Smart Care – не просто смарт термометър, а спокойствие за всеки родител

• 5 156
  • 239
  •   1
Отговори
# 60
  • Ruse, Bulgaria
Споделете как реагирате, когато детето ви вдигне температура, и дали бихте използвали смарт термометър за непрекъснат мониторинг като Smart Care.

Наблюдавам поведението на детето, ако вдигне над 39 давам температуропонижаващо. Със сигурност бих използвала смарт термометър, особено през нощта.

# 61
  • София
Споделете как реагирате, когато детето ви вдигне температура, и дали бихте използвали смарт термометър за непрекъснат мониторинг като Smart Care.
Меря през час и ако се повиши много, давам антипиретици  ( + назначената от педиатъра терапия).
Да, бих използвала, смарт термометър особено през нощта.

# 62
Досега веднъж се е случвало по-сериозно вдигане на температура, в началото запазих самообладание, но впоследствие трябваше да я понижа. Със сигурност смарт термометър би ми бил от огромна помощ.

# 63
  • София

С първото си дете имахме два случая, в които вдигна 40 градуса през нощта. Бях доста спокойна, въпреки че бях по-малка и несигурна. Реагирах мигновено, дадох силно лекарство, съблякох детето, сложих чорапки с оцет и овладяхме положението. След това се наложи антибиотик, разбира се.
С второто дете сякаш съм по-притеснителна, макар по-мъдра. Не знам защо. Много бих искала да ползвам такъв термометър. Запознах се с него покрай инфлуенсъри и смятам, че е нещо революционно!

# 64
Да, много се притеснявам. Давам Панадол или Нурофен. Със сигурност бих използвала Смарт термометъра

# 65
Ами като за начало започвам да се притеснявам. Давам сироп. Смятам, че този термометър би бил добър и полезен.

# 66
Бих опитала този термометър. При температура - давам медикаменти и следя.

# 67
  • София
Притеснявам се. Почваме да се чудим дали е настинка или нещо друго. Веднага се търси термометър. Да, бихме ползвали Smart Care

# 68
  • Пловдив
Гледам да съм спокойна, но меря често температурата. Започвам редовно да меря температурата, над 38 градуса давам  температуропонижаващо.  Постоянен мониторинг би бил изключително удобен.Бих използвала такъв термометър!

# 69
Имаме две деца - при по-голямото дете сякаш вече приемам по-спокойно температурата,  но с малкото паниката е доста по-голяма, редуваме се нощем с баща й да ставаме да мерим. Точно за това смятам, че такъв тип термометър ще върши снрахотна работа.

# 70
Бебчето ми скоро ще направи 10 месеца и за първи път боледува с висока температура преди 3 седмици. Първите 24 часа температурата не спадна под 37.5° и трябваше постоянно да я меря. Разбира се приемаше лекарства, но трябваше време, за да подействат. Щях да се радвам да имам смарт термометър в този момент, определено щеше да ми е по-спокойно. Нямаше да си навивам аларми вечер, а щях да активирам да получа известие при температура над 37,5°С. Бих се радвала да съм от избраните късметлии, освен това съм здравен работник и съм много любопитна да го изпробвам.

# 71
Веднага ми светва лампата, че има някаква инфекция. Първоначално мислех, че има вариант да е от зъби, но след като няколко пъти не взимах навременни мерки и си изпатих със сериозно влошаване, вече знам, че като вдигне температура има някаква по-сериозна причина и съответно започвам да давам температуропонижаващи препарати.
Обмислям от доста време да си взема точно такъв термометър, особено полезен ще ми е за нощите в които температурата се активира и вдига бързо, за да мога да реагирам навреме.

# 72
В очакване на първото си дете съм, и вярвам че, смарт термометър би бил много добър вариант за непрекъснато следене на температурата на детето.

# 73
Едновременно ме обзема чувство на тревожност и страх, понякога дори и безпомощност, ако не успея да се справя за кратко време, но знам, че аз съм отговорна за детето си и се стремя да не позволявам на стреса да ме завладее.
Да, бих използвала смарт термометър за непрекъснат мониторинг като Smart Care.

# 74
Със сигурност бих го ползвала, особено за малко бебе, в тези вирусни месеци, изключителен помощник за да се следи температурата.

Иначе и аз като всяка майка, се притесбявам и се надявам, колкото се може по-скоро да премине.

Общи условия

Активация на акаунт