Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 011 626
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 750
  • Be realistic - plan for a miracle.
Пишем в час по аналитична граматика някакъв пример и в изречението имаше думата 'never' при което точно когато аз изписвам думата, колежката до мен кихна доста звучно... и аз вместо да й кажа 'Наздраве' й викам 'Never' ... Laughing

# 751
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
да се запиша да следя, а после ще ви чета

# 752
  • София
Близо три часа помагах на приятелка да приключи счетоводството на една фирма . На мен ми беше дала задача да събирам числа . Излизам , вече закъсняла и питам един човек "колко ви е часът". Той ми отговори 18 и 40 , а аз автоматично му казах 58 !

# 753
Близо три часа помагах на приятелка да приключи счетоводството на една фирма . На мен ми беше дала задача да събирам числа . Излизам , вече закъсняла и питам един човек "колко ви е часът". Той ми отговори 18 и 40 , а аз автоматично му казах 58 !

И аз помагам със счетоводство, така че доста се посмях...

# 754
Разместваме офиса... Оставих един колега да оправи настройките на принтера. Идва колежката и пита "Къде е Явор?", а аз, задълбочена в нещо, отговарям "Такова на принтера". Тя ме пита "Какво такова?", а аз възмутена "Е, как какво - принтера"... Голям смях се смяхме после.

# 755

- "Абе  на Меги/аз/ баща и  много готин човек, ама само едно не мога да разбера!!!!!  newsm78  ....Как са могли неговите родители  да го кръстят "Ленин" ... Crazy Joy Joy Joy

хахахахааа
А аз познавам човек, който наистина се казва Ленин.

# 756
  • Larnaca, Cyprus
Привет от мен на всички остроумници smile3533
Барборанке и Миме много се радвам да ви срещна тук.. Hug
Ще ви кажа нещо което се сещам в момента...
Аз на работа.....
Моят пряк началник е мъжът ми..... Mr. Green
ЗВънни телефона ....
Една много близка семейна приятелка търси мъжо .....
Аз в отговор.....
Много се радвам да те чуя ама шефа го няма в момента..... Joy Joy

# 757
Имам приятел,който се казва Виктор.И веднъж забързана да му кажа нещо почнах Вит,Вит.... и не мога да му кажа името ,та накрая казах Виткур вместо Виктор.От тогава насам като говорим за него все за това се смеем.

# 758
Друг случай вдигам телефона в офиса и нещо съм се зачела в дир.бг и вместо да кажа името на фирмата изстрелвам Дирбг Добър ден - цял ден ми се подиграваха колегите за това дирбг Embarassed

hahaha Добре, че не е звънял шефа  Mr. Green

# 759
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 760
Снощи съпругат ми ме побутва и казва детето плаче стани и виж какво иска аз му казвам като плаче да стане и да дойде.

# 761
Здравейте, момичета!  bouquet
Благодарна съм на моите приятелки, че ми посочиха този сайт.
Отдавна не се бях смяла от сърце както днес - с веселите ви  истории. Та и аз да се влюча:
 Сина ми/ в момента е на 19г/ когато беше малък, слуша за както се разправяме с приятели- как сме купили радиатор и как върви цената му според ребрата им и се обажда:- Мамо, а нашия с колко БЕДРА е? newsm78  Shocked Е, още го помним и го будалкаме с това!  hahaha
 А иначе и майка му/демек аз де/ Blush не оставам по-назад Wink... ех, дружките ми помнят по-добре от мен, така че... очаквайте скоро включване! callme

# 762
По темата с бълнуването на сън.... една позната ми разказва за мъжо си:

Вечер е, мъжът й полегнал на дивана след вечеря, та взел да заспива. Тя гледала някакъв филм по тв-то. Във филма двама се срещат и единия пита другия "Здравей, как си?", а мъжът й от дивана бълнувайки отговаря на героят от сериала :"Благодаря, добре, ти как си?".... Оня от тв-то "Свърши ли работата, за която ти платих?" , мъжът й: " Има време до края на месеца", тв-то "Нещастник"... мъжът й: "Е..си ма...та".... Познатата ми вика, е такъв филм няма.... и го събудила със смеха си. Още базикаме мъж й в компания по този повод. Simple Smile
newsm62 smile3501

# 763
Пътувам си с автобуса и на следващата спирка трябва да слизам. Но, на стълбите стои един мъж. Кой знае защо не го попитах - Ще слизате ли? , а реших да му го покажа. Той забеляза суетенето ми около него и ме погледна въпросително. А, аз: - Как предпочитате, отпред или отзад?  Shocked
Crazy  Резултата беше  кикот и отместване от стълбите.  Joy

И до ден днешен, не мога да си обясня  Rolling Eyes защо зададох този въпрос!  hahaha

# 764
ох направо се пукнах от смях  Joy големи терци сте, аз не оставам по назад от вас ,но сега се сетих за една изцепка на свекърва ми,та на деня на сватбата след подписването ще влизаме вече в ресторанта аз със майка ми стоя пред огледалото и свеки идва и вика:"сега ще трябва да ритнеш бакърчето #Crazy" тя имала предвид менчето но мама се опули направо

Общи условия

Активация на акаунт