Честит рожден ден, Наде! на патерици С пожелания за здраве, късмет и скорошна смяна на мястото и декора на сериала и разбира се щастлив за теб финал

Честита половин годинка на прекрасната Теа и чаровния Влади!
със закъснение Денем да огряват мама с усмивка, а нощем да я даряват с почивка!Ивиче, Мишенце, благодаря за споделените прекрасни моменти!

Дени, да не те стряскам, но това хоро на което се хващате е с доста сложна стъпка... на мен ми отне почти година от идейния проект до разрешителното за строеж... / другата седмица може би ще имаме и покрив/ Търпение, търпение и още търпение... Желая ви безпроблемно уреждане на документите и в най-скоро време първа копка

Карил, успешно приключване на сделката

Вчера бяхме на консултация - Георги е пораснал с 1см. и 250гр., има си всички ваксини по ЗК и за сега всичко е ОК да не чуе дявола
За сега сме заместили само едно млечно хранене. От 1 седмица Гого на обяд си хапва само зеленчуково пюре, а след обяд плодово или плодово +каша с десерт цица.
Скорошно оздравяване на болничките

Желая ви покойна нощ и сладки сънища
на минимум 4 часа яде през деня, но най често на 5. ПОлудях с това хранене.. не иска и не иска... плюва и реве..

, Ивиче ще ви предостави доказателствен материал за пораснали бебенца и мами-сладурани.
на Дени за прекрасното оформление на темата
,Борис на София-също,Никола на kreo,Алесия на Бимба;-)Да са ни живи и здрави,както и всички останали бебчета
-цял месец давах на София само зеленчуци-картоф,тиквичка,тиква,броколи,карфиол и морков-чак на мен ми писна
Защото аз мисля като излязат на пазара тези плодове,да й беля и пасирам
И така мисля да караме през този месец-само на плодови и зеленчукови/все още не мога да изместя изцяло обедното хранене-може 30 гр.мляко да направя,но малкото дяволче държи да си го изпие

.

и много те моля после да разкажеш за почивката, ние също планираме това лято да заминем за някъде, но за сега сме на етап събиране на оферти

) и да прочете дали пише нещо за подобни случаи?