Искам да кажа...(240) през Март ❤🤍

• 37 923
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 45
  • Germany
Добро утро!
Лаленце, гуш и смело напред!
Не спах добре... Покрай новините с войната в Залива съм супер тревожна. Надявам се, като си кацне днес големият да се поуспокоя.
Лека седмица на всички!

# 46
  • някъде другаде
Добро утро!
В Своге съм.
Лаленце , силна прегръдка. Смело напред.
Али , стиснати палци.
Хубав ден!

# 47
Лаленце, аз вярвам че господ щом затвори врати, е за да отвори порти. Ти си направила крачката, сега очаквай само хубави неща.
Днес най-прекрасния човек, който познавам, мама, има рожден ден.Пожелавам и да е жива и здрава.

# 48
  • София
Тит здрава да е и да ви радва много.
Лале само напред.
Ние бяхме из Витоша вчера.11 км, хубав сняг и слънчице.

# 49
  • Бургас
Лаленце, съжалявам, че ти се е наложило да минеш през това. Прегръщам те силно.

Тит, честита да е мама! Да иляди!

Снощи избрахме колело, днес ще идем с Марто да си го вземем на собствен ход от магазина Joy Планирам това да  ми е най-сложното и единствено занимание за деня. И едно пиле с ориз за вечеря, но има време дотогава.

Ако някой планира кино в утрешния почивен ден, гледам, че билетите в Cinema city ще са по 3,33.

# 50
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Лаленце Hug
Тит, много здрава и щастлива мама Hug
Много добре се наспах аз, вчера след работа се прибрах, хапнах и заспах, събудих се, изчаках ММ, че започна ремонта при мен и пак заспах, та допреди малко. Много хубаво времето вчера, но аз го гледах през прозореца. Трябва да ходя да взема един документ. Така ми се скараха миналата седмица, че не съм го взела. Някои хора се въобразяват на много важни. После да отидем за подарък, че сме на още един юбилей вдругиден.
Хубав ден да имате!

# 51
Лаленце, гуш!
Мид, а снимки?
Тит, много здрава и щастлива да е рожденичката!

Дайте идеи за осмомартенски подаръци. С приятелките ми си взимаме по нещо малко, обаче тази година нямам нищо предвид.

# 52
Лаленце, съжалявам че се е стигнало до там, но понякога е за добро!
Всичко ще се нареди накрая.

Ооо, Тути, добре ме досещаш и аз трябва да помисля за нещо дребно.
Което ми напомня. Във връзка с динамичната световна обстановка вчера с момичетата решихме, че ежегодната разходка по женски ще е си е у нас. Та, на 15 април ще съм в района на Банско и ако мога да видя някоя от вас там ще се радвам. Лошото е, че ще мога само в този ден.

# 53
  • Бургас
Добро утро!
Поредната баница се пече. Чакам големия да се прибере от кормуване. Опитва се да се разболява май, спал е почти 24ч, дано да е просто нужда от сън на организма. Да не се разболее само!

Лаленце, гуш! Щом така си решила, значи така е трябвало да стане!

Тит, честита да е майка ти!

Подсетихте ме за 8 март.....трябва да мислим нещо за шефката...

# 54
  • София
Тути заповядай.

# 55
  • Бургас
Тути, в "Купи подарък от майка на дете с увреждане" една дама предлага комплект сатенена калъфка със скрънчи за 13 евро.

# 56
Благодаря, Селесте. Миналата година им подарих калъфки;)
Мид, Heart.
Румка, аз съм на линия. На час път ми е, ако нямам ангажимент ще дойда. Нека и другите македонки се обозначат искат ли, ще ги превозя;)

# 57
  • София
Тит, жива и здрава да е майка ти!
И аз пека баница. Оставих на ММ да я наглежда, аз приспивам Гоги.
Времето е много приятно! Пак ще излезем следобед. Утре ще има празненства по случай празника, ще погледаме.

# 58
  • Бургас
Лаленце Flowers Four Leaf Clover
Ние с малката ще ходим на ваксина, голямата с баща си на зъболекар.
Тит,да е здрава рожденичката

# 59
Румка, аз съм на линия. На час път ми е, ако нямам ангажимент ще дойда. Нека и другите македонки се обозначат искат ли, ще ги превозя;)

Ехейй, дано, дано. Пак ще подсещам като наближава. Иначе се пада точно след Великден.
Лошото е, че като ден е сряда, на никъде.

Общи условия

Активация на акаунт