Магията на изтока - тема 77

• 8 855
  • 308
  •   1
Отговори
# 300
  • пустинен пъпеш
Шош,аз съм по-нетърпелива(отдавна чаках 3 еп.) и го изгледах,наистина са много кратки епизодите да видим кога ще преведат следващия.Започнах и посочените от теб други два и те също ми харесват.

# 301
# 302
  • вятърничава
The Husband ост е много добър. Епизод 6 ме изправи на нокти.
Агент Ким и двамата му луди приятелчета много ме забавляват.
Защо корейците прощават всичко на децата си?

bell, видя ли,че Until the T-shirt Dries има някакъв специален полуепизод между първи и втори, води се 1,5 поне при рускините, кратък е и е посветен на второстепенни герои - на Фумия Такахаши в случая.

# 303

bell, видя ли,че Until the T-shirt Dries има някакъв специален полуепизод между първи и втори, води се 1,5 поне при рускините, кратък е и е посветен на второстепенни герои - на Фумия Такахаши в случая.
Да, гледах го.

# 304
Soda Master - финал. На моменти фантастиката ми идваше в повече, но като цяло сериалът е хубава история за приятелството. Актьорите са симпатични и според мен пасват добре на героите, пълно е с колоритни образи.

# 305
Девойки, помагайте моля!
До сега един корейски/китайски сериал съм гледала и не си спомням как се казва.
Не че има кой знае какво голямо значение, но се изнервих напоследък доста, че пак започнах да забравям.
Ставаше дума за жена, шеф на отдел в някаква голяма компания, и стажант, който започна работа в отдела й, но се оказа, че това е малкия син на собствениците.
Тя имаше по-малък проблемен брат, за който се грижеше.
Неговият по-голям брат беше CEO на компанията и беше в уреден брак с жена, с която не живееше заедно.
Постепенно снахата се прибра, сближиха се със СЕО-то и дори се влюбиха.
Малкият брат мина през доста перипетии с шефката, разкри се, че е син на собствениците, назначиха го за директор. Майка му беше против жената, но накрая се съгласи да се оженят и дори я направи директор на фондацията на фирмата.
Сещате ли се как се казваше този филм и дали беше китайски или корейски?
Не помня дори това, камо ли странните имена на актрьорите/героите.

# 306
Until the T-shirt Dries 3 - вече разбирам защо имаше специален епизод за героя на Фумия Такахаши. Той вероятно ще се окаже ключов в тази история. Засега сериалът успява да поддържа интереса ми.

# 307
delia, да не би случайно да е Cinderella at 2 AM?

# 308
delia, да не би случайно да е Cinderella at 2 AM?
О, да, баш този е. Сърдечно благодаря!
Сложихте край на едномесечното ми мъчение.
Даже ИИ впрегнах, но и той не успя да помогне.

Общи условия

Активация на акаунт