Искам да кажа...(240) през Март ❤🤍

• 37 923
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 30
Бубе, успокои ме, че не ме пере само мен съчмата. Броим го за великденско чистене, за няколко години напред, поне аз де.
Днес пиша резюме на Калин, ами то по-дълго от моето. Чак ме хвана срам за мене си. А иначе Калинчо на ски, като разбра, че утре и вдруги ден не е на училище съвсем го даде свободно ( кога ще учат, миналата седмица беше на бяло училище). Снощи му казах, че ако не видя написани домашните, ще види ски през крив макарон, та и тях ги отметна. И аз с голямата си уста се съгласих да му пиша резщмето...грешка, грешка
Няма да готвя, кой ял, ял...който не- да си наготви.

Тути, знам какво е да е болен косматия член от семейството. Да се оправя.

Моята дата ще е 9-ти. Ако не ми хареса времето ще си я сменя.

# 31
  • Сливен

Моята дата ще е...Ако не ми хареса времето ще си я сменя.
Харесва ми идеята Hug , моята открай време е 15.

# 32
Благодаря, Ени, за личното отношение и не си забравила да добавиш новогодишното пожелание на Ем. Толкова да е зареждащо, прочетох си го още веднъж с кеф!
Фонсе, моля те, дай жокер за вкусни и здравословни шоколади! Разбирай без отровни добавки.
Ние излизахме по женски с щерките. Накрая завършихме в магазин и всяка си купи по 1-2 чифта маратонки.
Етти, честита да е снахата.
Бел, консултантката каза ли какви модели и цветове ще са актуални тази година за момчетата?
Още много неща щях да пиша и коментирам, но ще ме извините- забравих ги.
Хубава вечер!

# 33
Мари, нямаше коментар в никой от магазините за модерно. Май всеки си избира според вкуса. Ние се спряхме на светлосиво, аз и светлосиньо харесах. Някак по-младежки са ми светлите цветове. Иначе той се беше засилил за черно, защото винаги е облечен в черно, но се хареса и със светлото.
Честито на теб за покупките. Ние нямахме време да гледаме и за нас, само малката намаза дънки, тениска и играчка от баба ѝ.
Скоро ще дойде ред и за моя тоалет, ще видим какво ще търся.

# 34
  • София
Моята дата занапред ще бъде 10-ти. Просто това е числото на Гоги. Simple Smile
Направихме малък пазар. На Гоги памперси и колички. Вкъщи вече е автопарк, няма как. Аз си купих пачове за под очите, че моите ги забравих в София. И много готина чаша за кафе със зайче. Simple Smile Тематично за Великден. Имаше много хубави неща за празника.

# 35
  • София
Ние излизахме по женски с щеркиТЕ. Накрая завършихме в магазин и всяка си купи по 1-2 чифта маратонки.
мари, защо в множествено число?
Честита баба Марта! Бъдете здрави и се усмихвайте!
Благодаря за новата тема!

# 36
Избирам 25 март, защото е Благовещение, един прекрасен празник.

# 37
Бъни, няколко жени и щерките ни редовно правим обедно кафе в неделя.

# 38
  • Телиш/Плевен
Честита Баба Марта, момичета! Hug

Поизтървах ви малко миналия месец, но имах малко сътресения в личния си живот (разделихме се с моя годеник) и не ми се пишеше много, но вече съм добре. Вярвам, че съм взела правилното решение и че занапред с Елица ще сме по-щастливи. Предстои ни местене, но ще се справим и с това. Ще гледам да не ви изпускам този месец. Hug

Помня, че сме много петомартенските рибки в темата, та си избирам и аз 5 март. Heart Eyes

Лека и спокойна нощ! Hug

# 39
  • София
лаленце, щом си взела това решение, значи е правилно за теб и детето. Все по-добре да ставаш и все по-малко неща, с които да “се справяш”. Ако можем с нещо да помогнем, ще дадеш знак Hug

# 40
Горе главата, Лаленце! Всяко зло за добро!

# 41
Добро утро!

Лаленце 🤗 Такова решение не се взема лесно,  но щом си го взела, значи е правилно! Горе главата!

Вчера много хубав ден.  Рожденика беше много щастлив, ние се видяхме и се понаприказвахме 🤩 Снощи се събрахме  и  с нашите, нагушах си децата,  големият даже ме би на табла 😁

Тути, да се осеферва разбойника!
Добре, че Лийкото пие лекарства без проблем,  за сметка на ужасното си държание при ветовете. Сега и капки слагаме в едно оче, защото има обърнати миглички и е възпалено.

Днес съм на офис,  а привечер на ехография на млечни жлези. Профилактично е, но все пак стиснете по един палец всичко да е 6.

Спокоен ден, банда!

# 42
  • София
Добро утро!

Излежавам се и не бързам да ставам. Не се е случвало скоро. Е, кафето ми няма само да се направи, та трябва да стана.
Лаленце, горе главата! Щом си взела такова решение, значи е правилно!
Али, стискам палци!

Хубав и слънчев ден!

# 43
  • София
Добро утро!
Лаленце, най-трудното вече е минало! Kissing Heart
Али, стискам палци!
Успешен ден на всички!

# 44
  • при моите деца .....
Добро утро!
Лаленце, всяко зло за добро.
И аз станах рано, можеше още да полежа, но ще ходя да помягам на момичето - пише курсовата работа по педагогика.
После имам с Митко.....
Зъболекар.....
Ще водя Митко на розходка, че се застоя....
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт