МНОГОДЕТНИ МАМИ 15

• 16 025
  • 340
  •   1
Отговори
# 150
Снежка, добре дошла сред нас  bouquet

С твоята Нора сме родени на една и съща дата, сигурно те чака орисия на многовнучна баба Grinning като съдя колко продуктивни хора са родени на тази дата Grinning

# 151
Честит празник на всички, които имат днес имен ден!

Честита годишнина на Илиева!

Медийните звезди днес обраха точките и в Макдоналдс с фирмените тениски. Много бяхте хубави! Сигурна съм, че и в предаването сте се забавлявали много, а това е най-важното, всъщност, не победите.

тедивас, как се прибра? Дъждът застигна ли ви?
Аз пък си забравих вестника... Sad

ивата, няма по-лош учител от собствения мъж. Да го знаеш и хич да не се впрягаш. Колкото и да си добра, все ще ти намира кусури, все ще нервничи и ще вика. Затова си слушай инструктора, а мъжът ти да чака да си вземеш книжката.

# 152
Аз пък си забравих вестника... Sad

Забрави го ти, но не и аз...Laughing

# 153
Ох, добре че си ми ти!  bouquet

# 154
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ - ДА СТЕ ЖИВИ ,ЗДРАВИ И ПОБЕЖДАВАЩИ,КАТО ИМЕНАТА ,КОИТО НОСИТЕ!Честито и на участвалите в Горчиво - както казва Дивна - всички сте победители вече!Много сте сладки.Дано да мога да гледам предаването!
Извинявам се,че малко късно се включвам с честитката,ама цял ден се занимавах с чистене,гласене на софра и т.н.,че си имахме гости - бъдещите ни кумци!
Благодаря Ви за подкрепата! Hug  bouquetАз днес се гледам в огледалото и си викам - абе ти три деца роди,с една кола ли няма да се оправиш!?!Ей така си се нахъсвам сама,щото още съм му обидена на моя мъж,ама и той милия такъв е гузен и днес само ми мяца и ми се врътка да помага! Mr. Green
Айде да отивам да спя,че пак късно стана!
Лека седмица на всички!  bouquet

# 155
  • преди Варна/сега Горна Оряховица

bdbaloni    Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada moresmile Tada bdbaloni           Честит Рожден Ден на   newsm59    Нилиан   на mami3
  bouquetчестита дъщеричка kyllmg на Меги  Hands Clap
 newsm74Медийните герои  smile3501 браво на вас-много сте хубави всички  newsm44 ще чакам с нетърпение излъчването на предаването
имаме си и нова мама-  snezhka-smeshka    bouquet
 Hugна всички пожелавам приятна и спорна седмица wavey
Варна......идваме тая седмица-пак ще пиша като се изясни ситуацията  newsm78 кога
  Fluttergaby_s хапнахте ли агънцето 

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 07:41 от Дидка

# 156
baloni     Честито на всички, празнували вчера! Да ви живо и здраво името, да бъдете много щастливи и обичани!     baloni 

Ние нямахме вчера почти цял ден Интернет, затова чак сега се обаждам.

Браво на медийните герои от "Горчиво"!   smile3501    Съжалявам, че не успях за "Макдоналдс".

newsm59    Честит рожден ден на НИЛИАН на mami3!      newsm59 
Аз изпратих днес най-голямото си момче (ама за мен си е още мъничко) за първи път на зелено училище  smile3518.  Доста ми е притеснено, но той отива с голямо желание и се надявам да прекарат добре. football    lalalala     dance     dancing.

Ивата, и моят мъж почти ми уби желанието и ентусиазма за каране на кола, въпреки че имах книжка (и кола) доста преди него. Но вече от години не карам и съм се върнала в нулево положение. Мисля обаче скоро да се стягам и да ставам "независима". Не му се връзвай, а бъде смела, ние можем с всичко да се справим!

Снежка, добре дошла при нас!    bouquet

# 157
ЧРД на Нилиан! Здраве, много радост и успехи в училище! Весел празник!

мами3  bouquet

# 158
Здравейте момичета!!! HugЕто ме и мен!!!
Цоцоланка вече ви е светнала - със снимков материал при това как протече вчерашното шоу!
Наистина - забавлявахме се добре, и макар че бях страшно нервна и притеснена по време на снимките/ надявам се да не е проличало много/ Embarassed Като се сравним с останалите двойки които играха /снимаха се 4 предавания наведнъж/ мисля, че играта на Многодетните беше най готина и най-естествена! Е, вярно,че се позложихме със пресмятането на годините на децата си... Embarassedама пък то не е едно... Mr. Green Оправдано е! Mr. Green
И така.
Срещата в Макдонълдс беше много приятна. Благодаря на мамите дето дойдоха да ни видят и да си побъбрим приятелски. За пореден път се убедих колко много приятелки имам и колко съм щастлива с вас! Mr. Green Hug Heart Eyes
Сега ще продължа с нещо тъжно, за което моля да ме извините:
На връщане обаче, настроението ни се помрачи..и затова и не влязох снощи.
на 20тина км от разклона за Ловеч млад моторист беше катастрофирал. Видяхме първо спойлерите и части дребни от мотора, после резервоара, далеко встрани в тревата лежеше онова което беше останало от самият мотор а в средата на пътя момченцето... Толкова ме заболя, не го бяха покрили. То беше на камара, а лицето му , беше толкова младо. Стана ми болно за родителите му, те едва ли знаеха още за катастрофата. Животът е толкова кратък и толкова несправедлив - просто е свършил за това дете. Съжалявам че ви натоварвам с това но от снощи само то ми е пред очите и много ме боли.
Ние създаваме децата си с любов, отглеждаме ге по най-добрият начин според нас , контралираме ги и се стараем, но не можем да контролираме съдбата. 

# 159
Юле, знаеш ли,че аз по едно време много се бях сковала и това не ме отпусна до края.....Незнам какво ми стана,но в един момент просто изключих и затова ме яд много...Яд ме е ,защото знам,че не съм притеснителна личност,а точно това ми изигра много лоша шега....А теб като те гледах отстрани - беше много свежа и въобще не си личеше,че си била нервна.....Сега като чета и се учудвам,че е било така.....Аз си бях глътнала езика, явно ми липсва ТВ бойно  кръщение...

Като четох какво си писала и се сетих за думите на Къци преди записа - да, може да ги говори едни и същи всеки път,но са верни......Че е важно шоуто и да сме естествени и да не се притесняваме,защото парите се харчат,а уредите се чупят и че материалното не е кой знае колко важно. И ето вие когато сте се връщали сте осъзнали и на яве жестоката истина колко е преходен живота, как трябва да се радваме и на малкото,което имаме и наистина да има колкото се може по-малко злоба, завист, разправии,т.е. лоши неща,защото живота е кратък. Не си струва и малкото,което прекарваме тук на тази земя да бъде изпълнено с негативизъм. Това не храни душата,а я съсипва! Така че в този смисъл аз се радвам,че както каза Лъчо - случи ни се нещо различно, изкарахме си страхотни събота и неделя, видяхме се с любими и обичани от нас хора, заредихме се с много положителни емоции, напълнихме таванското ни помещение с порция приятни спомени, тръгнахме живи и здрави и се върнахме живи и здрави - това е най-важното! Всичко друго е без стойност и не топли душата!

# 160
Нещо ми е изчезнал  newsm78 предишния пост с поздравленията за бебето на МЕГИ (Най-вероятно не съм дочакала да се запише целия и съм излязла от форума!)
Още веднъж честито и се присъединявам към всички красиви картинки, дето другите мами са ги намерили и са ти ги пратили, МЕГИ!
Добре дошла и на Снежка! Радвам се, че се увеличаваме!
Честито на имениците от вчера и поздравления от моята щерка ГЕРГАНА   party006
За предаването "Горчиво" - забавлявахме се чудесно, бяхме най-готини  Embarassed , но моят мъж е много разбит, че не спечелихме! Все пак е математик, пък как сметна ... Joy
С ДжулиС прекарахме страхотно, а с фанелките - обираме точките!  Heart Eyes
Срещата в Макдоналдс също беше СУПЕР!
ДжулиС, съжалявам за случката по пътя! Ужасно е подтискащо! И ние веднъж минахме покрай катастрофа (не чак толкова ужасна), но човекът не беше жив! После много дълго не можах да се наместя!
Животът е много крахък и шофирайте изключително внимателно!!! Stop
А за бъдещите мами-шофьорки - за вас не е страшно, защото ние сме внимателни. Караме бавничко и се оглеждаме на всички страни, както след децата!  Naughty

# 161
Браво на Мама Цоцоланка! Хубаво го е казала за преходните и непреходните неща в живота!
Важното е, че вече имате "медийно кръщене" и то почти "на живо"! (Нямаше повторения и разни дубли на предаването!)

# 162
ЧРД на Нилиан! Много здраве, радост и успехи в училище! Да бъде голяма радост на мама и татко.
 bdbaloni hbday bdbaloni

Браво на всики теле-мами (и татковци). Много сте сладки. И невероятно естествени.    bouquet 

Добре дошла, Снежке! Чувствай се като у дома си, т.е. в Пълна къща.    bouquet

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 10:58 от Пролетната Фея

# 163
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЛИАН!МНОГО ЗДРАВЕ  И УСПЕХИ В ЖИВОТА!
ДжулиС,много е тъжно това,на което сте станали свидетели!Животът понякога наистина е много жесток!А Цоцоланка наистина го е казала супер!Преди почти пет години като заминавах с двете деца за Гърция за да се съберем с нашия тати,който беше тръгнал 3 месеца преди нас,се наложи да продам всичката ни покъщнина.Някои от уредите и мебелите ни бяха чисто нови и ги продадох на смешни цени за да мога да събера парите ,нужни ни да тръгнем за да бъдем всички пак заедно.Много хора ме обвиниха за това мое действие - ама защо съм ги продала,толкова трудно пак сме щели да си купим нови...И така да е - за мен е по-важно семейството ми да е заедно!Вярно,че почти цяла година спяхме четиримата(тогава)на едно легло,но бяхме всички заедно.А за мебелите и вещите по принцип така разсъждавам - ние притежаваме тях,не те нас.Наистина има далеч по-стойностни неща в живота!
Извинявам се за многословието,но като прочетох предните постове и си спомних пак всички емоции,които преживяхме тогава.....
Лек ден и целувки! Hug  bouquet

# 164
Милите ми момичета, колко сте емоционални, развълнувани и живи.
Аз пък много съжелявам, че не успях да дойда на срещата и от "първа ръка" да вкуся емоцията. Посрещнах един супер традиционен Гергьовден - разточителна закуска, пълнено агънце, леля на мъжа ми и свекърва Mr. Green, малко по-късно брат ми и снаха ми. И както може да се досетите всичко мина през моите ръчички. Само не си мислете, че трите лудетини са били далеч и поне не са ми пречили Naughty

И тук ще цитирам:

как трябва да се радваме и на малкото,което имаме и наистина да има колкото се може по-малко злоба, завист, разправии,т.е. лоши неща,защото живота е кратък. Не си струва и малкото,което прекарваме тук на тази земя да бъде изпълнено с негативизъм. Това не храни душата,а я съсипва! `

Общи условия

Активация на акаунт