И ние се завърнахме

на Лъвицата и Евита!Бъдете много обичани и щастливи жени и майкиЧестит имен ден на малките слънчица носещи името БОРИС!Нека растат здрави и силни мъже
Честито и на станалите на половин годинка слънчица.
Добре дошла Грета
Можеш да разчиташ на нашата помощ тук, както са ти казали момичетата!Ето малко снимки от половиния рожден ден на Теа и от нашето пребиваване в Троян
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122043&photo=42
Честито и на всички, които са имали повод за празнуване тези дни, докато ме е нямало

После ще се включа по-подробно(водих си записки този път
), че малката госпожица си чака пюрето и разходката
Пиша от половин час и тя се противи и сега вече отивам.Опааа, и нови отговори сте публикували, но после ще ги прочета, че стана напеченоооооЦелувки на всички

Шошав е и се върти като пумпал-вече навсякъде е вързан!Любимото му място е кошарата,че има поле за действие,а пък аз съм доволна,че като е там съм най-спокойна.Само обиkолниците са ми проблем и не знам как да ги закрепя или да ги махна - дрънчи тя главичка в таблата 
на новата мама. дано в нашия форум намериш глътка свежи идеи и се заредиш с добро настроение, за да се радваш и грижиш за съкровищата си пълноценно.
Сега съм само с 37 градуса. Но добре, че мъжът ми си остана днес у нас, иначе незнам какво щях да правя. Отивам да спя...
! Ентерола го има и на капсули за възрастни! Пий го 3 пъти на ден и яж само сухари, обикновени бисквити и солети поне 3 дни, след което започни захранване с варени картофи и ориз, но без мазнина!!! Много е важно да не избързваш с минаването към нормална храна, за да не се получи рецидив! Ако спазваш съветите ми съм сигурна че за Гергьов ден ще можеш да си хапнеш печено агънце
НАПРАВО ПОБЕСНЯХ И КУП ОщЕ ГЛУПОСТИ АМА КРАЙ ВЕчЕ щЕ ГО ВИДЯТ ДЕТЕТО ВЕДНЪЖ НА ВИСОКОСНА.......а пък аз съм била лоша щото съм го държала без чорапогашник при 22 градуса
Налага се пак да го мажа с Дактарин, ама от как се е родил е изял три или четири такива тубички. Отрових го това дете с глупости.
Ако някой има идея за лечение да помага. Не знам дали хомеопатията ще помогне.
Благодаря ви предварително за отговорите!