Любовта към себе си е ежедневен избор

• 7 684
  • 399
  •   1
Отговори
Често свързваме любовта към себе си с повод. С празник. С награда. С момент, в който „сме я заслужили“. А всъщност най-истинската грижа не идва шумно и тържествено – тя идва тихо, в малките решения, които взимаме всеки ден. В паузата между задачите. В онези няколко минути насаме. В избора да си позволим нещо, което ни носи удоволствие – без оправдание и без причина.

Тези малки ритуали ни връщат към нас самите. Напомнят ни, че сме важни, че грижата не бива да се отлага и че любовта към себе си не е еднократен жест. Тя е навик, избор и решение. Именно с тази философия създаваме всяка кутия PERGALĖ – с грижа и любов, с прецизност, с уважение към качеството и с мисъл към потребителите. Пътят на всеки бонбон започва от първата литовска фабрика за бонбони и завършва там, където има най-голямо значение: в малък, личен момент на удоволствие.

Всеки продукт на PERGALĖ е резултат от баланса между традиция и новаторство. Натрупаните през годините знания, рецепти и идеи ни позволиха да усвоим стогодишната култура на производството на шоколад, а стремежът към развитие ни утвърди и като майстори на новите открития.

Ние не създаваме просто сладки изкушения, а моменти за споделяне, за близост или за лична пауза, в която избираме себе си. Защото любовта към себе си не изисква специален повод. Тя започва с малък жест – с осъзнат избор да си подарим момент наслада.

PERGALĖ – когато любовта към себе си е ежедневен избор
Включете се в играта с коментар и спечелете неустоима награда от PERGALĖ за още един личен момент на удоволствие!

🤎 Кой е вашият начин да си подарите любов? С повод и без повод, в празник или обикновен ден, като награда или утеха - как създавате вашите лични моменти на наслада?

🤎 На 5 март, непосредствено преди празника на жената, ще изтеглим на случаен принцип 10 печеливши, които ще получат сладки награди от PERGALĖ.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: пн, 23 фев 2026, 09:50 от Жaклин

# 1
Нямам нещо конкретно, което правя. Може би малки изненадки (подаръчета) за любимите ми хора.

# 2
  • Пловдив
Кой е вашият начин да си подарите любов? С повод и без повод, в празник или обикновен ден, като награда или утеха - как създавате вашите лични моменти на наслада?

Любовта не се подарява. Това е чувство. Тя се показва или просто се усеща.
Не си подарявам любов, моята любов е за другите. На себе си подарявам доза егоизъм, изразяваща се в разни дребни или не чак толкова дребни неща или преживявания, които ми доставят удоволствие.

# 3
Да отида на шопинг терапия е моят начин да си подаря любов. А също и вкусен шоколад Grinning

# 4
Приготвям любима храна за любимите ми хора.

# 5
Кати си приготвим любимо ястие или десерт и му се насладим цялото семейство. Обичаме да си подаряваме малки неща, колкото за идеята и да се получи изненада. Важното е да има усмивки на лицата.

# 6
Моят начин да си подаря любов е да си осигуря моменти на спокойствие и вдъхновение – било то с хубава книга, разходка сред природата, да отделя време за нещо, което ме радва и разтоварва и да прекарвам време с любимите ми хора Simple Smile

# 7
Подарявам си любов в малките ритуали – чаша топъл чай, няколко страници от любима книга и парче хубав шоколад, споделено с любимите хора.

# 8
Кой е вашият начин да си подарите любов? С повод и без повод, в празник или обикновен ден, като награда или утеха - как създавате вашите лични моменти на наслада? 5 минутки на ден, всеки ден, само за мен- това е просто и лесно, някак естествено.

# 9
Кой е вашият начин да си подарите любов? С повод и без повод, в празник или обикновен ден, като награда или утеха - как създавате вашите лични моменти на наслада?
Всеки уважаващ себе си човек би следвало да си подарява по нещо хубаво - ей така просто за удоволствие. Да се самонаградиш не е лукс, а просто жест към себе си. А какво по-вкусно има от хапка вкусен шоколад Heart
И за да е пълна картината - обичам да го споделям с любимите ми хора Heart

# 10
  • Пловдив
Моите лични моменти на наслада са, когато виждам семейството ми усмихнато и щастливо! Няма нищо по-добро от това и то кара да се чувствам прекрасно!

# 11
За мен няма по-хубаво нещо от това да зарадваш близките си хора като отделиш време за тях. Обичам да правя малки жестове и подаръци.

# 12
Всеки ден отделям време на семейството си, това е най-добрият подарък.

# 13
Това са откраднати моменти свободно време за себе си, с чаша кафе и любим сладкиш или десерт, както и такива с любимите хора - на ново място, нови емоции, пълноценно прекарано време заедно.

# 14
Моят начин е да " открадна " време за себе си - пазаруване ,фризьор или маникюр.
Да прочета няколко странички от любима книга с чаша чай.
И разбира се след тежък ден да се наградя
 със нещо сладичко - сладолед или шоколад .

Общи условия

Активация на акаунт