Овен и Телец с рогата напред, през АПРИЛ ще ни будят нощи подред!

• 13 905
  • 238
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен.  Simple Smile Искам да се похваля - на 27.04. родих момиченце - Петя-3 160кг , 50см., днес ни изписаха от болницата, и двете сме много добре. Всичко мина много бързо и лесно. На 27 вечерта към 11 ме заболя леко корема към 1 ч. вече бяхме в болницата и в 3 и 20 се роди моето слънце. Simple Smile

# 181
Здравейте и от мен! Не пиша редовно, че правиме и ремонт..бая зор с тия шкафове в кухнята като нямаме и носещи стени като хората и ще къртиме и ще слагаме дървени трупчета в стената.. Crazy
Иначе и мен ме мъчи запек, но не това е големия ми проблем..Бебка почна от няколко дена насам да повръща на фонтан..не се стича както преди по устицата настрани, а изхвърча на струя..Вече не се притеснявам гълта ли достатъчно, а  остава ли изобщо нещо в нея като яде #Crazy Някоя от вас да има подобен проблем?
Честита принцеса на meri78g ! Да и е жива и здрава и много радост да и носи!

# 182
  • Попово
Честито на meri78g и цялото й семейство Hug добре дошла  bouquet
искам да попитам- защо меда е забранен? Embarassed

# 183
  • Пловдив
Добро утро  Hug
Честито на Мери и добре дошла Simple Smile Сега започват незабравините моменти Simple Smile
Рениборо, абсолютно същия проблем. Вчера следобед повърна 3-4 пъти и то много сериозно.
Даже успя да ми изкара акъла. Confused
Както си лежи настрани, си е обърнала главичката споглед нагоре и повърнала Sick
Добре, че чух хлипащи звуци. Беше полилавяла и с мляко в носа и устата #Crazy
Дано никога повече да не се случва това Praynig
Не знам какво да правя Sad
А за меда - аз не мисля, че е проблем да се яде от нас. До колкото знам е алерген, ако се дава директно на бебето. Аз си подслаждам овесените ядки с мед. Една лъжичка не е вредна Thinking

Последна редакция: вт, 01 май 2007, 09:57 от benitta

# 184
  • Варна
Здравейте
Някакви новини от денисимо,че все за нея си мисля.......... Thinking

Здравейте, на всички. Денисимо е в окръжна болница Laughing Вчера докато бяхме на свиждане при Све_Дим й изтекоха водите. Тази сутрин говорих с нетърпеливия татко, който каза че още не е родила. Стискайте палци всичко да бъде наред. Heart Eyes

# 185
  • гр.Варна
СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ДЕНИТО  bouquet Hug

# 186
meri78g, честито момиченце Петя, да ти е жива и здрава и много щастие и усмивки да носи на цялото ви семейство Simple Smile

tedi78, да близо съм в посока Електроника, а най-точно Шипченски и Лидице Simple Smile

За будуването има дни, в които почти не спи през деня. Примерно вчера от 9 до 13 часа дремваше за кратко, а през останалото време си се кокореше и оглеждаше, усмихваше се най-много на сестра си и дори прави опити да нарежда разни звуци - тези неща Руми ги правеше след първия месец, но явно Гери има стимул покрай каката и бърза Simple Smile.

Stra4iatela, като имах твоя проблем, изпих двулитров сок от круши и на другия ден нещата си дойдоха на място. Това е така да се каже леката артилерия, като за начална проба Simple Smile

За изтичането на мляко от другата гърда, докато суче все се успокоявам, че е временнен проблем, но за сега вече ми свършва първата от големите кутии на Чико с подплънки. Споменът ми е, че при Руми на втората кутия проблемът внезапно изчезна и повече не изцапах нито една блуза и подарих половин кутия с подплънки на една родила приятелка. Дано и този път е така - утре отивам за втората кутия и ще чакам изключване Simple Smile)))

catty m
, точно както ти е писала Бенита, не го препоръчват, защото е алерген, но ако нямаш алергии в рода и не сте генетично обременени, не би трябвало да е проблем. Аз също си подслаждам с мед Simple Smile

# 187
За изтичането на мляко от другата гърда - и аз съм така скоро ми свършва кутията на Чико  Crazy
За гърдите - аз от последните няколко кърмения си цедя и другата гърда по малко, защото и двете стават напрегнати, особено лявата редовно ства на камък и се чудя как да я оправя, та всеки път независимо дали от нея съм кърмила изцеждам по 60 мл. , ако изцедя по-малко не омеква особено. Иначе вече имам 12 контейнера в камерата и се замислям дали да не почна да давам на мами, които имат нужда ?   Thinking
За килограмите - аз съм вече 65 ( като забременях бях 60 ) , но тези 5 кила са точно там където не трябва  #2gunfire и сега бременските панталони са ми големи, а другите не ми стават, та съм решила да си взема някакъв панталон с връзки или нещо такова, което после пак да си нося. Thinking
За колана за прибиране на корем - пак да питам взехте ли си и каква марка и от къде ?

# 188
Пловдивски мами, времето на вън се оправи - ще ходим ли на разходка?

# 189
  • гр.Варна
Йейййййййй
И аз съм щъркелка
Мама Денисимо днес е родила дъщеричка:Анна-2850,50см със секцио.
Да й е жива и здрава малката принцеска и много,много да я слушка:)  bouquet

# 190
Йейййййййй
И аз съм щъркелка
Мама Денисимо днес е родила дъщеричка:Анна-2850,50см със секцио.
Да й е жива и здрава малката принцеска и много,много да я слушка:)  bouquet

бравооо май последното варненско бебе се роди! Да и е жива и здрава и много послушна дъщеричката на Дени! Бързо възстановяване на мама!Не се е разминала със секциото  Cry дайте повече инфо как е протекло всичко

# 191
О, честита месечинка на  Амалия на мама Ламя и на Кристиян на tuni!Живи и здрави и послушни дечица!Да радват мама и татко!

# 192
Честита рожба на Денисимо!
Да бъде жива и здрава, много да радва мама и тати!

Дени, бързо възстановяване, мила!

# 193
ЧЕСТИТО ТИ СЪКРОВИЩЕ, ДЕНИИИИИ  Hug
МНОГО ДА ВИ РАДВА  Hug Hug Hug

# 194
  • Пловдив
Пловдивски мами, времето на вън се оправи - ще ходим ли на разходка?

Да. Давайте предложения. Например в 14.30 до чешмичките в Градската. Ако е рано - в 16ч.

Честито на Денисимо и на meri78g! Да са им живи и здрави малките принцески!

Общи условия

Активация на акаунт