Своята половин годинка чества НОЕМВРИйската дружинка

• 10 056
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
ЖЕНИ, ЧЕСТИТА ВИ ПОЛОВИН ГОДИНКА!МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ДА РАСТЕ ЗАНАПРЕД ДАРИ!

# 271
Хайде вече мога да черпя за първата половин годинка от живота на най-безценното ми същество! Heart Eyes

Благодаря много, Ради!  Hug Да ви се връща тъпкано!  Laughing

# 272
Ейнджъл , не напъвай пък и ти...с тези банани..Голяма работа като не е банан? Нали знаеш, че цитрусите не ги препоръчват при алергии..
..ох, в градината с цветята..така де , на изложението сте страхотни.  HugЗабравих вчера да ти кажа Hug
за шишетата това е вечна тема..и затова колко е вредна пластмасата. Просто не се шашкайте, защото няма нещо полезно около нас- нито водата, нито храната, нито пластмасата, нито въздуха...Господ ни пази, това е!
За теромоканите.Аз преварявам вода в чаша с малко бързоварче, така правех и едно време с каките..После водата я слагам в термос, стъклен отвътре, скоро го взе мъжо от някакъв магазин, че преди това имахме иноксов термос, но ни се стори че ни мирише на метал и затова го сменихме. Доволна съм от този начин на варене на вода и нейното съхранение.

ТОРТАТА Е СТРАХОТНА Ейнджи!!! Да сте живи и здрави!!! КЪСМЕТ!!!  bouquet

# 273
Добър вечер, момичета. Виждам, че още има будни. Не съм успяла да наваксам с четенето, но това за шишетата го видях. Хем страшно, хем намирисва на конкурентна война, хем те избива на философия след това колко нитратен ни е животът, че едно шише на Авент ли ще го вгорчи! #2gunfire
Карил, страхотни сте. Каките са ти като сестрички, много приличат на тебе. Хубави снимки, хубава компания, хубав хотел, хубава природа....Абе, почивка! Peace
Жени, споделям мнението ти, че се захранва най-напред със зеленчуци. и аз така направих. Започнах с тиква и картоф в комбинация, вече захраних и с морков. Чудя се кой да е следващият зеленчук?! А колко време след зеленчуците се започва с плодовото пюре? Днес Мишето омаха изненадваща 180 г пюре на Мандев - тиква с морков. Направо ме изненада. После пак цока малко от цицата. Но досега сме яли само на ХИП и е хапвал не повече от половин бурканче... newsm78 Ние сме малко болнички. Сутринта изведнъж се събудихме с хрема. Задави се, не можеше да си поеме въздух и ни изкара акъла в 7.00, рано-рано...а то, сополите явно го задушаваха. Слагам Стеримар в носа. Педито го прегледа. Леко е зачервено гърлото, но засега хапове не ни е изписала. Само някакво хомеопатично, нещо като енгистол, така ли се казваше, за укрепване на имунната система. Чудя се дали да не почна овреме оксилококцинум?!  ooooh! Вие какво давате, освен физиологичен разтвор, при настинка?   newsm78 Още нямаме температура, дано се размине. Мене най-много ме е страх от вирусни пневмонии, дето не се хващат на слушалки. Tired
Лайтблу, браво на вас. Хубаво е да ти падне такъв товар от плещите. Ние нямахме шум, но на 50-ия ден имаше някакво отворче в сърцето, което си беше още отворено, като в утробата, а след раждането трябвало да се затвори. Лекарката каза, че няма проблем и около годинката пак да ида да го видят, но можело и така да си живее детето. #Crazy Иначе от твоите предложения за нова тема ми харесва с малко моя редакция това: Ноемврийското детенце папа сладко пюренце!
Деничка, преди близо 2 месеца хемоглобинът ни беше 105 при долна граница 110. Поне така пишеше на резултата от лабораторията. Педито каза, че е нормално.
Честити месечинки на бебоците с празник, да са живи и здрави!   bouquet

# 274
  • София
Изабела, това с гъбичките и СД... Thinking Това е генетично заболяване, няма нищо общо, не знам просто каква е връзката.

А относно вредните пластмаси, баш мирише на удари под кръста, не се връзвайте Peace

Айде, лека нощ  bouquet

# 275
Тия заглавия с пюренцата много се повтарят нещо- вижте темата на декемврийките... Другарки, дайте да измислим нещо по- уникално и хммм.. музикално... казвам "другарки", щото перефразирам една известна фраза, и защото хич ме няма по поезията и римите и разчитам някой друг да предложи нещо  Laughing

След тая моя забележка, дали ще има някой да ми каже за домашно приготвяните храни- с какво варенето на пара е по- добро от сваряването във вода  newsm78... ?!?

# 276
 Добро утро,мами  bouquetБързам да ви пиша,защото чувам как София се пъне в другата стая,и скоро ще ходя да мия дупе Mr. Green
  За термоканите-аз имам на Филипс,с покрит реотан,но......въпреки това прецеждам водата през марля,защото от време на време забелязвам някакви бели нещица/от варовика/,които плуват във водата Confused-едва ли биха се забелязали,ако толкова старателно не се вглеждах newsm78
  Angeleyes,честита ви месечинка  bouquetМного цунки на хубавото Дари Heart Eyes
  Маша,след като си дала морков,тиква и картоф,можеш да даваш чушка,карфиол,броколи,целина....Тиквичките не й харесаха на София,но при вас може да "вървят" Laughing;мислех днес дали да не сложа в пюрето 1-2 листенца магданоз newsm78Аз давах зеленчукови пюрета 1 месец,и след това въведох плодовите,заедно с кашата.
   Sofkobofko,мисля,че при варенето на пара се запазват повече витамините,а при варенето-особено ако е по-продължително,кой знае какво ценно не остава Confused
    И аз нещо съм зациклила за заглавие на новата темичка newsm78Ако ми хрумне нещо,пак ще пиша Peace

# 277
Добро утро и от нас  Hug
Към вечно сополивите бебоци може да добавите и Моника.  Mr. Green А този път просто бихме собствения си рекорд - вече 3 седмици е със задна хрема. Първо давах Фенистил, след това капах Коларгол - ами ефектът е нулев  Sad Вчера я заведох на специалист УНГ и днес ще ходим да й вземат секрет - дано всичко е наред  Praynig Макар че съм сигурна, че ще има някакви бактерии, се надявам да са безобидни, ако въобще съществуват такива (как се изразих само...)
Вчера бяхме по разходки, но днес при нас времето е отвратително - много мрачно и заваля  Sad
На всички мами и бебоци - лек и усмихнат ден  Hug

# 278
Добро утро момичета!
Пам, дано се оправите бързо..Отдавна мисля, че трябваше да вземете секрет\ако не сте взимали вече, де\..Дано няма нищо..Може да се окаже, че е алергичен ринита newsm78знам ли??
Ние отиваме да ни вземат кръв, най-вероятно ще стане от вената, резултата обаче ще излезе в понеделник, така че стискайте пръстетата ЯКО!!!
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ хубав ден!!!

НОЕМВРИйското човече хапва си пюренца вече!

# 279
  • София
Привет момичета!!!
Честити месечинки на всички бебчета.
Ради, радвам се, че при вас всичко е наред!!!
Стискам палци на всички, които имат нужда. Praynig
Сополивите бебчета бързо да се оправят Praynig
Радвам се, че съм била от полза с инфтото за намалените пюренца в Билла Mr. Green
Две предложение за нова тема от мен:

Ноемврийското дете папка, спинка и расте

Ноемврийското дете със усмивка стопли майчино сърце

За сега толкова от мен. Весел и слънчев ден  bouquet

# 280
Здравейте, мадамки и мъници! smile3558 smile3525
Първо да благодаря на всички за бързите отговори за хемоглобина Hug Преди малко говорих с частното педи и тя ми каза, че няма доверие на лабораторията в ДКЦ-то и в понеделник пак ще му вземат кръв на Теди, че и на мен едни контролни изледвания ще пуснат Simple Smile
masha, Pam бързо оздравяване на Мишо и Моника! Praynig
AngelEyes, честита половин годинка на Дари! Tada Нека расте здрава и да става все по-чаровна, за да разбива с лекота мъжките сърца! Grinning

В Стара Загора отново е мрачно и леко превалява Wear Umbrella Писнаааааааааа ми! #Cussing out Вчера чак към 17ч. се показа слънчицето, че веднага засилих таткото и дребния на разходка в близкия парк, а аз си ошетах къщата!
От ден на ден слагането на памперса е все по-трудна задача...ами то не са вдигане на крака, лапане на пръсти, въртене, удряне през ръцете съчетано с ритници в корема ми...абе, луда работа Crazy От известно време моя синковец му прави кеф да "пърди" с уста, в резултат на което гърдичките му са постоянно мокри и олигавени, та се наложи да му слагам лигавник, но той след половин час е чисто мокър Mr. Green
Новата му страст са пердетата и касите на вратите...все иска да ги хване, а като стане на неговата - драска по тях...голямо удоволствие му доставя... Laughing
Като го сложа подпрян на възглавници, все се напъва да се изправя...не иска полегнал - иска седнал Simple Smile
Такива работи покрай нас! Stuck Out Tongue

Желая ви хубав ден, изпълнен с положителни емоции и добро настроение!  bouquet

# 281
Хайде и едно предложение от мен - НОЕМВРИЙЧЕ вече знае, че е хубаво да се ИГРАЕ  smile3533
Ние днес ходихме и дадохме кръв. Вики се държа геройски - дори не заплака. Пу-пу на мама съкровището  Heart Eyes
Времето на вън е много хубаво  Party
И аз стискам палци на всички, кото имат нужда.
Карил, дано да вземат кръв от пръстчето на малкия, че ми е жал като си помисля как ще му вземат от веничката  Confused
Цвети, редовно гледам играта  Mr. Green Я сподели как се определя кой да участва
Мони, не унивай - погледни от хубавата страна - ще имаш работа и малко ще се разнообразиш и съвсем скоро ще си си отново само със съкровището.
Пожелавам ви много хубав ден!

# 282
  • София
От ден на ден слагането на памперса е все по-трудна задача...ами то не са вдигане на крака, лапане на пръсти, въртене, удряне през ръцете съчетано с ритници в корема ми...абе, луда работа Crazy От известно време моя синковец му прави кеф да "пърди" с уста, в резултат на което гърдичките му са постоянно мокри и олигавени, та се наложи да му слагам лигавник, но той след половин час е чисто мокър Mr. Green

И при нас е същото от доста време вече!

Карил продължаваме да стискаме палци.

Пам, Маша
знам какво е и дано бързо се оправят PraynigПо този повод Петя как така задна хрема има Моника, че не ми е много ясно и как я установиха?

# 283
ще чакам новата тема, за да пиша....нъц пък  Crossing Arms

# 284
  Хайде да се отчета и аз набързо: вчера бяхме на гастро в "Детско здраве" заради разстройството. Взеха му анален секрет и кръв от вената и в понеделник ще разберем резултата! Доктор Куманова го претегли и вече е 8520  Peace, изписаха му да пие Бифидус и се надявам да се оправи коремчето най-после  Praynig!
  Стискам палци на болните да оздравеят по-бързо  Praynig!
  Честито на всички, които имат повод да празнуват   bouquet!
  Целувки от нас, аз отивам да готвя, мета и т.н. приятни задължения, а после - на разходка  Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт