Клиника Олимед

• 28 211
  • 76
  •   1
Отговори
# 30
    nakata777: здравей мила г-жо или г-ца така и не се разбра от писамцето ви, а и наи -важното след като не сте доволна какво направихте по-  нататък по въпроса. маи нищо, само се оплаквате ами ако проблема е във вас самата  тогава какво ще се извините ли ... май не и защо ли нали така е по лесно.Искрено се надявам все някога да се сбъдне мечтата ви да си имате бебче, но дотогава недейте да изказвате мнения по които явно не сте компетентна.САМО ЕДНО щте ви кажа аз съм изключително доволна от грижите които бяха положени за мен в клиника Олимед. И най-важното сега се радвам на една лека и щастлива бременност. А нима за радостта има цена.

АЙДЕ ПЪРВО СЕ НАУЧЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ГРАМОТНО И ТОГАВА ДА СЕ ЗВЕРИТЕ НА МОМИЧЕТО,А !

# 31
Zdravei nacca7777 .Ne razbiram 6to za 4ovek, koito ima podoben problem kato na6ia moje da napi6e podobno ne6to. Az bih kazala, 4e ekipa na d-r Monastirska i samata tia sa prekrasni hora, a tova 4e ti ne si uspiala za6to ne si postavi6 pitankata v glavata, 4e pri teb slu4aiat e nespasiaem i 4e moje bi ti ima6 problem.Ne zabraviai 4e doktorite ne sa Gospod!!!! Kakvoto e zaviselo ot d-r Monastirska tia go e napravila ot tam natatak vsi4ko e boja rabota i do goliama stepen e i v tvoi race. Az iskam da ti kaja, 4e blagodarenie na Olimed imam prekrasna da6teria.

P.S. Prizovavam vsi4ki, koito po edna ili druga pri4ina sa v tozi forum. Ne viarvaite na takiva  pisania kato na tazi gospoja Nacca7777 a otidete i sami se ubedete:)))

POJELAVA USPEH NA VSI4KI, KOITO ISKAT DA SI IMAT DETENCE I SA OSTAVILI V RACETE NA D-R MONASTIRSKA I NEINIA EKIP:)))
ВИЕ С r.spasova  сте май един и същи човек. И двете неграмотни и двете в защита на клиниката и двете обвинявате момичето,че има проблем !!! Ами,че тя ако нямаше проблем, не би и била нужна която и да е клиника,но вие двете явно не сте наясно,а и минавате границата на добрия тон !!!

# 32
ВИЕ С r.spasova  сте май един и същи човек. И двете неграмотни и двете в защита на клиниката и двете обвинявате момичето,че има проблем !!! Ами,че тя ако нямаше проблем, не би и била нужна която и да е клиника,но вие двете явно не сте наясно,а и минавате границата на добрия тон !!!

Очевидно е защо са се регистрирали  Laughing

Nacca7777, забрави несполуките и гледай напред... и по-далече от ОЛИМЕД

# 33
Тази к...а Монастирска явно няма да се откаже. И тя и колегите и знаят колко е не компетентна в IVF ,защо продължава да се подиграва със хората, да пилее надеждите, мечтите и парите им, да се гаври с болката им. Спечелила била обществена поръчка. Кой луд бе кмете ще отида при нея дори и с пари отпуснати от бюджета, е да аз се подлъгах бях малка, разстроена, без интернет незнаех за какъв бизнес става на въпрос отидох при нея и ме осакати за цял живот. За бога момичета не и се доверявайте!

# 34
Тази к...а Монастирска явно няма да се откаже. И тя и колегите и знаят колко е не компетентна в IVF ,защо продължава да се подиграва със хората, да пилее надеждите, мечтите и парите им, да се гаври с болката им. Спечелила била обществена поръчка. Кой луд бе кмете ще отида при нея дори и с пари отпуснати от бюджета, е да аз се подлъгах бях малка, разстроена, без интернет незнаех за какъв бизнес става на въпрос отидох при нея и ме осакати за цял живот. За бога момичета не и се доверявайте!
Ехехехе хайде стига,аз познавам доста хора които са много доволни от клиниката и имат успешни опити  с инвитро.Много добре знаем,че винаги има хора които са недоволни от някои лекар.Ето например аз ,преди синът ми  бях бременна  но за кратко и посещавах друг лекр чието име не искам и да се сещам  даже но никога не съм го оплюла и споменала никъде.И само ще вмъкна,че благодарение на тази клиника и д-р Монастирска моя приятелка с две неуспешни преди  това бременностти чака всеки момент своето бебе защото те наистина направиха невъзможното.

# 35
  • Варна

Тонни, за съжаление Монастирската е направила някакъв фалшив списък с 50 чакащи за инвитро при нея и с това е спечелила конкурса. Казвам фалшив, защото толкова чакащи може да има за АГ, но не и за нея. Който е ходил там знае че на ден я влязат 2-3 човека за някакъв преглед, я не. Няма пациенти за обикновенни прегледи, а камо ли за инвитро.

# 36
Много се лъжеш мила има толкова момичета ,които ходят там. Аз също съм една от тях и съм много доволна от екипа им. Ходила съм и в Майчин дом и при Александров, но не мога да кажа същото за тях. Оставете всеки сам да си направи избора, като Ви не сте доволни от обслужването и цените има хора, които са доволни.

# 37
Много се лъжеш мила има толкова момичета ,които ходят там. Аз също съм една от тях и съм много доволна от екипа им. Ходила съм и в Майчин дом и при Александров, но не мога да кажа същото за тях. Оставете всеки сам да си направи избора, като Ви не сте доволни от обслужването и цените има хора, които са доволни.

Съгласна съм с теб, че всеки си решава къде и при да отиде,но не съм съгласна с изказването по-нагоре,което е явно на някой от екипа на клиниката или на техни близки.

# 38
Аз също съм тяхна пациентка и съм изключително доволна от всичко от отношението им от професионализма им.Те бяха първите който успяха да ми поставят диагноза ендометриоза и да я лекуват успешно само с лекарства съобразявайки се с моето желание.Направиха ми две  и въобще не усетих болка просто неприятен преглед.Никога не са ми поискали пари за изследване или процедура която минава по здравна каса и не им се е променило отношението защото съм с направление.Колкото до списъка за чакащи инвентар при всички случай са повече от 50.

# 39
Аз също съм тяхна пациентка и съм изключително доволна от всичко от отношението им от професионализма им.Те бяха първите който успяха да ми поставят диагноза ендометриоза и да я лекуват успешно само с лекарства съобразявайки се с моето желание.Направиха ми две  и въобще не усетих болка просто неприятен преглед.Никога не са ми поискали пари за изследване или процедура която минава по здравна каса и не им се е променило отношението защото съм с направление.Колкото до списъка за чакащи инвентар при всички случай са повече от 50.
Може би си искала да кажеш ин витро или аз не разбирам за какво иде реч? newsm78

# 40
Май клиниката се е регистрирала във форума Joy Joy Joy

# 41
Защо сте толкова скептично настроени към клиниката не ми стана много ясно.

# 42
На който където му харесва и е доволен там ще ходи.  Майчин дом и Александров не ми допадат /от личен опит го казвам/, но не съм тръгнала да се изявявам със заглавието не ходете там, не ходете еди си къде. Всеки си прави избора сам.

# 43
Защо сте толкова скептично настроени към клиниката не ми стана много ясно.
Е как не ти е ясно , пък прочети мненията , виж цените може пък тогава да ти се проясни.  #Cussing out
Явно и чистачката се е регистрирала вече във форума , някои мнения ми приличат на писани от такъв човек !

# 44
На мен добре са ми ясни цените, скъпа. В майчин дом и при д - р Александров обслужването е по скъпо мила.
И на мен твоето мнение ми прилича на такова /написано от чистачка/ newsm62.

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 18:08 от Taни

Общи условия

Активация на акаунт