Ергенът 🌹 сезон 5, тема #2: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 52 342
  • 835
  •   1
Отговори
# 585
  • София /Абсурдистан
Минавам само да подшушна, че бившата ергенка Дениз Хайрула се е венчала днес тайно на о.Пукет. Не се знае кой е щастливеца. Интересно решение, подкрепям го.

Тези меркантилни момиченца не си губят времето
Който и да е, има пари Simple Smile

# 586
  • In The Middle Of Nowhere
Много ми стана интересно това с Дениз, дали е истинско или е нещо като за туристи? Определено иска да е интересна и да привлича внимание, спор няма.

# 587
Ма много сладък днес този Маринчо. Един словоохотлив, как ги гледа.. всяка една, един лежерен, усмихнат..

# 588
Много ми стана интересно това с Дениз, дали е истинско или е нещо като за туристи?

# 589
Горицията се скарала на Стоян 🤔 Това хамериканско връзкарско мъжествено девойче заедно със джука-рналистката Симона много на сериозно са се взели 😏

# 590
Казахстанката ми е твърде хиперактивна тази вечер. Малко прекалява!
Михаела имаше много добра индивидуална среща с Марин, но след като си сплетоха пръстите в сакрален съюз, си помисли, че е избраната и до края на сезона може да си седи на диванчето и до басейна и да чака... Но не е познала, останалите мацки действат....

# 591
  • In The Middle Of Nowhere
Diamia, видях я тази снимка, но пак не става ясно какво-що. Много бързо нещо тази женитба, кога го срещна тоя, кога се заженили... Според мен всичко е за внимание и да бе остане по-назад от бившия..

# 592
И Пламена как се беше докарала за среща...

# 593
Михаелче, ще го изгубиш така.. Личи ти колко си хлътнала, показа му всичко включително и ревност.. В кърпа си му вързана и ще спре да се бори за теб..
Иначе са много сладки.
СтоЕнчо, от този храст няма да изскочи заек. Кога ще го разбере. Тя единствено се ласкае от вниманието му.

# 594
Не мисля, че Михаела заяви ревност, по-скоро си заяви позицията и Марин с деликатната целувка я успокои и "успа", за сега😘
Тъкмо казах, че са инертни и те много рязко се активизира и ми харесаха!
И като допълнение първа получи роза 🌹

Последна редакция: чт, 26 фев 2026, 22:08 от MoSt new

# 595
Пламена без сутиен ли беше?

# 596
  • София /Абсурдистан
Наум развали купона.

# 597
Абсолютно - Наум така загащен и изсулен на фона на ергените е смешен!

# 598
Той винаги е смешен - Уди кълвача!
Много неприятен регламент, стоиш там на стълбите самичка всички те зяпат в тишина.. стана ми неприятно за девойката.
Леле, какви откачалки пристигат.

# 599
Изпуснах - ще ми кажете ли от кой взеха роза спорните девойки (Пламена, Симона, Гориция)?

Общи условия

Активация на акаунт