Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 011 631
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 735
  • UK
То не е точно без да се замисля, но е смешно. Днес с най добрия ми приятел вървим из центъра на София в най големия дъжд, мокри до кости и аз обяснявамкак се чувствам като в апокалиптичен филм. В един момент провеждаме следния разговор.

- Вали. - заявява той компетентно
- Мислиш ли?! - питам аз
- Ми... Капна ми...

# 736
То не е точно без да се замисля, но е смешно. Днес с най добрия ми приятел вървим из центъра на София в най големия дъжд, мокри до кости и аз обяснявамкак се чувствам като в апокалиптичен филм. В един момент провеждаме следния разговор.

- Вали. - заявява той компетентно
- Мислиш ли?! - питам аз
- Ми... Капна ми...

Laughing .... приличате ми на герои на Р. Чандлър или по-скоро на Холмс и Уотсън  Grinning

Измъкнала съм се "по терлици" в ранна доба и вися на компа ..... форум  Hug
Мъжете спят.
Синът ми всяка сутрин , веднага след като си отвори очите почва да нарежда "мама", "тате", "наня" / тоест иска да му донеса шишето с млякото/.
Чувам го от другата стая и се изстрелвам гузно при него.
Отварям вратата, той почва да ме "мамосва" .... а аз изведнъж го попитвам :
"Искаш ли АМ ?" Mr. Green
Детето ме гледа  Shocked .... и аз разбирам, че съм прекалила с форума  Laughing

# 737
  • UK
Ние двамата сме голям майтап като сме двамата, жалко, че няма как да записваме всички глупости, които говорим, защото просто това е всичко, което правим. Ей такива случки, разговорчета... Този го запомних предвид абсурдността на ситуацията. Simple Smile

# 738
  • somewhere over the rainbow
Майка ми снощи се наяде като "свинско дете" Shocked
След половинчасов хилеж се разбрахме, че това е комбинацията между "свиня" и "попско дете на Задушница" bowuu

В интерес на истината и "свинско дете" става Laughing

# 739
Може да не е много по темата, ама последното хипер смешно нещо, което чух, е един лаф, който каза вчера Кошлуков /не го понасям по принцип  Sick/ в Мюзик Айдъл на една лелка, дето защитаваше оня, айтоския бездарник - "Ако изядеш една агнешка главичка, в стомаха ще имаш повече мозък, отколкото в главата!"  Joy Joy Joy

# 740
 Днес свеки ни изненада с посещение.Аз отварям вратата.Мъжът ми е в другата стая,сложил да се зарежда един GSM,и нещо му рови из менюто.Влиза госпожата и вика:``Аааааа ами Х...къде е?`` и аз завеяна отвеяна ---- #Silly       ``Аааааа  в спалнята   играе си с оная работа``  smile3555 smile3538Не  ми идва на езика в бързината телефон или там нещо друго  smile3537   И свеки ей така  smile3556---`С коя работа?` Пфууууууу ,като ме напуши един хилеж...немога да си кажа``коя работа``.

# 741

Малко не е по темата, в смисъл че това не е казано от мен, а от мъжа на моя първа братовчедка.  Peace

Та на бартчедката мъжа и  все чува тя  да казва за моя татко ..."лелин еди какво си...лелин еди как си.."

А ние в нашия край  вместо чичо  ...казваме лелин/ демек....на леля мъжа и - лелин мъж/  Crazy

А той е виждал баща ми няколко пъти, ама не  е знаел  точно как се казва той, понеже никой не му е  вика на име на баща ми. Rolling Eyes

Аз му викам татко....майка ми му вика душко... а братчедката....лелин...комшиите ...комшу и така нататък...  Grinning

Та един ден той се престрашил да пита  братчедка ми/ тоест на жена си/:

- "Абе  на Меги/аз/ баща и  много готин човек, ама само едно не мога да разбера!!!!!  newsm78  ....Как са могли неговите родители  да го кръстят "Ленин" ... Crazy Joy Joy Joy

Той през цялто време е чувал и мислел, че тя му викала Ленин... ooooh! Joy

Попикахме се от смях цялата рода  когато разбрахме. hahaha

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 00:09 от ЧервеноВинце

# 742
Спираме едно момче,горе-долу на моята възраст,който продава картички срещу 1 лев за благотворителност.Много любезен обеснява всичко,вади ти душата с памук.А аз в напреднала бременност и силно разчувствана.Купувам разбира се.Той ми пожелава лека бременост и безпроблемно раждане.А аз отговарям "Мерси,подобно!" ooooh!

# 743
Веднъж се возим в една кола - шофира моя приятелка и с нас мъжа ми и още един приятел. Както си караме, нашият приятел вижда брат си на единия тротоар и казва: "А, това е брат ми, викни му, че е от твоята страна!"

При което шофьорката в бързината му извика: "Брат миии!" (без да го познава), а той пък даже се обърна Laughing

# 744
  • София
Днес свеки ни изненада с посещение.Аз отварям вратата.Мъжът ми е в другата стая,сложил да се зарежда един GSM,и нещо му рови из менюто.Влиза госпожата и вика:``Аааааа ами Х...къде е?`` и аз завеяна отвеяна ---- #Silly       ``Аааааа  в спалнята   играе си с оная работа``  smile3555 smile3538Не  ми идва на езика в бързината телефон или там нещо друго  smile3537   И свеки ей така  smile3556---`С коя работа?` Пфууууууу ,като ме напуши един хилеж...немога да си кажа``коя работа``.
hahaha hahaha hahaha

Той през цялто време е чувал и мислел, че тя му викала Ленин... ooooh! Joy

Попикахме се от смях цялата рода  когато разбрахме. hahaha

Joy Joy Joy

# 745
  • Пловдив
Прибираме се с мъжа и сме в задръстването ,внезапно се появява пред колато една клошарка с количка претоварена  от всякъде,в този момент звъни мобилният на мъжа ми(баща му) и тай вдига телефона и
-Майка ти да....,боклук такъв! Joy Joy Joy
....Свекъра си глътна граматиката

Хич не ми е смешно, че мъжът ти е напсувал така грозно една нещастна, бедна /и може би психично-болна/ жена.  Колкото и да го е стреснала, да я нарича боклук е ужасно.

Аз пък разбрах, че клошарката напсувала боклука, че й тежи  newsm78

# 746
Все забравям да споделя, как се изложих преди години, та, като забременях първият път консултацията ми водеше един доктор, с второто този лекар вече не практикуваше и ме насочи към друг. Родих и второто си дете и един ден се засичаме с първият доктор (бях с бащата на децата) и си говорим, става въпрос за децата и аз изръсвам: "Това е вашо производство". Трябва да ви кажа, че още се срамувам като се сетя.

# 747
Все забравям да споделя, как се изложих преди години, та, като забременях първият път консултацията ми водеше един доктор, с второто този лекар вече не практикуваше и ме насочи към друг. Родих и второто си дете и един ден се засичаме с първият доктор (бях с бащата на децата) и си говорим, става въпрос за децата и аз изръсвам: "Това е вашо производство". Трябва да ви кажа, че още се срамувам като се сетя.

Joy Joy Joy Joy
Мое изказване туко що.
Напоследък имам неописуем апетит.
Гриза си ябълка и говорим за Fort Boyard. Аз изобщо не съм го гледала. И питам колегите: "това Fort Boyard вкусно ли е??"

Аз просто исках да попитам интересно ли е.

# 748
  • Eemnes, NL
Колко лесно стават, семейните панаири Wink
Аз съм от около 2 седмици на диета, та вчера си седим и си говорим нещо с мъжо, и в един момент се появавява малкия и вика на баща си - Пък  мама, има дейт(че съм имала среща с някой Shocked Party). след което и двамата се споглеждаме, и аз в един момент се сещам, че той има предвид - диета. hahaha Joy

# 749
Аз съм цар на тези неща!!

последните две, за които си спомням, защото моите изцепки са много

Пиша си с едно бившо гадже по скайп и се заговорихме за приключилата ни връзка, при което той ми казва, че съм го ревувала навремето, а аз без да се замислям му изстрелвам "Да ама А.( настоящият) изобщо не го ревнувам, а той е  красив!"  Embarassed

Друг случай вдигам телефона в офиса и нещо съм се зачела в дир.бг и вместо да кажа името на фирмата изстрелвам Дирбг Добър ден - цял ден ми се подиграваха колегите за това дирбг Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт