Ергенът 🌹 сезон 5: от 17 февруари в 20:00 по bTV!

• 76 685
  • 1 596
  •   2
Отговори
# 1 515
Даниела колкото и кусури да има, просто ѝ измиха очите с тази организирана психоатака, която правят от година насам. Да продължават - само ще ѝ вдигат акциите. А Мартин да се благодари, че бяха тя и Емануела, защото иначе щеше да е известен само и единствено като кварталното пиянде.

Последна редакция: нд, 22 фев 2026, 12:16 от Lilly_85

# 1 516
Ясно е,че емоционалната и финансова стабилност на Даниела продължава да дразни продуцента и бившия участник елвисарата.
С тези опити да се закачат и да уязвяват, постигат само смях и забавление за зрителите. Шиенето на чорапи беше смешка,скучна при това.
Не знам на кого точно му пука дали Даниела е с женен/неженен,колко печели и какво работи,дали работи.Стандартът й ги боде  много на дълбоко.
Жената си живее както иска,свободна е,разполага с времето си,изглежда както се харесва и  всичко това явно продължава да дразни без дори  тя да го цели.
Дишат й прахта, друго няма какво да се случи.

# 1 517
Какво ги е наиграла? Верно ли вярваш, че Мартин и НН не са били наясно коя е. Вероника, една от най-добрите и приятелки и мъжът и (май-вече бивш) са управители / въртят заведения от рода на г-н 15% (е доста по-класни, но да речем в същата категория), говоря за cest la vie , le jardin и други от същите собственици. Вероника е била и управител на Бедрум. Има ли нужда да споменавам и Бачората. Обаче те видиш ли не знаели. Аре, тези селски вечеринки на някой друг. НН и Марто трябва да са и благодарни, че им изнесе сезона, че без нея разведеният ерген с две деца, нямаше година по-късно все да се изявява като виден разбирач по темата…

Даниела е майстор, ако не си е продала книгата миналата година, сега ще я продаде. Направо ме кефи как беснеят и Мартин, и продукцията, че ги наигра яката. Тя си мълчи, някой не се сеща за нея, тези обаче на всяка втора дума референции към нея. Като зарязани пред олтара моми опяват година след драмата.

# 1 518
На мен не ми е честно да вкарват такива като Михаела, които, видите ли, били се срещали с ергена. Даже във визитката и пише.
Може и гаждета да са били.

И в предния сезон вкараха момиче, което си писала/чатила с един от ергените.

Ако седна да проверя тук там в мрежата, май пак ще се окаже, че и професиите във визитките  им измислени, защото не се проверяват.

# 1 519
Доста е възможно да лъжат за професиите. Като гледам малката Цвети как грешно правеше моста, в пълен разрез с правилата на пилатеса, доста ме съмнява наистина да е инструктор.

ПС. Прави се бавно, плавно, прешлен по прешлен с водеща опашка, а тя ряз-ряз и кривеше кръста.

# 1 520
Ако седна да проверя тук там в мрежата, май пак ще се окаже, че и професиите във визитките  им измислени, защото не се проверяват.
Това е повече от ясно. Сериозни бизнесдами, мениджъри, психолози и т.н., както се представят, няма да си губят времето в предаване. Масово се правят на по-успели, отколкото са, а реално разчитат, че след предаването ще си оправят финансовото положение с кликове от ИГ и реклама на боклучави парцали и процедури.

В трети сезон се сещам за една, която я представяха за финансов директор, а се оказа тийм лидер в някакъв кол център… Надежда я представяха като HR, пък се оказа рекрутър на непълен работен ден и гримьорка… Да не говорим за тези, които ги представяха за състезателки по нещо си, а накрая излезе, че са приключили със спорта още в началото на гимназията (с други думи - дългосрочно безработни).

# 1 521
Стоян не се изкефи и на прекъсванията на Пламена.
Определено е свикнал да го слушат в захлас, да не му задават въпроси и да не му противоречат. Вчера нямаше проблем жена да показва, че го харесва, днес нейният интерес се оказа по-голям от неговия.

Много интересно - аз пък видях точно обратното - Пламена го прекъсваше, докато той говори и това ми направи много грозно впечатление.
Именно, Lady, за едно и също говорим. Пламена го прекъсваше грубо и той не можа да си скрие реакцията, много му пролича, че не му харесва, не го отигра никак и директно съкрати срещата. Изчезна му мазната усмивка и му се промени погледа. Като ставаше тя от дивана с явно неудоволствие, че срещата е прекратена, той направи някакъв коментар, от който ми стана ясно, че Пламена е до тук.
Той иска послушна жена. Тая не е такава. И Цвети Велева не е. Мисля, че това с бележката го поласка от една страна, но от друга - не му хареса жена да изземва инициативата по категоричен начин. Той е от типа мъже, които са мили и любезни, докато им играеш на 100% по свирката. Всяко непокорство и отклонение, незабавно се наказва със студено отношение.
Във фейсбук го наричат Стоян халката и разкостват значението на думата чикименто, което никак не е в негова полза.

# 1 522
В клюкарстването на бившите ергенки, начело с Ана-Мария, показаха снимка по прашки на Цветелина Велева, рекламираща вероятно нещо. Клаудия каза, че тя е била номер 1 в Снапчат преди 6-7 години...,началото на Онлифенс, вероятно бизнеса с 250 човека го е завъртяла после - за 24-годишния й живот определено е напред с материала Simple Smile

# 1 523
Имам чувството, че голяма част от жените нямат представа как трябва да се държат и говорят на среща (независимо дали първа или не ) с мъж.
Разбирам, че има камери, вълнение, сценарии, спиране и възобновяване на снимки, умора, притеснение, но такава липса на усет в комбинация със заучени фрази и нелепи опити да "бъдем интересни" отдавна не съм виждала.

Особено тази Цвети Велева, на мен.лично ми е неприятна и като излъчване и като държание. Личи си, че се има за неустоима, но е толкова изкуствена и театрална...

Илияна и тя, какви бяха тези чупки, стойки и забележки на срещата с Марин? Ще кажеш че е кралица и дава аудиенция,  големи претенции.

Пламена ли беше жената, претърпяла катастрофа? И нея ми е трудно да я гледам, много поза, много diva attitude, абе не ме кефи.

Другата Цвети и тя се държи като тийн, чак ми е неудобно като й гледам интеракциите с Марин, той се опитва да я отпусне, а тя се е вдървила яко.

Най-приятни, за сега, за ми Михаела и Анабела.

# 1 524
Може да има 250 онлифена Joy
В кой МЛМ всъщност работи тя?

# 1 525
  • София
Стоян не се изкефи и на прекъсванията на Пламена.
Определено е свикнал да го слушат в захлас, да не му задават въпроси и да не му противоречат. Вчера нямаше проблем жена да показва, че го харесва, днес нейният интерес се оказа по-голям от неговия.

Много интересно - аз пък видях точно обратното - Пламена го прекъсваше, докато той говори и това ми направи много грозно впечатление.
Именно, Lady, за едно и също говорим. Пламена го прекъсваше грубо и той не можа да си скрие реакцията, много му прилича, че не му харесва, не го отигра никак и директно съкрати срещата. Изчезна му мазната усмивка и му се промени погледа. Като ставаше тя от дивана с явно неудоволствие, че срещата е прекратена, той направи някакъв коментар, от който ми стана ясно, че Пламена е до тук.
Той иска послушна жена. Тая не е такава. И Цвети Велева не е. Мисля, че това с бележката го поласка от една страна, но от друга - не му хареса жена да изземва инициативата по категоричен начин.
Във фейсбук го наричат Стоян халката и разкостват значението на думата чикименто, което никак не е в негова полза.

Извинявай - не съм разбрала поста ти, но когато го четох, още не си бях изпила кафето Simple Smile

Ами честно казано и мен ме дразни, когато не се получава диалог, а някой ме прекъсва постоянно, когато говоря. Най-вече, защото си забравям мисълта и до къде съм стигнала. Така че напълно разбирам реакцията на Стоян - много е неприятно, грозно и невъзпитано. Показва, че човека отсреща не те слуша, не желае да те изслуша, а те прекъсва, защото бърза да си каже това, което той си е решил. А това, което ми прави добро впечатление при него е, че слуша какво му казват отсреща и го помни. И затова най-вероятно очаква от човека срещу него същото.

# 1 526
Май се казва "Winners"Smirk

# 1 527
Не знам, ама Даниела направо ги отвя всичките... и висок стандарт на живот си живее, и го демонстрира и като гледам и здраво си работи, въпреки че друго говореше. Вижда се колко добре си монетизира участието в Ергена и сега съм сигиурна че момичета като Пламена и Цвети МЛМ. са влезли със същата идея.

# 1 528
Май се казва "Winners"Smirk
Winners Group. На теория продават застраховки и други финансови услуги - тоест звучи легитимно. На практика обаче са по-скъпи от тези от нормалните агенти, съответно не се пласират. Истинските пари се правят като “запишеш” други балами под теб - обещаваш им лесни пари и от таксичките им за обучения и т.н. си живееш. В някакъв момент осъзнават, че от тази работа няма да стане нищо, тръгват си… И трябва да търсиш нови. На Цвети участието и идва дюшеш - сега ще зарибява наивни фенки, че ще ги направи милионерки… Отклоних се, но много мразя млм-та. Познавам доста хора, които се опариха от такива - особено преди години, когато информацията не беше толкова достъпна.

На Пламена не мога да разбера какъв ѝ е случаят - тоест дали иска да рекламира себе си или салона си. Но със сигурност и тя търси да монетизира.

# 1 529
Такаа......... не съм ви чела до края, но се включвам, защото съм леко шокирана от една снимка на Стоян:

Скрит текст:

Това момиче го познавам съвсем бегло, пловдивска бръмчалка от малка, даже сега като се замисля ми е жал за нея, защото за разлика от Бланко и тем подобни хитруши не беше особено в час, държеше се сякаш не знаеше къде се намира и въобще... класически случай на дете, неглижирано от родителите си, чиито дом е станал улицата (и местните клубове, и тн.) - мноооого тежък (и необратим) случай на липса на първите 7г и родителска подкрепа, ама крещяща липса, смятайте, щом на мен ми е направило впечатление, а съм била само дете.

По груби сметки разликата във възрастта им е около 5г. Само че снимката е правена някъде около 2016г, тоест той е примерно на 20, а тя - с 5г. по-малко.

Еми, сори, не ми е много ОК... Аз като бях на 20 не познавах нито едно нормално момче набор, което въобще да гледа на ученичките като на възможни партньорки, и то под 18г, даже си беше срамно. По-скоро кака биха взели отколкото ученичка, да ги отрака и да се хвалят на приятелите си. 20-годишен с 15-годишна ученичка не е баш същото като 40-годишен зрял мъж с 35-годишна зряла жена, нали разбирате?!

И как я е награбил, да не му я вземе под носа някой неин съученик случайно. Laughing

Абе общо взето, който като мен си е мислел за Стоян, че има нещо гнило... имала си крушката опашка...
И аз го смятах, че е била непълнолетна, когато са се хванали, защото е била с него преди да бъде с Васето/Андон/Пикпук, а с Васил се е хванала на 18...

Скрит текст:
Синхроните за първата седмица.
Можеш ли да ми обясниш как се попълват данните (колони Еп1-Еп5), няма легенда, сигурно колко време са били в кадър? Или зрителски вот?
Един вид да си прави продукцията изводи коя колко пари им носи, да я оставят по дълго?
Това са синхроните - интервютата пред редакторите, които се монтират, за да разяснят дадена ситуация. Бройката им дава интересна представа за сезона - коя ще е "разказвач", около коя има най-много събития и като цяло коя има най-много какво да каже.
В състезателните предавания, каквото Ергенът не е, често наличието на повече синхрони от самото начало, издава за зрителите, че този играч ще стигне по-напред. Също така в повечето предавания се увеличава бройката на синхрони на играч преди да отпадне, за да е по-драматично за зрителя напускането му.

Последна редакция: нд, 22 фев 2026, 13:03 от Clouded

Общи условия

Активация на акаунт