Своята половин годинка чества НОЕМВРИйската дружинка

• 10 079
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • у дома...
Добър ден и от нас с Ани!

Честит рожден ден на евита и лъвицата! Да сте много много обичани, щастливи и много късмет.

Ани също не се обръща. Но не се притеснявам, въпреки, че се роди недоносена и все ме е страх да няма поражения, но пък какво - със зор ли да я карам? Просто детето не се сеща да си махне едната ръчичка като се върти. Тя остава отдолу и реално Ани лежи върху нея. Понякога и помагам, друг път я оставям сама да се опитва... Все ще намери верния път детето!

Тук е слънчево днес ама един вятър има...

Айде да ви почета малко и после пак...

Ето я Ани на 7 месеца - нали е "кака" на другите ноемврийчета да е първа в албума:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 11:31 от Надя Велинова

# 196
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВИТА И ЛЪВИЦАТА !!!  bdbaloniДА СТЕ МНОГО УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ , МОМИЧЕТА !!! baloni

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БОРИС НА СОФИЯ, БОРИС НА ДАРИ М И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БОРИСОВЦИ ! ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО ! smile3525

радвам се за тези , които са си починали добре. аз също съм в този отбор, майка ми се занимаваше с децата, а ние си отспахме. от 1/2 година не ми се беше случвало да спя до 12.30  Mr. Green

# 197
Здравейте!
Аз вече не помня от кога не съм писала, но ви четя редовно.
Добре дошла на мама Грета!
Честит рожден ден на Евита и Лъвицата!
Честит имен ден на Борис на мама Дари М, Борис на мама Лучия и Борис на мама София!
Ние тези почивни дни не се спряхме, и двете принцеси навсякъде с нас. Изкарахме си страхотно. Само дето сега ме чака едно голямо чистене и пране.  Ето я и Аличка в гората.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116142&photo=158
Ох и да ви се оплака - качила съм 2 кг., та днес съм решила да си направя зелева супичка. Незнам колко ще издържа и как ще се отрази на млекцето. И аз още не съм заместила хранене, но пък давам плодово пюре между храненията, така че май няма да ме приемете в отбора на изключително кърмените. Cry
Щях да забравя- Аля днес става на половин годинка, така че ви черпим с    Misc Baby Bottle и  food002

# 198
  • на странно място ......
Здравейте мами!
Добре дошла Грета   bouquet Hug, разчитай на всякаква помощ от ноемврийския отбор!!
Честит рожден ден на Евита и Лъвицата бъдете най-добрите майки за своите дечица и изпълнени с любов към половинките  newsm59

Честит имен ден на Борисовците и да слушат майките си!!! Hug

Ние с моят мъж също почиваме активно, дойдохме на гости в Бяла и свекито гледа малката Дилянака, че чак ми става мъчно че не мога да я видя по цял ден, само за хранене ме привикват  Crazy, до неделя сме тук та ще пообиколя наоколо, Русе, Търново и т.н., направила съм си страхотна програма!!
И Диялна също не се обръща още, макар че опитите и се зачестиха, но не може да се сети как точно става обръщането, какво да се прави когато тогава, не съм се притеснила кой знае колко, мисля че е нормално всяко дете да се развива индивидуално!!

Желая приятен ден на всички малки и големи момичета и момчета!!! Heart Eyes

ЧЕТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ПОЛОВИН ГОДИНКА!!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

# 199
Здравейте и от нас!
Грета, добре дошла  Hug Момичетата вече са ти казали - можеш да разчиташ на подкрепа и разбиране  Hug
Честито на всички празнуващи - именяци и рожденници! Да сте живи и здрави   bouquet

# 200
Здравейте и от нас!

Първо честито на всички празнуващи днес!   bouquet

Добре дошла на Грета!  Hug

Ами ние имаме с какво да се похвалим, освен с това, че прекарахме много хубаво тия почивни дни. Вчера Кати беше захранена!  Grinning Изяде цели 2 лъжички пюре от ранни моркови на Хип. Имаше естествено странна физиономия, малко изплюто пюре, но само в началото понеже не знаеше какво да го прави в устата си. После си глътна 2 лъжички и май и хареса. После ще кача снимки как яде за първи път в столчето си. След малко ще има 2ра серия на морковеното пюре, този път 4 лъжички.
Та вече и ние сме в отбора на папкащите пюре, дано всичко мине ок със захранването.

Иначе и Кати не се обръща още. Не обича по корем, макар че вече не реве като я сложа ами се опитва да пълзи  Shocked Иска да се обърне, но в един момент запецва и не знае какво да прави. И май така като гледам по-голяма част от бебетата не се обръщат, така че мисля, че никой не трябва да се притеснява.

Направи ми впечатление, че имаше мами които питаха за хапчета за спиране на кърмата. Аз горещо препоръчвам да се обърнете към акушер-гинеколога си за това.  Взети на своя глава тези хапчета могат да направят голяма беля. Има няколко вида и се изписват много индивидуално, както и дозировката се определя строго индивидуално.

Отивам да преобличам беба, да се храним и да излизаме на разходка. Макар че тука доста духа, ама ще се опаковаме, че мама има работа и трябва да излезем.

# 201
Здравейте момичета!

За късното захранване:

Информацията, която съществува и най-вече споделеният опит на кърмещи майки-ветерани ни мотивираха за това решение. Разбира се, всяко дете е строга индивидуалност и трябва да се подхожда много внимателно. Разчитаме на интуицията си и на сигналите от малкото човече, за да вземем едно или друго решение.  Thinking  Grinning

Аля засега е щастлива само на кърма, после ще видим.  Grinning

Ето една снимка на тризъбото зверче:

Кликни върху снимката, за да се уголеми.

Поздрави!   Sunglasses 

# 202
  • Отвъд алеята зад шкафа
мами забравих да се похваля, че Ема има вече и второ зъбче - на мама зъбличката  hahaha

Айде да се срещнем тия дни, кво ша кажете???????

# 203
  newsm59 nbirthday  на ЛЪВИЦАТА И ЕВИТА-МНОГО,ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И БЕЗКРАЙНИ ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ВАШИТЕ МАЛКИ СЪКРОВИЩА!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  bouquet
  ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добре дошла,Грета Hug

Радвам се много,че всички които сте били извън града сте си починали добре HugНие нямахме тази възможност/особено при липсата на автомобил Confused/,и хайде пак да кажа-моля ви,ако идвате в Търново,и имате поне 30 мин. свободни,и ако имате желание,разбира се,обадете се да се видим-тел. ми е 0889 00 11 23.

# 204
Благодаря ви за пожеланията. Аз вчера не успях да се добера до комп, бяхме на излет цял ден а вечерта купонче спретнахме та чак в 4 си легнах и сега съм като ритана зелка в главата.
Ще почерпя днес с малко закъснение Simple Smile

Кой каквото хване  Laughing
По едно кафенце за тези които не са пили

# 205
  • София
Здравейте!

Грета, добре дошла! Ще помагаме с каквото можем Hug

Честит имен ден на всички адаши - Борисовците на Дари, Лучия, да не пропускаме батковците на Мишенце и Весето  bouquet Ако има още, да не се сърдят, толкова помни старата жена Mr. Green

Честит Рожден Ден на Лъвицата  bouquet

Ние благодарим за поздравленията с едно АРХИВНО, НО ВЕЧНО ЗЕЛЕНО ПАРЧЕ  Mr. Green

# 206
Честито на всички празнуващи!  Hug

Напоследък не мога да се добера до форума. Почивните дни изкарах в емоции  - къде положителни, къде негативни..Гадното е, че от вчера съм с висока температура и невиждано разстройство  Embarassed

Някой ако препоръча лечение.... newsm78 Надали е вирус. Мисля си, че или е настинка, или някакво хранително натравяне = нищо не задържам..

Лина слава богу е добре. Тъй както наддава добре се върти като пумпал, преобръща се и си хваща и двата крака  Laughing

Др Дженд, и аз се двуумя дали да останем на кърма до годинката, но с това връщане на нощните храния, започнах да си мисля, че не ни стига вече само кърма. И аз по-скоро като Мишенце май си мисля за даване на пюрета без да бързам да замествам хранения. С майките Варнеки от Ла Лече лигата все още не съм се запознала, но предстои уговорка за среща.

# 207
Дженд, страшна е тризъбата мадама! Пу за снаха!
Пу първа Hug

Роня, включвам се специално заради дрискането ти...ВЕДНАГА СИ купи Бисмутаналбин и ще се запечеш....невиждано smile3550

# 208
   Честит рожден ден на Евита и Лъвицата   bouquet! Честит рожден ден /на патерички/ и на Пебъл   bouquet! Бъдете много здрави и винаги усмихнати и щастливи   bouquet!
   Честит имен ден и на всички именници - вчерашни и днешни  Hug! Да си носят имената с много здраве и късмет   bouquet!

Добре дошла, Грета  Hug! Ние сме един задружен ноемврийски отбор и винаги когато имаш нужда от нещо - ние сме насреща  Hug!
  Ние от 2 дни сме пак само на цица, защото Бу се изрина от нещо и пак имаше малко кръв в пампата! Някой питаше какъв картоф давам - имам домашни и си правя в къщи пюрето  Peace! Мисля да поизчакам няколко дни и да му дам морков да опита - пак домашен! Имам домашни още тиква и цвекло, та те ще са следващите в списъка за опитване! Мислех да добавям към картофа по един нов зеленчук на седмица, но май няма да стане, та за сега само ще опитваме нови вкусове  Peace!
  Жени, Дари е разкошна малка принцеса  Hug! Много е красива, пу пу!
   Ради, супер сте си изкарали в Троян, а Теа става все по хубава  Hug! Много ми хареса как спинкате гушнати  Heart Eyes!
   Жени и Есма, съчувствам ви! Имам бегла представа колко сте се измъчили, защото само с бучки съм се разминавала! Жени, стискам палци да нямаш повече такива проблеми  Peace! Есма, за твое успокоение - някои жени немогат едно детенце и 2 месеца да кърмят, а ти цели 2 кърми половин година, така че няма за какво да се измъчваш  Hug!
   Е, хайде, стига  съм писала,, че стана много дълго! Казвайте кога ще дойдете на Бедрока на по бира  Mr. Green!

# 209
РОНЯ, не...може КЪРМИШ...
незнам кво да ти кажа Embarassed...

Общи условия

Активация на акаунт