Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 011 631
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 765
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... свеки идва и вика:"сега ще трябва да ритнеш бакърчето #Crazy"
пак добре, че не те е било "да ритнеш камбаната"  Crazy
Бо  Heart Eyes и аз съм така,  Blush но с кака в началото.  хваля се Wink

# 766
a миналата година на велик ден отивам в магазина и казвам'' честито рождество христово'' и продавачките Shocked

# 767
Сина ми/ в момента е на 19г/ когато беше малък, слуша за както се разправяме с приятели- как сме купили радиатор и как върви цената му според ребрата им и се обажда:- Мамо, а нашия с колко БЕДРА е?
Joy Joy

# 768
Седим си ние в едно заведение , пристига сервитьора аз си поръчвам белени домати със сирене, сервитьора  Shocked как така белени , аз още по облещена от него не зацепвам седя и го гледам, Laughing моят мъж решава да разясни и казва:ми ей така хващаш и ги белиш , да останат без люспи, сервитьора още повече Shocked и казва :Ох , немога да Ви разбера, ама пържени или запечени да бъдат  Shocked , при което аз не само нарязани Mr. Green Mr. Greenи след няколкоминутно мълчание разбрахме че човека си мисли за  картофи  hahaha hahaha

# 769
Айде, още едно от мен, че да си 'одя да си видя дружките, за които ви казах.
 Та... бях малка, ама още помня Wink - майка ми беше си намислила за вечеря след работа да готви свински крака уши/ демек пача, ама топла/ Crossing Armsи докато се съблича и събува чорапите,  уж ми приказва / тя си мисли че винаги я слушам-хихи*/ и казва, с поглед, вперен в събутите си крака: - Трябва да сложа тия крака да се варят... Ааз, в момента говоряпо телефона и избухвам в луд смях. а тя, милата, се чуди  Thinking ooooh!що се хиля като изтървана Joy Joy Joy... Та такива ми ти неща около моята"младост".
Айде, милички, до скоро!  bouquet

# 770
Аз някъде малко преди да стан атинейджърка и д онас стояха блок.Бащами разправя на братми и на негов приятел за мзонетите как ще са и аз с целия си акъл питам "Татко кога ще са готови Минетите  "Баща ми и Братми  Shocked Shockedа пирятеля на братми вече лежейки на земята се превива от смях и аз пак си повтарям същото.Бащата не можеше да ми обясти че не  е Минети а Мезонети,но з амене беше все едно.После брат ми м есветна.
Сега се сетих аз бисер на дъщерями ,която е на 2годинки и 7 месеца.Един ден я питам мамо ка се правят децата,а тя "тати цунка мама за добър вечер,прегръща я и тя ще забременее " Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
Ако така ставаха бебетата  hahaha hahaha hahaha все щях да съм си бременна,щото так асде поздравяваме с приятелите с прегръдка

# 771
Уговорихме се веднъж с приятели да ходим на дискотека, но не знаем къде е входа и седнахме на една пейка с мъжа ми да ги чакаме да дойдат. Минават двама младежи и ни питат: Къде е входа за дискотеката?, а аз отговарям: И ние чакаме ...  #Crazy
Исках да кажа, да ни го покажат ...  ooooh!

# 772
  • Пловдив
По темата с бълнуването на сън.... една позната ми разказва за мъжо си:

Вечер е, мъжът й полегнал на дивана след вечеря, та взел да заспива. Тя гледала някакъв филм по тв-то. Във филма двама се срещат и единия пита другия "Здравей, как си?", а мъжът й от дивана бълнувайки отговаря на героят от сериала :"Благодаря, добре, ти как си?".... Оня от тв-то "Свърши ли работата, за която ти платих?" , мъжът й: " Има време до края на месеца", тв-то "Нещастник"... мъжът й: "Е..си ма...та".... Познатата ми вика, е такъв филм няма.... и го събудила със смеха си. Още базикаме мъж й в компания по този повод. Simple Smile
newsm62 smile3501

rotfImbo

# 773
  • Пловдив
Не са мои и двете изцепки,но много се смях като ми ги разказаха.

Приятелка  си седи на масата и пуши.Мъжът и минава покрай нея,хапвайки си нещо,вижда една салфетка на масата и я пита:Чиста ли е тази салфетка?
А тя отговаря:О,да...само си избърсах сливата Mr. Green /малко преди това,изяла една слива жената/

Двама познати работят в кабелна телевизия и цял ден копаят дупки за прекарване на кабели.
Веднъж в обедната почивка единия пита:Абе на тебе пръст в гъза влизал ли ти е?
Другият се сконфузил и помислил,че приятелят му е обърнал резбата,ама след толкова години сам в чужбина Rolling Eyes,знае ли?
Оня обаче пак го пита настоятелно същото и се чуди:Ама как така не ти е влизал бе,аз всяка вечер като се къпя след работа намирам пясък/пръст/ в гъза ми Joy

Ей това ме накара почти да падна от стола, направо пукнах да се хиля  Laughing

# 774
  • Балчик-Сливен
На заведение с приятели.Дамата ни препоръчва да опитаме "Секс салата"-така е записано в менюто/сладоледени топки със забучен един банан в средата/.Поръчваме ,сервитьорката носи плодовите салати,но банана е половин.Приятелката ми възмутено-Как може,аз съм го яла и друг път?!-В смисъл,че преди е бил цял банан.
Сина ми на около 3 години.Събужда се винаги рано и от кошарата пита-Мамо,кого ще ядем?
вместо какво.
Миналата година на Великден мъжо се обажда на хората от фирмата и им казва:
-Христос воскресе!А те-Кой,кой?

# 775
  • Larnaca, Cyprus
Имаме приятел англичанин и името му е Гил...един ден му звъня по телефона....Искам да го впечетля с моя британски акцент....който между другото нямам.....и от много въртене на езика ...та заявявам ...Здравей Гей..... Embarassed
 Rolling EyesПри което той най спокойно отвръща ...Какъв гей бе не си спомням да съм сменял резбата...... #Crazy

# 776
  • София
От вчера до днес включително няколко пъти чета разни неща, които в главата ми се подреждат по различен начин.
Например таблицата, която трябваше да направя, свързана с някакви счетоводни активи и пасиви: вместо "Разходи по икономически елементи" - Разходи по икономически ебе-менти  Mr. Green, Печалба от обичана дейност, вместо от "обичайна"  Joy, Счетоводно печална... вместо "счетоводна печалба"  Crazy
А днес докато пътувах, видях надпис на магазин: Хастари, ципове, който незнайно как трансформирах в "Прастари ципове" и си се смях сама, докато стана време да слизам от автобуса  Hug

Най-редовно вместо "евикция" /съдебно отстранение/-"ерекция"-при правната литература на книжния пазар на пл."Славейков". Embarassed

# 777
Присетих се и аз нещо ......
Като дете умирах за пица . На гости сме за седмица на една баба, известна с кулинарните си възможности.
Тя има наемател ... военен.
Една сутрин домакинската баба, скланя пред молбите ми да ми направи пица у дома   chef
Готви в кухнята, която е точно до стаята на нейния наемател ....
Аз приритвам вече от нетърпение и на всеки 2-3 минути надзъртам от вратата при нея да проверя докъде е стигнала с приготвянето.
При една от тези проверки изтерзана от дългото чакане и с потекли лиги се провиквам :
"Хайде, готова ли ти е "пичката" ?  Mr. Green / просто умалявам съществителното пица  Outta Joint /.
Леле, големи ядове брах  после  Crossing Arms .... какво щял да си помисли човека ??!!
А аз на 6-7 г .... откъде да знам, че така не се умалява "пица" ?!  Party

# 778

- "Абе  на Меги/аз/ баща и  много готин човек, ама само едно не мога да разбера!!!!!  newsm78  ....Как са могли неговите родители  да го кръстят "Ленин" ... Crazy Joy Joy Joy

хахахахааа
А аз познавам човек, който наистина се казва Ленин.

Горкия човек.... ooooh! Joy Joy Joy

# 779
нашия домоуправител се казва така Ленин М-ов . сериозен 4овек ама като го видя и ме напушва на смях и затова се обръщам към него на фамилия.

Общи условия

Активация на акаунт