Smart Care – не просто смарт термометър, а спокойствие за всеки родител

• 5 112
  • 239
  •   1
Отговори
# 30
  • Пазарджик
Гледам да съм спокойна, но меря често температурата. Когато беше по-малко детето и не седеше мирно ми беше много трудно с обикновен термометър. Имах няколко различни вида термометри и проверявах със всичките. Иначе до 38 градуса не давам нищо, ако се чувства добре детето, ако се вдигне повече слагам лепенки и давам лекарство. И после пак следене постоянно, и през нощта. Определено бих използвала такъв термометър, само такъв модел не сме имали.

# 31
За реагирането- тръгне ли да вдига, гледам да меря често, за да проследя има ли нужда от лекарства, преди това се опитвам с пачове и намокрени кърпи, такива неща.
Задължително бих позлвала за през нощта. Мисля много родители ще се съгласят, че през нощта винаги е стресиращо да следиш, а ако имам опция да се сложи аларма при покачване над определени градуси, то мисля ще мога и да поспа.

# 32
Споделете как реагирате, когато детето ви вдигне температура, и дали бихте използвали смарт термометър за непрекъснат мониторинг като Smart Care.
 даваме панадол или нурофен и я следим - водим я на педиатър. ествествено, че такъв термометър е полезен, защото дава непрекъснато данни

# 33
Когато детето вдигне температура, първо я следя често. Имаме живачен термометър, но ни е страх, когато го използваме, за да не се счупи. Ако температурата е много висока, тогава прибягвам до температуропонижаващи средства. С удоволствие ще използвам устройството, ако имам възможност.

# 34
Винаги се притеснявам, когато детето вдигне температура. Такова монитуриран би било много удобно.

# 35
  • над кукувичето гнездо
Следя температурата на половин-един час. Ако се повиши до 38,5 давам температуропонижаващо. Нощем, когато по принцип вдигат повече температура, дежуря с термометъра на интервали взависимост как се движат градусите.
Определено би ми бил от полза такъв термометър, след 2-3 такива нощи се чувствам много изморена.

# 36
Първоначално слагам студени компреси. Ако се вдигне на и над 38,5 гр. давам антипиретик и продължавам с компресите, давам начесто вода или охладен чай.
Този термометър ще ни бъде много полезен.

# 37
  • Враца
Веднага давам температуро понижаващи. Да, харесва ми идеята, да се информирам за температурата и бих ползвала този термометър.

# 38
Да,бих използвала.Над 37 до 39гр. давам Нурофен сироп,над 39 гр.правя компреси с вода и оцет,и давам Хексалгин за деца.

# 39
Не давам лекарства ако е под 38.5. Компрес със студена вода, мокри чорапки. Бих ползвала термометъра, удобно и иновативно е.

# 40
  • София, България
Споделете как реагирате, когато детето ви вдигне температура, и дали бихте използвали смарт термометър за непрекъснат мониторинг като Smart Care.
Започвам редовно да меря температурата, над 38 градуса давам нурофен. Особено се притеснявам как ще се покачи температурата през нощта. Определено бих ползвала смарт термометър за непрекъснат мониторинг като Smart Care. Не знаех, че такава техника изобщо съществува. Имам безконтактни термометри всякакви, не мерят точно и в момента съм с един обикновен галиев.

# 41
Първоначално слагам студени компреси. Ако се вдигне на и над 38,5 гр. давам антипиретик. Постоянен мониторинг би бил изключително удобен.Бих използвала такъв термометър

# 42
Първо започвам да се притеснявам. След това давам лекарства и на чест интервал меря температурата . Бих използвала смарт термометъра Smart Care.Признавам за първи път чувам за него.

# 43
Изпадам в паника и меря температура постоянно, защото децата вдигат много бързо. Бих използвала със сигурност Smart Care и мисля, че би бил много полезен и ще ми осигури спокойствие.

# 44
Бих използвала, защото се плаши от другите и смарт термометър би бил  голямо облекчение.

Общи условия

Активация на акаунт