Ергенът 🌹 сезон 5, тема #2: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 52 341
  • 835
  •   1
Отговори
# 570
Те редовно вкарват дявола в пъкъла. Милите ми монахини. 😁

# 571
Обида за сетивата е да гледам загорелият плюнчещ се и фъфлещ Кринджиян, разчекнат между илюзията за своето величие и убийствената реалност. Mask

Последна редакция: чт, 26 фев 2026, 21:01 от welcometoheaven

# 572
Крис: "да не изглеждам нередовно..."

# 573
Ергените са мега зле този сезон, не съм вярвала, но и най-тунингованата мома е по-добре от тях.

# 574
Среща със Стоян, Чекименто...
Стига! Може да го съкрати на Чеки, тъй като за него физическия контакт с другия не бил много важен Rolling EyesRolling Eyes
чИки 🤓

# 575
Стоян е отгледан от баби.  И му личи. 😁

# 576
Има нещо фундаментално сбъркано в тоя сезон. В предишния девойките се опитваха да спечелят вниманието на Ергена. Сега е обратното.. 20 кокошки-примадони очакват Ергенът да им сваля звезди, и ако може по енергично, моля.. Wink Дали защото са трима или е нещо друго, не знам. Очаквам да се променят след първите изпратени у дома.

# 577
Румяна някакъв проблем с гръбначният стълб ли има? Що стои така това момиче

# 578
Минавам само да подшушна, че бившата ергенка Дениз Хайрула се е венчала днес тайно на о.Пукет. Не се знае кой е щастливеца. Интересно решение, подкрепям го.

# 579
Стоян много ми прилича в усмивката и говора на Николай Марковски от Диви и Красиви. И двамата са усмихнати, а дикцията е една такава през зъби.

# 580
Прочетете за Гориция в ladyzone,  от Дупница е, с майка си заминава за Италия, историята й е малко тъжна

# 581
Минавам само да подшушна, че бившата ергенка Дениз Хайрула се е венчала днес тайно на о.Пукет. Не се знае кой е щастливеца. Интересно решение, подкрепям го.

Тези меркантилни момиченца не си губят времето

# 582
Прочетете за Гориция в ladyzone,  от Дупница е, с майка си заминава за Италия, историята й е малко тъжна
Благодаря, интересна статия.
Значи лелята и братовчедката са я записали.

# 583
Доника му направи едно психологическо сканиране на Крис -- "Териториален ли си?", "Трикракото столче --любов, доверие и свобода."

Марин: Очите на Цвети са преходни. -- Какво--о? Пъстри?  (медик е при това)

Последна редакция: чт, 26 фев 2026, 21:21 от Pepina_n3

# 584
Доника му направи едно психологическо сканиране на Крис -- "Териториален ли си?", "Трикракото столче --любов, доверие и свобода."
На Марин го направи, което ме води до извода, че не трябва да се ходи на психолог при Доника Smirk

Общи условия

Активация на акаунт