Искам да кажа...(240) през Март ❤🤍

• 37 934
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро и честит празник!

Към 10 часа ще ходим на центъра да погледаме тържествата. После обяд и сън за Гоги и поемаме към София. Много добре изкарахме! Винаги се зареждам тук - тишина, спокойствие и природа. И на Гоги му харесва. Simple Smile

Хубав ден да имате!

# 91
  • на Мелмак
Привет, девойки,
Децата да са добре.
За днес съм планирала разходка, трябва да измисля къде, едни телешки стекове ме чакат.
Хубав ден ви желая!

# 92
  • Germany
Добро утро!
Да се оправят бързо всички деца!
Студ е при нас, минус 1 показва телефона ми. Уж го дават слънчево тази седмица, но нощем ще е около 3-4 градуса. Чета за нови цени на газа и се надявам повече да не ни се налага да пускаме парното. И без това тази зима беше по дълга и студена от обикновенно и най вероятно пак ще имаме да доплащаме. Тъкмо се бях обнадеждила, че икономиката тръгва нагоре и сега съвсем ще ни занулят...

# 93
  • някъде другаде
Добро утро!
Честит празник!
Времето е хубаво , ще се разходим с децата. На обяд си тръгвам.
Хубав ден!

# 94
Добро утро и честит празник🇧🇬 допивам кафето и ще ходим на разходка. Вечерта ще се събираме с децата. 🙂 Вчера бях до невролога, имам терапия и обещание за ЯМР. Пък да видим. Готова съм с документите за работа, утре ще се обадя кога да ги занеса. Хубав ден🥰🌷🌼

# 95
Хубав ден да имате!

# 96
  • Бургас

Днес като и вчера, игра навън и домашни. ММ отиде за малко на работа, децата още спят, чудя се дали да правя гофрети изобщо, понеже закуската със сигурност я пропускаме.

Сави, много позитивно звучиш винаги, въпреки неволите Flowers Tulip

Мони, то ни да се топлим, ни да се мием Sad От 60-65 лв. вода обичайно онзи ден платих 105. А още дори не са влезли новите цени на водата. Но каквото, такова, здрави да сме.

Хубав да е денят ви! Nature Sunny

# 97
  • Бургас
Добро утро!
Честит празник!

Добре е момчето, боли го, но по - малко от вчера.

Але, и аз имам някаква уж безобидна киста, също трябва да я наблюдавам.
Дано са безобидни наистина!

Селесте и нашата вода е двойна този месец. Тока и топлофикация също са нагоре сумите.....
Ужас просто!

# 98
Кистите са безобидни, спокойно. От момиче имам много, проследявам редовно и гледам да не ги мисля.
 На последния профилактичен преглед в работата, лекарят каза, че никога не е виждал такива гърди (в смисъл с толкова много кисти в твх), аз реших да се фокусирам в първата част на изречението му и да го приема като комплимент;)

Честит празник! Изведох майка на площада да погледаме програмата, пуснах някоя сълза, много тържествено беше.

Сега ще се боря с котанчо да го заведа на лекар, че не си пие антибиотиците и ще го боцкат. Обикаля като лъв в клетка, милият, знае че нещо предстои;)

Карз, Боби, да се оправят децата!

# 99
  • Бургас
Тути, горкият писан! Дано не го измъчат много...

# 100
Мисията е успешна, само един път изсъска. Харесва жени лекари той, при мъжете си показва рогата;)
Утре аз съм наред да го боцна, пита ме лекарката ще се справя ли, казах че имам опит с инжекции на детето. 40 дни след операцията я боцках в корема. Ама детето не съска, само се страхува, та да видим;)
Напълних темата с котешки неволи, спирам вече;)
Хубав ден!

# 101
Тути, тъкмо да стисна палци на котето, а вече е минало. Нищо, на теб за утре ти стискам палци.

# 102
  • Сливен
Честит празник! Дано да имаме поводи за гордост от настоящи успехи като нация!
Тути, той котанчо като децата, и него го мислим!
Направихме разходка, довечера ще ходя на концерт и утре на работа. Последното не ми харесва.
И аз имам кисти, къде ли не. Гледам си ги, добре са, явно добре си живеем заедно, не ме тормозят.

# 103
  • Бургас
И аз си имам. Едната последно беше пораснала, другата пък се смалила, но нищо тревожно, редовна профилактика и пей сърце Simple Smile

# 104
Селесте🥰🩷 старая се, но е много трудно. Бяхме в Перник, имаше много хубава програма, а и украса за Баба Марта.

Общи условия

Активация на акаунт