МБАЛ Надежда - тема 27

• 12 730
  • 326
  •   2
Отговори
# 285
Споделете при кой доктор да се запиша за контролен преглед след загуба в 5м установен проблем и приложено лечение и евентуално план за следваща бременност и проследяване

# 286
Здравейте, не намерих актуална информация за това,което ме интересува и се извинявам ако вече има отговор по този въпрос. Въпроса ми е ,може ли някой да ми каже как да стигна до болницата? Ще пътувам с автобус,който ще пристигне на автогарата в 8.30, от там кой автобус трябва да хвана,на коя спирка да сляза. Благодаря на всички които биха ми отговорили.

# 287
Здравейте, не намерих актуална информация за това,което ме интересува и се извинявам ако вече има отговор по този въпрос. Въпроса ми е ,може ли някой да ми каже как да стигна до болницата? Ще пътувам с автобус,който ще пристигне на автогарата в 8.30, от там кой автобус трябва да хвана,на коя спирка да сляза. Благодаря на всички които биха ми отговорили.
Варианта който е с най малко прекачване  според мен е да стигнете пеша или с някой автобус от  автогарата до лъвов мост а от там с автобус 11 до спирка красна поляна.

# 288
Имате директен автобус N60 за 13 спирки и слизате на спирка БАЛКАНКАР АД. С google maps имате опция да стигнете до дадено място в София с градски транспорт. Дава ви различни маршрути. Но с този няма да прекачвате.

Цитат на: Папишонка
link=topic=1858424.msg51164050#msg51164050 date=1779355263

# 289
  • Melmak
А на коя автогара ще слезете? Цетрална ли? Може с 60 автобус, който е директен, но ако е друга автогара, кажете коя.

# 290
Имате директен автобус N60 за 13 спирки и слизате на спирка БАЛКАНКАР АД. С google maps имате опция да стигнете до дадено място в София с градски транспорт. Дава ви различни маршрути. Но с този няма да прекачвате.

Цитат на: Папишонка
link=topic=1858424.msg51164050#msg51164050 date=1779355263
Много благодарна за бързия и изчерпателен отговор.

# 291
Знаете ли дали в цената на раждане влиза партньора ви да е с вас докато имате контракции, преди самото раждане, или това се заплаща допълнително?

# 292
Знаете ли дали в цената на раждане влиза партньора ви да е с вас докато имате контракции, преди самото раждане, или това се заплаща допълнително?
Заплаща се само, ако спи при вас.

# 293
Момичета, ако всичко е наред с майката и бебето след секцио, колко са нощувките послеродова изключае реанимация 2 или 3?

# 294
  • Melmak
Май се падат две.
Тоталка - 1 нощ подготовка в отделение Гинекология, 1 нощ реанимация и 2 нощи в послеродова.

# 295
Жените, които родиха секцио на 22.11 бяха изписани като мен на 25.11, иначе ги приеха предния ден на 21.11.

# 296
Аз бях по спешност и реално нямам първата нощувка за подготовка, дали така стават 1 в реанимация и 2 в послеродова или 1 в реанимация и 3 в послеродова.

# 297
  • София
Аз раждах по спешност секцио - бях с изтекли води.
2023 г., раждане на 26-ти, изписаха ни на 30-ти.

# 298
Аз бях по спешност и реално нямам първата нощувка за подготовка, дали така стават 1 в реанимация и 2 в послеродова или 1 в реанимация и 3 в послеродова.

С мен в стаята имаше жена, родила със спешно секцио, на същия ден като мен. Изписаха я един ден след мен.
Аз постъпих на 2.04, родих на 3.04, изписаха ни на 6.04
Тя роди със спешно секцио на 3.04, изписаха ги на 7.04
Тоест броят на нощувките си остава същия.

# 299
Момичета, моля за имформация и помощ какво ми е нужно за Надежда. Не съм се следила там и си записах час в 35 седмица чрез Супердок при Арабаджикова. Гледам сте писали, че трябвашо при Ненов, което аз не го знаех и не знам дали може и при нея. Също така ще ми трябват ли наистина изследвания с подпис и печат, защото аз имам правени, но от Цибалаб са ми давали просто име и парола за достъп и ги имам принтирани? Сегашния ми проследяващ казва, че всички прегледи ги имам онлайн и нямало да ми издава обменна карта, гледам, че и нея са изброили като нужна. Много съм притеснена, първо раждане ми е и се лутам какво да подготвя.

Общи условия

Активация на акаунт