Тра-ла-ла-ла-ли...

• 17 242
  • 404
  •   1
Отговори
# 270
  • sofia
весел купон на вси4ки празнуващи Hug
Мери,Ети,Миме,да сте мнооооооооооооого щастливи  bouquet

# 271
  Честито, разбойнички! Да сте живи и здрави и все така чудни и пречудни Hug

# 272
Chestit imen den na vsichki imennichki!!!
Da ste jivi i zdravi i vse taka prekrasni i da prodaljavate da tvorite chudesa   bouquet Da ste mnogo shtastlivi i zaobikoleni s 10 pati po tolkova liubov, kolkoto darqvate samite vie  Heart Eyes

Dnes i az imam praznik - denqt na Varna e Simple Smile Taka che i az cherpq virtualno - nazdrave!!! Za Xanka, specialno bira, ama ne amerikanska, che e gadna  Laughing

# 273
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Благодаря момичета,на всички,които се сетихте днес за мен Hug Hug Hug Hug

# 274
  • Sofia
Честит имен ден на малката госпожичка Мими, на Мариетка - една прекрасна жена и на теб Мери- липсвате ми!
Да сте живи и здрави, обичани и щастливи!

# 275
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит имен ден на малката госпожичка Мими, на Мариетка - една прекрасна жена и на теб Мери- липсвате ми!
Да сте живи и здрави, обичани и щастливи!

Мариетка прекрасна а аз непрекрасна ,така ли стана тя ве4е newsm78 newsm78 Mr. Green Mr. Green

# 276
  • sofia
 а бре Мери,молим те спри да си сменяш името и картинките Mr. Green

днеска беше много странен ден за мен Twisted Evil
Първо,да ви се похваля ,а ще 4ерпя по-късно Crazy
15 годинки 4укнахме с мъжо,то4но преди толкова се зехме и да ви кажа не сбъркахме JoyТа,днес дребния до обяд ме изнерви страшно,трябваше в 13.00 да сме на обяд с приятели........То4но 12.30 той решава,4е намя да ме пусне да изляза и по4ва да се тръшка CloseНи в клин ,ни в ръкав се появяват моите родители,нахилени и щастливи,а а зве4е закъснявам и беснея...........както и да е -скарах се с нашите  Twisted Evil,свеки и тя го отнесе............Абе,приказка.......Закъснах за обяда,мъжо нервен,гостите ве4е по4ерпени Mr. Green
Добре,4е кръ4мата беше на ниво,та не го отнесоха и те.............забравих си китките в ресторанта,а един сервитьор ме гони по Раковска докато аз преси4ам и насмитам целото движение Joy..........После,вместо да вляза в магазина на Фосил се забивам на този в Галдини и докато им обяснявам нещо(но понеже не се усещам къде съм)мъжа ми ме дърпа и обръщам саксията върху витрината с бижутата Party.......Излизам на подскоци от там,а мъжа ми цвили от смях.............Прибрахме се,Сашо ме ухапа по крака,каза"Ти си наказана" Rolling Eyes.........и изяде шамара........Филип ми каза по тел.(щото е на лагер)"Леле,15 год.бе много бе майко,леле кви сте стари" Sick
Сега ве4е е спокойно,но още се смея кви поразии сътворих и с колко народ се скарах(тука ве4е не се смея).Само с мъжо не можах Mr. Green

# 277
  Още пет пъти по толкова ти пожелавам  bouquet И да си родите и мома Party

# 278
  • sofia
  Още пет пъти по толкова ти пожелавам  bouquet И да си родите и мома Party

да си родим Twisted EvilМи ще му кажа да се спретва и да дуе тумбака.......И ще раждаме дружно,нали?Може ли и вие с Митака да се присъедините Twisted Evil

# 279
  Ще се присъединим, той е бременен...с диня Party

# 280
О, Лавандулке честито !!!Пожелавам ти още мнооого дни ,като днешния изпълнени с приключения  Grinning
  bouquetИ побързайте с третото, няма само аз да се потя ,я Mr. Green

# 281
аз се чудя що беше толкова странна вчера по телефона Crazy Crazy
Е живи и здрави да сте......хаха на устата ми е - все така влибени Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 282
Росицооооо казвали ли са ти да идеш на преглед за главата Joy-аз съм ти приятелка и ако искаш ще ти уредя един по здравна каса-ама така не може да продължава Mr. Green-не си у ред момичееееееееееее-луда луда луда-аз се чудя кво дрънчи тия дни Crazy

честитооооооо-15 години наистина са си много време-аз едва ли ще издържа толкова Crazy-пък и като те слушам винаги как говориш с мъжа си по телефона и много ви се кефя-личи си че сте се намерили Mr. Green-още 10 пъти по толкова да се обичате,уважавате и понасяте Hug  bouquet

# 283
  Кажи на горкото момче, че ние сме с него и го подкрепяме!

# 284
  • sofia
  Кажи на горкото момче, че ние сме с него и го подкрепяме!

мом4е беше Twisted Evil

ок,ще му го напиша в специална карти4ка Mr. Green
Ети,луд умора нема,ина4е и вас да ви нема в отделението за емоционално разстроени  bouquet

Благодаря за пожеланията Hug
В4ера му пожелаха още 200 год.,а той вика:"Ми,нема да го дигам,така 4е мерси,ама не ща още 200г." Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт