Овен и Телец с рогата напред, през АПРИЛ ще ни будят нощи подред!

• 13 901
  • 238
  •   1
Отговори
# 195
мИЛИ МОМИЧЕТА НА 23 04 РОДИХ МОЯТЯ ЩЕРКА 4200 И 52 СМ КАЗВА СЕ сЕЛИН И ЗАРАДИ ГОЛЕМИТЕ РАЗМЕРИ СЛЕД КАТО ЧАКАХМЕ ПОЧТИ ЦЯЛА НОЩ НАКРАЯ СЕКЦИО
нА

НА ВСИЧКИ МАМИ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЩАСТИЕ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ С МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА

# 196
Честита дъщеричка на Денисимо!  bouquet  bouquet  bouquet

benitta, на 2-ри май ще се видя със педиатърката ми и дотогава ще я наблядавам внимателно дали ще повръща още така силно..Преди няколко дена случайно попаднах на 1 от темите на мартенките и прочетох, че една от мамите има същия проблем и дава някакво лекарство..Ще се опитам да намеря къде точно го прочетох, ще говоря и с педиатърката.Мисля, че се получава нещо като стомашно разтройство от постоянно преяждане. Предполагам че и други фактори влияят, например дразнене от вигантол, вода, гела за устната хигиена и т.н newsm78

# 197
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА ДЕНИСИМО И ФРУТЕЛИЯ!!!

bouquet  bouquet  bouquet

само да добавя малко инфо за повръщането
http://consult.speednetbg.net/narusheniq_na_hraneneto/html/daoeoen.html

за срещата в Плд, този път пропускаме Confused

# 198

мИЛИ МОМИЧЕТА НА 23 04 РОДИХ МОЯТЯ ЩЕРКА 4200 И 52 СМ КАЗВА СЕ сЕЛИН И ЗАРАДИ ГОЛЕМИТЕ РАЗМЕРИ СЛЕД КАТО ЧАКАХМЕ ПОЧТИ ЦЯЛА НОЩ НАКРАЯ СЕКЦИО
нА

НА ВСИЧКИ МАМИ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЩАСТИЕ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ С МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА

СУПЕР! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА! МОЯТА БЕБКА Е АБСОЛЮТНО СЪС СЪЩИТЕ МЕРКИ, ТАКА ЧЕ ТЕ РАЗБИРАМ! БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 199
Здравейте,
Да ви питам - дали ни е рано за колики? Защото Ели има периоди от по няколко часа, когато не може да спи, плаче и свива крачета Sad, и.... Simple Smileразбира се, иска да суче през 1/2-1 час. При вас случва ли се?
За разходките - ние още не сме излизали на разходка, но като почнем - май има мами с които ще сме близо Simple Smile - и аз съм на Лидице.

# 200
ЗДРАВЕЙТЕ  МОМИЧЕТА  ИСКАМ  САМО  ДА  ВИ  КАЖА  ЧЕ  НА  22.04.2007 г. Аз  родих  своя  син  Ангел  Роди  се  4450кг  и  е  дълъг - 24 см. Голям мъж:))))  Родих го нормално и много тежко, но друг път ще разкажа защото сега плаче.
Сложете ме моля отпред на страничката:)))
Май за сега мойто бебе ще е най - голямото:)
Честито на всички мами  от мен

# 201
Опа  голяма  грешка  съм  допуснала:))  ама  това  е  от  вълнение Роди се 4450кг  и  е  дълъг 54 см 

# 202
  • БГ
здравейте от мен Hug
  bouquet  bouquet  bouquet
на новите мами честити бебета  , много да ги радват
мерси за стисканите палци на всички и хубавите пожелания Hug Hug Hug
вече сме си у нас и се опитваме да хванем бебешкия ритъм Shocked
раждането беше  Sick  малко дълго секцио при мен, като "спешно отделение "и аз в главната роля #Shocked, вадиха бебка по-дълго, ама и тя не  е малка, после ми се видя  болезнено шиенето уж с упойка бях ама мислех че нищо не се усеща, а то все пак усещах как ме месят като тесто, ама важното че мина и сега съм ок, малко вдигнах кръвно от упойките и бях като дрогирана малко ама минава,  към мамите със секцио:с какво мажете раната ?на мен ми казаха контратубекс след 5 ден от махане на конеца,моя го мхнаха вчера а преди това?
 #Crazy с моя малък бюст #Shocked имам много кърма, веднага се напълниха, първо не успях да  боравя с помпата и се втвърдиха, сега се помпя ама пак са твърди, слагам компрес и ама сме ... smile3511
засега хубав ден на всички от нас, ще си сменя лентичката и по-късно слагам снимки Wink  bouquet

# 203
  • Попово
Честито на Денисимо и FRutELiA  Hug  bouquet

# 204
за срещата за 16 съм там защото за 14.30 ще ми е трудно да се включа

# 205
Опа  голяма  грешка  съм  допуснала:))  ама  това  е  от  вълнение Роди се 4450кг  и  е  дълъг 54 см 

Наистина голям мъж!Да ти е жив и здрав, послушен и щастлив в живота !

# 206
Честито на новообебилите се мами !  bouquet
Момичета не е ли време да се преместим в Родени 2007 ? newsm78
Пъпчици по лицето - нас ни избиха от снощи, чудя се от какво може да са, не е от претопляне със сигурност, я от ядене съм яла козунак и сандвич с ементал и салам , да не би да е от салама ?   newsm78
Имам и друго предложение - на мен лично ми е много трудно да измислям какво да ям всеки ден, като се има в предвид, че почти всичко ни е забранено - искате ли да споделяме кой какво си прави за ядене ?
Praynig

# 207
  • София
Ами аз поддържам темата докато я приключим. Ако искате може и да се преместим. Нямам нищо против.  Simple Smile
Честито на новите мами! Да са им живи и здрави децата и много радост да им носят!
des_sv Много голямо бебе. Цели 2 рекорда  Simple Smile

# 208
450, аз сега ще пусна новата в 2007, да я има, пък като я приключим тази се местим, какво ще кажеш ? Thinking Или ако ти се занимава с удоволствие ще ти оставя на теб да я пуснеш ?

# 209
  • София
Stra4iatela пусни я ти. Тъкмо малко ще ме отмениш, а после ако искате може да се направи нов профил с обща парола и няколко човека да може да нанасят корекции, защото децата растат и става трудно да се отделя време. Моята от 3 дена е на режим: кърмим се на 2.5 часа, от които половин час ядем, половин час преди ядене дупета мием, преобличаме се, мерим се преди и след ядене и мога да кажа, че вече едва гледам. Остава ми по 1 час в които трябва да ям, да готвя, да спя, да пера, да гладя, абе какво да обяснявам, вие сте на същото дередже. Вече полудявам  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт