Нещата с нашата класна започват сериозно да ме притесняват. Крещи на децата за щяло и нещяло, изхвъря им нещата в кофата ако са отгоре на чина след часовете. Повтаряла им , че откакто е учител, това е най лошият клас но щели да видят те после в горните класове? Сърди се ако не си носят храна за закуска каквато тя предпочита да ядат. Синът ми е възпитан, не е хулиган и се справя чудесно в училище. Вчера го е изгонила на последния чин перманентно, защото... си обърнал главата назад да види някакво дете, което казало нещо (не знам защо това да се обърнеш е чак такъв проблем). Говорим за деца във 2 клас. Попитах го "ти попита ли защо те изгони". Отговора беше" ами не ми пука вече, то всеки ден става все по зле. Само се крещи за всичко"
Това е последният и клас - пенсионира се. Просто според мен е твърде прегоряла до степен, че е изгубила всякаква мярка.
Плаша се , че ще трябва да се търпи това нещо още 2 години. Знам, че преместването в друг клас е крайно нежелателно от гледна точка на училището и създава проблеми. Вероятно директора ще поиска и основателна причина... Разбирате, че ако се каже гореизложеното и директора не одобри преместване но говори с учителката за тези неща, следващите 2 години биха били ад за детето.
И се чудя кой е правилния път.