия път към летището, съответно му показахме, а той " А не не, не искам да минава през този светофар има адски много конфитюр"  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo Първоначално реших, че не съм чула добре, но след като го повтори съвсем убедено голям смях падна. Аме ме изкефи как си го преведе по аналогия от traffic jam, без да му мигне окото и прозвуча като някой on-line преводач  Joy

# 707
Гимназията, час по английски. Трябвало да преведем за домашна любима рецепта. Всеки ред по ред става и чете.

Една съученичка беше превела печени ядки като "constipated nuts", т.е. ЗАПЕчЕНИ ЯДКИ, демек такива със запек.  Laughing Joy hahaha Умряхме да се смеем.

То суровите какви ще са тогава? Такива с разстройство newsm78

# 708
Ще приготвяме за вечеря-пържени яйца...майка ми най- сериозно ни пита:
"Коя от вас ще изпържи на баща си яйцата!"
и като се усети какво е казала-три дни се смяхме само докато се погледнем hahaha Joy

# 709
  • somewhere over the rainbow
Чух от една приятелка, че имало някакви памперси второ качество, които били доста евтини, а с малки дефекти. Kазах на майка ми, като ходи по магазините, да попита за такива памперси. Ходи тя и се прибира. Изрежда какво е купила и накрая казва: "А памперси втора употреба няма никъде". Shocked
Викам:"И слава Богу" Joy

Аз не правя често грешки на езика, но майка ми е много ценна в това отношение Sunglasses

# 710
Страхотна тема, ако ще и сто пъти да я прочета, пак ще ми е смешно!
Да се включа и аз с един пресен бисер от снощи.
Лягам си аз, мъжът ми вече е заспал и го слушам, че се смее на сън. Ама поне 5 минути се хили. На мен ми стана интересно за какво толкова се смее, побутвам го и го питам, а той, както си спи, ми отговаря:
- Един гълъб разказва смешки.
Аз: - И какво ти разказва?
Той (троснато): - Той не ми ги разказва на мен!
После половин час се смях, как не го събудих не знам  hahaha

# 711
  • somewhere over the rainbow
Aaa, насън говори брат ми.
Една нощ се беше ядосал на някого hahaha и вика: "И не ми се отваряй много, че ща кача на ... /следва замисляне/... на Иван Вазов на мустаците ща кача" Joy
/от Сопот съм/

# 712
Aaa, насън говори брат ми.
Една нощ се беше ядосал на някого hahaha и вика: "И не ми се отваряй много, че ща кача на ... /следва замисляне/... на Иван Вазов на мустаците ща кача" Joy
/от Сопот съм/

Ееей, този твоя брат много люти закани ръси hahaha

# 713
    Дивотията е от петък,   Не е мой бисер ,  но пък има връзка..
  Колегата / по- възрастния, окол 55 г./  Слушайки ме непрестаннно как Всяка вечер, аз  Говоря с  момичетата/, дамите репликата е от сорта   Снощи, като си говорихме, знаеш ли кой виц..."   Снощи , като го обсъждахме с дамите, знаеш ли , че  санирането, дето  ... ипр.. и пр..Много често  ви цитирам... без имена  и  произход на казаното..  Включително и сериозно инфо. Никога.
    Много често цитирам опит и смях от тук.  Без имена. и без Форуми.
  Та колегата се изцепи  в петък..."  Все се каня да ти кажа..По- голям съм от теб.   Виждам, че семейството ти е добро  и явно имаш  чудесен мъж.  Защото,  колкото и да ми е писнала жената,  ако всяка вечер, КАТО ТЕБ,   отива с приятелки  на безкраен лаф... - Няма да я бъде.  Ти буквално всяка вечер  си на купон бе, като те слушам, направо ще я отсвиря..  то бива, бива..ама.   Много ти търпи мъжа. / Колегата е на ВИЕ   с И-Т/     Аз Запецнах  за какво ми говори.. И го гледам  идиотски-.      Другия колега  го  дърпа  деликатно на страни..  Щото знае.
    Пикът на ситуацията, че шефката, на цялата Дирекция,  стоеше зад нас  , и се чу кикота и.  / А, тя  наясно с нет- а.
  аз и шефката  се смяхме... първо  тя,  после аз.. Mr. Green

Честно ,  нямах идеята, че колегата си ме представя по кръчми  всяка нощ с вас...всичките.

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 20:05 от Найка

# 714
Купихме една играчка за бебето - музикален пингвин на Фишер Прайс. Добре, ама трябва да се сложат батерии в него, за да работи. И аз поръчвам днес на мъжа ми, който се беше запътил към супера:
"И да купиш баКтерии за пингвина!"

(Точно преди това бях чела тук за супата от гъбички и паднах от смях, та явно оттам дойде тази неволна изцепка hahaha)

# 715
Преди доста години бързам аз към фурната за хляб.По пътя срещам една жена с три хляба и решавам да я питам хляба дали е топъл и мек.И изтърсвам "Хляба мекъл ли е ,топ ли е?".Жената  Shocked
А преди една година на работа съм и идва клиент.Застава на гишето и казва-"Извинете,идвам за сверка".При което аз чувам "Извинете,идвам за свИрка" #CrazyСлед това като казах на колегите какво съм чула,направо ме скъсаха от бъзик.Два месеца по-късно все ми казваха-"Айде пак един идва за свирка" hahaha

# 716
  • Насред хаоса
Веднъж обяснявам нещо на дъщерята и вместо "куче и котка" викам "коче и кутка". И до днес ме бъзика фамилията ... И още едно нещо, което обаче не съм казала, а направила - при раздигането на масата след ядене съм тикнала солницата в хладилника и после навиках всички наред, че са я загубили ... Embarassed

# 717
..........
А преди една година на работа съм и идва клиент.Застава на гишето и казва-"Извинете,идвам за сверка".При което аз чувам "Извинете,идвам за свИрка" #CrazyСлед това като казах на колегите какво съм чула,направо ме скъсаха от бъзик.Два месеца по-късно все ми казваха-"Айде пак един идва за свирка" hahaha

rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 718
По темата с бълнуването на сън.... една позната ми разказва за мъжо си:

Вечер е, мъжът й полегнал на дивана след вечеря, та взел да заспива. Тя гледала някакъв филм по тв-то. Във филма двама се срещат и единия пита другия "Здравей, как си?", а мъжът й от дивана бълнувайки отговаря на героят от сериала :"Благодаря, добре, ти как си?".... Оня от тв-то "Свърши ли работата, за която ти платих?" , мъжът й: " Има време до края на месеца", тв-то "Нещастник"... мъжът й: "Е..си ма...та".... Познатата ми вика, е такъв филм няма.... и го събудила със смеха си. Още базикаме мъж й в компания по този повод. Simple Smile

# 719
Онзи ден едни приятели ни бяха дошли на гости и единия пее тая прослувута песен на Милко Калайджиев"Ела батко да те гледа, той разбира от говеда" Sick И аз съответно без изобщо да помисля му извиках"Млъкни бе говедо" Embarassed Доста  странно ме изгледа човека, ама не посля да пее повече.

Общи условия

Активация на акаунт