Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 33

• 52 749
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Нямаше го наличен този серум в приложението. Даже беше аутлет, но може би локален, в аутлета на приложението го няма.
Не знам дали може да махне единия талон на каса, затова питам.
Талона си е активен и се комбинира с друг, сега пробвах с Колгейт.
Не знам защо за Нивеа не стана.
Нищо няма да спечели тя, но аз изгубих допълнителни 10%.
Предното ми оплакване от нея беше, че ми приключи сметката преди да ми сканира картата, после не искаше да сторнира сметката. Та затова имам съмнения относно коректността ѝ. Но днес нямаше хора и тя беше на касата.
Специално за тези продукти от местен аутлет има някакви разлики. Миналата година имах сходен случай с парфюми във Велинград.

# 77
Да, възможно е да има и такава разлика. Аз също съм ставала свидетел, че не работят еднакво. При ползване на 2 талона, съответно за 2лв. и 3лв., в кварталния ми магазин, на една сметка ги маркираха. Без да трябва нещо да се деактивира на каса. Докато в друг филиал, при ползването на същите талони, от профила на приятеля ми, беше проблем да са на една сметка. Така и не разбрах защо..

# 78
За талоните от 2 и 3 лв някъде пишеше, че не може да се комбинират. Ако са минали и двата, по-скоро е някаква грешка.

Последна редакция: ср, 04 мар 2026, 22:10 от VaniaK

# 79
Ще ида да питам утре.

# 80
Няма да ползвам талоните от лайфа. Ако някой има интерес, да ми пише!

# 81
Има нови талони.
Мисля на Инофарм да ползвам.

# 82
Имам усещането, че има оплескване в някои от  новите талони.

10%  Мейбълин, пък пише и Инофарм (отделно си е талонът за 20% Инофарм).

25% грижа за тяло Нивеа - а вътре са и на Балеа, както и дезодоранти (дано влизат наистина, да се позапася).

Другите са ОК.

Иначе и Сензодин ще използвам, вероятно и парфюмите, и Нивеа, може и Мейбълин и Инофарм.....

# 83
Аз нямам други, освен от лайфа.

# 84
  • Пловдив
Купих на Балея спрей за лесно разресване...еми нищо не направи. Само мокри косата и нищо.

# 85
Аз нямам други, освен от лайфа.

Има нови талони от днес. Отделно има колело за 8ми март

# 86
  • София
От колелото днес ми се падна : При покупка над 25 евро , балсам за устни на Балеа за 0,01 евро. Имам активни 11 талона, които няма да използвам.

# 87
Имам усещането, че има оплескване в някои от  новите талони.

10%  Мейбълин, пък пише и Инофарм (отделно си е талонът за 20% Инофарм).

25% грижа за тяло Нивеа - а вътре са и на Балеа, както и дезодоранти (дано влизат наистина, да се позапася).

И мен това ме озадачи? Thinking

# 88
Някой яко е оплескал работата по приложението.
Уикенда имаха някаква техническа актуализация и експресното получаване не работеше. Имах последния талон от нивата (20% на цялата сметка до 150 лв) и исках да го ползвам. Добре, че бях оставали 1 ден аванс, та не успях да го загубя, че много щеше да ме е яд. После не работеше касата на приложението. Не можех да платя, но след известно време успях.
Съвет: не оставяйте желание талони за последния момент 😀

# 89
Сега пък не мога да направя експресна поръчка. Иска ми 2 символа?! При попълнени данни за име и фамилия.
Сутринта можеше, пробвах с 2 талона, отчита ги и двата.

Общи условия

Активация на акаунт