Ергенът 🌹 сезон 5, тема #2: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 52 270
  • 835
  •   1
Отговори
# 30
Първо, че е бил модел, понеже съм била в средите, гарантирам, че тям мъжете или са гейове, или на двата бряга. Второ, че да кажем не ми е непознат пак от средите и съм чувала разни неща. По-скоро е на двата бряга, де. Но повече към мъже. Не е влязъл за жена, това е сигурно
Това за Стоян ли се отнася?
И той ли е бил модел?

# 31
Да и Стоян се е изявявал като модел

ПС радвам се, че Ви харесва темата!

# 32
Ъъъъ, аз за Виктор 2 все още имам силни подозрения. Не съм виждала straight мъж да бяга ужасен от докосване на жена, която уж харесва (визирам паниката му от близостта на Косара в началото, а и много други ситуации).
Не я е харесвал, това е проблемът. Един път го загледах в друго предаване и буквално разкостваше момичетата от неговия сезон. За съвсем нормална жена, с телосложение като на Косара, каза, че била “дебела” и затова я отрязал още на кастинга (къдравата художничка), а за Любомира каза с пренабрежение, че едва ли не с нежелание я избрал, но била “най-доброто, което се предлагаше там”… Все едно е някаква стока. Супер взискателен и с огромно самочувствие, което хич не отговаря на смотания му нрав.

# 33
Първо, че е бил модел, понеже съм била в средите, гарантирам, че тям мъжете или са гейове, или на двата бряга. Второ, че да кажем не ми е непознат пак от средите и съм чувала разни неща. По-скоро е на двата бряга, де. Но повече към мъже. Не е влязъл за жена, това е сигурно
Виктор от предишния сезон беше същата работа… България е с прекалено дребни мащаби и всичко се знае, познати/приятели/запознати не си поплюват и бързо разнасят информацията. Да не допълвам, че на мен ми е „снасяна” такава и от хора, работещи в ТВ бранша.

# 34
И Виктор и този Марин са пеперудки Grin

# 35
Ох, не знам защо, но Крис ми харесва страшно много. Да, има излъчване на схемаджия, но имам чувството, че под този образ се крие нещо доста по-качествено.

# 36
  • София
Тук съм, за да ви чета. Гледах само първи и втори епизод и май с това ще си остана. Момичетата са семпли. Ех, една вещица с хармоника как щеше да освежи сезона Simple Smile

# 37
Ох, забравих да благодаря за темата!
Ок, може да сте чули слухове за Стоян. На мен не ми прилича на гей(поне не още), виж за Виктор си го помислих още в началото. Ще видим занапред може и да се прояви, за момента ми е само леко ексцентричен.

# 38
В социалките изкараха някакви коментари на Цвети на поста, защо участва в Ергена. Наред с обидите имаше и споделен профил на нейния сегашен приятел, с който била във връзка, според коментиращата. Момчето изглежда е лекар и на вид е супер приятен, млад човек. Да се чудиш...Или да вярваш.

# 39
Благодаря за темата 🌷
Опитвах се да гледам " Съдби на кръстопът " преди години, но ми беше безинтересно. Сега, на същия продуцент, се опитвам да гледам Ергенът , и изпитвам точно същата тежка скука.
И Марин и Крис избраха мома вече, ще разчитаме на Стоян да раздвижи сезона.

# 40
Крис - гони единствено интерес, вероятно стиснат предвид въпросите на брат му и жена му, майка му имаше същите тикове като я дадоха в първия епизод, и според мен за пари би направил всичко. Не изслушва събеседничките си до края, казва само това, което е най-добрият ход, а по лицето му се вижда, че мисли единствено как да оправи някоя от ергенките. Самозалъгва се, че търси жена, а всъщност търси прислужница и детераждачка, която много-много да не го притиска.

Стоян - с голяма въпросителна откъм избор на жени и въобще кой пол го привлича повече. Често не може да обуздае реакциите си, когато някоя жена не му харесва и даже леко хапе, което ми е по-присъщо на мъж от другия бряг (пример - как се отнесе с Пламена). Тук е за слава (работа като модел/актьор).

Марин - малко по-самоуверена и хетеросексуална версия на Виктор 2. Държи се с ергенките, сякаш са на интервю. Забележете как ги бомбардира с въпроси, всеки път връща топката, а за себе си много-много не споделя. Не е преживял бившата си. Също е тук за слава (работа като модел/актьор).

Момичетата за сега няма да ги коментирам, но ми харесва подбора - нормални, пъстри, различни, интелигентни. Даже и най-подутите силиконки засега се държат добре, няма гротеска.

# 41
И Марин се е изявявал като модел.
И изрично каза, че все още не е пробвал с мъж.

# 42
Той и Виктор категорично отричаше, ама... ние друго си мислим. 😁

# 43
Всички там много лъжат, особено за професии, доходи и връзки.
Така че, кой какво е казал, не е важно.
Но пък аз познавах момче модел, чисто хетеросексуално си беше (и още е).
Та може и да казва истината.

# 44
В социалките изкараха някакви коментари на Цвети на поста, защо участва в Ергена. Наред с обидите имаше и споделен профил на нейния сегашен приятел, с който била във връзка, според коментиращата. Момчето изглежда е лекар и на вид е супер приятен, млад човек. Да се чудиш...Или да вярваш.
Кое Цвети? Млм-то или пилатес инструкторката?

Общи условия

Активация на акаунт