Иначе кофти за авторката. Добрата страна на монетата поне е - в случай, че е сравнително млада, чужбина без тва е по- добър план дългосрочно, ако има професия.
а че в нейният случай не става дума за зависимост, а за лоши житейски обстоятелства. Ясно е, че водената съдебна битка си е заслужавала. Просто в момента единствената и правилна и житейски издържана възможност е просто да обърне следващата страница в живота си. Или да продължава да вярва на хора, обещаващи чудеса.
Аз се оказа че ще водя не 1, а цели 2 дела. Оказа се че още един кредит който съм теглил преди е бил незаконен. И сега ще съдя тая фирма, да ми върне до стотинка, всичко надвзето по нищожният договор. За тоя кредит не знаех че е незаконен. За другият знаех. И двата кредита се превръщат според закона в безхливени заеми. По единият ще върна само главницата, с 0 лихва, въпреки че искат почти двойно да върна само че договора е незаконен, а за друг кредит който бях върнал, и то изцяло изплатил с всичко искано по договор, адвоката ми, ме светна че и на тая фирма са им незаконни, и ще мога да си върна всичко над главницата, а то е една доста добра сума.
И двете фирми имат дълга история на незаконни договори, и загубени дела в съда заради нищожност на договорите.
По едното ще ми връщат цялата надплатена сума едната фирма за бързи кредити, над главницата, защото договора е незаконен, а на другата, по която също договора е незаконен, ще върна само главницата, с 0 лихва.
Пиша единствено за да знаят хората които вече са теглили бързи кредити, какви са им правата. Другите потребители които не са теглили такива кредити, какво си мислят не ме интересува.