Естетични процедури за лице и тяло – 67 тема

• 1 468
  • 39
  •   3
Отговори
# 30
  • Бургас/Пз
Cristi, пробва ли това:
"1. Включване – Задръжте бутона >2 сек. За смяна на цвета натиснете бутона два пъти бързо."
Скрит текст:
Може би аз не съм се изразила правилно за задържането, но  имах предвид точно това два пъти цък, цък бързо върху бутона.
Ето тук на това клипче се вижда и чува
https://youtube.com/shorts/CVd7_CHFi_0?si=J0DRvC2NtiOv3xxD
И тук също https://youtube.com/shorts/hyMjg6MInXQ?si=7Eeb-ARFNaxlNtbw

# 31
Да, успях, благодаря Flowers Hibiscus

# 32
Здравейте, момичета, нова съм в темата, но много ми се иска да разбера/видя/проуча дали някой е правил процедури с EM Body; ONDA или Morpheus8. Искам да започна такива, но не знам на кое да се спра, дали ще има резултати при комбинация с хранителен режим? Ще съм блгодарна да получа мнения от дамите, които са изпробвали някой от уредите и има мнение по въпроса.

# 33
  • в 1001-та нощ
При мен от ONDA никакъв ефект 👌

# 34
За Морфеус са спорни резултатите, с търсачката може да излязат мнения на ползвали го.Скоро в старата тема имаше въпрос за него.

# 35
А Лемон ботъл за стопяване на брич?

# 36
За Em body - правила съм и имаше резултат, но аз и тренирам, също нямам кг за сваляне.

# 37
За Em body - правила съм и имаше резултат, но аз и тренирам, също нямам кг за сваляне.

Аз имам да свалям сантиметри, ще комбинирам уреда с хранителен режим и тренировки в един момент, но доста ще разчитам за стопяване на мазнините по-бързо с него (корем и дупе). Вие в София ли сте ходили някъде?

# 38
Нямах предписание да правя масаж след Skin vive, не съм усещала топчета на допир.
Като правих Каризма преди няколко седмици ми казаха лек масаж първия ден за да се разнесе равномерно продукта. Предполагам това е била причината д-р. Малев да ти каже за масажа.
Не съжалявай за Skin vive, много добър продукт е, 10 от 10 според лекарите, с които съм говорила, ще минат синините и топчетата, които може да са лека травма по кожата поради многото убождания и ще видиш как се светне кожата. Heart EyesHeart

Дано сте права! Много благодаря за отговорите, и подкрепата! 💐❤

# 39
Благодаря ви, момичета 🌺
PRP правя всяка година в началото на годината (по 2,3 процедури). Тази ми беше първата. Държи ме до ботокса - Септември. Тогава слагам и някаква мезотерапия по избор. Ходя в Дерма акт, до скоро при Георгиевски.

Общи условия

Активация на акаунт