Бременни на 40+

• 16 660
  • 200
  •   1
Отговори
# 195
  • Тук у дома с двете ми деца.
Здравейте! След месец ще стана на 42г
Имам две живи и здрави деца, но от половин година правим опити за дете с втория ми съпруг. Април преживях биохимична бременност и вече не ни се получава...
Искам да ви попитам тези, които сте с тромбофилия кога започнахте с терапията...след положителен тест или?

# 196
  • Sofia
Хематолог трябва да каже.
Аз съм с високорискова мутация, но се наложи да включим инжекциите чак в 13гс.
Но често се започват още от положителен тест. Просто при мен изследванията и показателите бяха добри.

# 197
Здравейте! След месец ще стана на 42г
Имам две живи и здрави деца, но от половин година правим опити за дете с втория ми съпруг. Април преживях биохимична бременност и вече не ни се получава...
Искам да ви попитам тези, които сте с тромбофилия кога започнахте с терапията...след положителен тест или?

Задължителни генетични изследвания и после консултация и предписване на терапия. Иначе, аз от 8-9 г.с. мисля, бяхме чули сърчицето вече, но беше преди първата фетална.

# 198
Аз съм ниско рискова мутация, даже някои изобщо не го броят за тромбофилия  и инжекциите ми са от преди самия инвитро трансфер. Продължиха до 4 месец, после аспирин 100 и сега за раждането ще обръщам пак на инжекции.
Всичко това трябва да го реши лекаря.

# 199

Аз започнах от положителния тест, но наистина е наложителна консултация с хематолог- точна доза, план и т.н. Успех!

# 200
И аз съм ниско рискова мутация, но включихме още от 12та седмица редуване на Аспирин протект 100мг и Клексан 4мг. Спрях Аспирина преди седмица (вече сме в 36 г с), а Клексана ще продължим още малко през вечер.

Общи условия

Активация на акаунт