Искам да кажа...(240) през Март ❤🤍

• 37 925
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 60
Титина, честита да е майчицата ти! Здрава и дейна да продължава да е!
И аз не съм наспана.
Пих кафе на тишина и почнах да оправям гардероба с дрехите, направо ми призля. А ме чака още един със същите размери в коридора.
Видях, че 15.04 е неделя, демек мой почивен ден, но определено ми е рано да кажа дали ще мога да се включа в срещата. Обаче ще я имам в предвид.
Мид, благодаря за снимките, от години не съм виждала толкова сняг на живо.

# 61
  • някъде другаде
Тит, здрава и щастлива да е още дълги години майка ти.

# 62
  • Бургас
Мари, 15.04 въобще не е неделя,а сряда.

# 63
  • София
Чуден е снежеца, горе на Черни връх още повече. Ена много обича, търкаля се вчера.

# 64
Титина, здрава да е майка ти 😊!

Аз отметнах лазер и пазаруване днес, детето е на градина, но дядо ѝ ще я взима и ще ходят към село. Не можаха да я видят този уикенд и веднага го нагласиха.
Изпих следобедното кафе и ще направя една тренировка.

Тути, за Коледа приятелка ми подари тематична чаша и я беше напълнила с шийт маска, пачове за очи, крем за ръце, балсам за устни и бонбони. Нещо в този стил, ако можеш да измислиш и ти допада.

# 65
Tит, честита да е Мама! Здраве и щастие й желая. 💐🎉
Лаленце, гушкам те! И аз вярвам, че си взела правилно решение. Всичко минава. Успех с преместването. ❤
Селесте, какво колело взехте? И ние трябва да купуваме ново, че това й е доста малко на Синеочка. 😅
Боби, Митето не излиза ли сам с приятелчета? Че тя и сега е някъде по центъра с тайфата. Времето е супер. Вчера излизахме с майките и замръзнах. Днес още не са звъняли, но очаквам включване. През това време ще пооправя, ще засадя няколко бадемови дръвчета, та после да съм свободна.
Мари, пожеланието на Ем мислех да го махна още в миналата тема, но пък си рекох, че то важи за цялата година и го оставих. 🥰

# 66
  • Бургас
Ени, нека да си остане пожеланието и да си върви с първи пост на темата!
Много е хубаво и дай Боже, всичко се сбъдне!

# 67
Лина, права си. Аз съм гледала март месец, вместо април. Щом е сряда отпадам със сигурност.

# 68
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви много за подкрепата и милите думи, момичета! Hug
Към днешна дата съм добре, чувствам се спокойна и това за момента ми стига. Измъчвах се в последните месеци, защото виждах, че вървим в различни посоки (споделяла съм ви за една от тях, аз наистина много исках да имам още едно дете) и сега даже малко съжалявам, че изчаках толкова, но нали уж да не прибързвам... Та така. Всичко е наред, продължавам смело напред. Heart Eyes

Тит, здрава и дълголетна да е майка ти! Heart

Хубав следобед да имате и успешна седмица! Hug

# 69
  • на Мелмак
В Айко бях днес, пълно е с великденски неща, цветно и пъстро.
На 15,ако съм в Банско ще се видим девойки, много ми е далече още.
Взех подарък на юбилярката в Банско, взех подарък за приятелка с годишнина, взех панделка за подаръка на снаха ми за довечера Grinning

# 70
  • Бургас
Добре че подпитахте за осмомартенските подаръци, поръчах по една калъфка на майка, свеки и на Вики, че да се радва и тя.

Ени, ето това https://www.decathlon.bg/p/337767-730478-detski-planinski-velosi … 12-god-zhalt.html

# 71
  • Бургас
Аз на учителките на момичета поръчах сладки плочки с надпис, на майка също. Толкова .
Сарми направих за вечеря.Двете многострадални Геновеви си мерят коя колко я е боляло. Печели голямата,защото са и имървявали нерв

# 72
  • Бургас
И аз имам малко сарми, ама няма мераклии за тях, че свекърва ми като никога решила да им сложи чесън, и правя пиле с ориз.

Днес лежерен ден, наместихме още някое и друго евро и ваучер от рождения ден, оттам с майките в парка на кафе, после пък в свекърва ми се прехвърлихме уж за кафе, ама мазах филии с хайвер и пих вино, и денят си замина. ММ излезе за по питие с приятели, аз отивам на танци.

# 73
  • София
Тит, здрава и щастлива да е мама!
Ние ще имаме гости и ще пийна едно в нейна чест! Wine Glass

# 74
Да е здрава Титината майка!
Днес, за разлика от синко, който не пожела да си свърши задълженията, ходих на тренировка. Детските и една за възрастни са в един час и е супер удобно, та, се записах заради него, ама той артиса.
Лале, щом го чувстваш като правилното решение, значи е. Детето измести ли го? Спомням си, че сменяхте училището тази учебна година.

Общи условия

Активация на акаунт