Тра-ла-ла-ла-ли...

• 17 214
  • 404
  •   1
Отговори
# 300
pribrah se Hug Party no 6te pi6a i 4eta utre 4e sam skapana
sori za latinicata Embarassed

# 301
  • sofia
pribrah se Hug Party no 6te pi6a i 4eta utre 4e sam skapana
sori za latinicata Embarassed

оооооооооо,морски HugПо4инахте ли?

# 302
да с деца голяма почивка, утре съм на работа и ще си почина Party

# 303

Добре сте се завърнали !!! Hug
Хааааа, е ти ме разби, и ние ще потегляме, ама ми кажи АЗ после къде да си почина????Освен в твойта работа hahaha

# 304

Добре сте се завърнали !!! Hug
Хааааа, е ти ме разби, и ние ще потегляме, ама ми кажи АЗ после къде да си почина????Освен в твойта работа hahaha

заповядай, не можеш да си представиш какво е цял ден да си седиш на стола пред компа, без някой да те дърпа и да вика..мамо,мамо Laughing
ама си ми липсва, като се прибера и само я гушкам и целувам, и после била глезена, като има такава майка Mr. Green

и стига сте си сменяли никовете не мога ви позна, първо луната се прекръсти, сега магнолията, и защо точно мама крокодилка, да не си станала зелена на морето

# 305
  • sofia
скоро излезе последниа албум на Скорпионс и съм влюбена в ето тези две пар4ета.За вас са:

http://www.data.bg/f.php?fid=26462914

http://www.data.bg/f.php?fid=27928703

утре мераклиии за Зоо парка?

# 306
  Страхотно парче. Ние утре имаме санитарен полуден - три маймуни и едно прасе, ако искате елате да гледате нас Confused

# 307
  • sofia
  Страхотно парче. Ние утре имаме санитарен полуден - три маймуни и едно прасе, ако искате елате да гледате нас Confused

абе,не ти е лоша идеята ,ма докато дойдем ще станем по равно- 3 маймуни и 3 прасета Mr. Green

май ще си гледаме със Сандро тия на Хладилника,4е хем по-близо,хем по-4исто Twisted Evil

а като го 4уя "Love will keep us alive" направо се разтрепервам.И "Humanity "e gotina Peace

# 308
Роси, една мама ми донесе матраче, съвсем чисто и запазено, чаршафи и ваничка.
Къде да ги донеса?

# 309
  • sofia
Роси, една мама ми донесе матраче, съвсем чисто и запазено, чаршафи и ваничка.
Къде да ги донеса?

как не се обади няколко дни по-рано.Ходих до Луи Брайл и минах покрай вас,можех да ги взема.

Можеш ли да ми ги свалиш до някъде ,или да се разкараш 4ак до Зоо парка(в района)?

# 310
Милан всеки ден пътува до Зоопарка, от 9 до 6 е там. Ще му ги дам.
Иначе тя снощи ми ги донесе.

# 311
Роси имаш ли идея за нещата , за които Дуци пише, защото аз имам, а и съм по - близко до Дуци newsm78

# 312
  • sofia
Роси имаш ли идея за нещата , за които Дуци пише, защото аз имам, а и съм по - близко до Дуци newsm78

нямам идея Криси,щях да ги сложа в склада.

При това положение се разберете с Дуци Peace

# 313
# 314
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Аз съм се тръшнала от някакви страхотни болки в корема/с екстри/............вирус ли е,настинка ли е,ама от 2 дена незнам къде съм Sick Sick Sick /боли ме цялото тяло,гърча се кат червей, ми гадно ми е беее Sick Sick Sick/

Дуцка, гледам прибрали сте се - няма ли да идвате пак насам Crazy

Общи условия

Активация на акаунт