Отриване на адрес на човек

• 1 554
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, има ли начин с трите имена на човек и ЕГН, да се разбера на кой адрес живее?

# 1
  • SF
Дано да няма такъв начин!

# 2
Здравейте, има ли начин с трите имена на човек и ЕГН, да се разбера на кой адрес живее?

Отбий се в което и да е полицейско управление, и ги попитай.

# 3
ако ще се води съдебно дело, адвокат има право да издири адрес. Но си има административна процедура

# 4
  • София
chao, проследи го де!

# 5
  • Бургас
Ако ще питате сериозно,  кажете поне в какъв контекст ви трябва тази информация: граждански спор, изпълнение, търговско вземане или просто любопитство.

Иначе е малко като да искате решение, без да сте формулирали казуса.

# 6
  • София
Има начин, но има и Закон за защита на личните данни.

# 7
  • 2860 км северно от Екватора
Ако смяташ да и пратиш огромен букет за 8ми март и се постараеш, може и да има.
Иначе кой къде се води в системата не е релеватно, ако ме провериш мен къде съм, ще ти излезе на 10 000 км от физическото ми местоположение.

# 8
Ако ще питате сериозно,  кажете поне в какъв контекст ви трябва тази информация: граждански спор, изпълнение, търговско вземане или просто любопитство.

Иначе е малко като да искате решение, без да сте формулирали казуса.
Търся моя роднина която живее в голям град и знам само тези нейни данни.

# 9
Търсите я защото искате да я видите, или имате някакъв казус за разрешаване?

# 10
Имотният регистър не би трябвало да предоставя такава информация само с въвеждане на едно ЕГН.. освен ако човек не е нотариус или има някакво друго правно основание за справка..

# 11

Не знам дали усещате колко крийпи е да питате такива неща. Особено като в предишна тема сте търсили киселина.

# 12
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт