Къната, билките и всичко останало за билките - Тема 20

• 8 387
  • 307
  •   1
Отговори
# 300
lindor, не мисля, че е от растежа, защото виждам, че не са покрити още след боядисването. И аз харесвам плътността и обема след боядисване, но според мен, не ме покрива добре - това ми е основният проблем, а не че трябва на 2 седмици да се боядисвам. Да, досадно е, че трябва толкова често, но поне да са покрити белите коси непосредствено след боядисване и поне 7 дни след това.

# 301
Проблемът е в покритието, не е от растежа.
И при мен така се получава.

# 302
  • В полите на Пирин планина
Може би трябва да се боядисва в две стъпки. Първо чиста къна, а след това индиго. При отмиване на индигото, защото то пада по-бързо, може да се направи глос за двайсетина минути.

# 303
Това за мен е най-правилната стъпка възможна. Къната хваща. Но пък е занимавка и е досадно.
Освен това, като се измие индигото, отдолу лъсва рижавко.

# 304
  • В полите на Пирин планина
Така е, но къната е подложка, върху която се захващат другите билки. Може да се пробва със смес къна и индиго, а не с готови бои. А може и към готовите бои да се сложи оксидирала къна за по-добро покритие.

# 305
Аз последно време точно това правя, бъркам си боите сама. Много по-добре хваща, но пък е по-червеникав цвета.
Но то изборът с бели коси явно е или това, или недобро покритие.

# 306
Да, Mila е казвала за двустъпковото, а сигурно и не само тя, ама наистина ми се вижда занимавка, а не знам и какъв цвят ще произлезе.

# 307
Но може да пробваш сама да си забъркаш боята. Слага се на един път.
Просто първо бъркаш къната, за да оксидира, а преди да се боядисаш - индигото. Двете неща се смесват, мажеш се и така седиш. Писали сме подробно и за този вариант.

Общи условия

Активация на акаунт