Тра-ла-ла-ла-ли...

• 17 197
  • 404
  •   1
Отговори
# 315
Уф, сега трябва да пазиш бебето.
А аз се заразих от Пепи и сега съм на антибиотик Mr. Green
Няма да идваме, на Рибарица се точа, но виж догодина мислим да ходим пак към Приморско Grinning

# 316
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Няма да идваме, на Рибарица се точа, но виж догодина мислим да ходим пак към Приморско Grinning

Дали пък Пепи не ме е поразил и мен/със закъснение/,4е от към дрисок го докарвам на неговото Mr. Green

# 317
  • sofia

Дали пък Пепи не ме е поразил и мен/със закъснение/,4е от към дрисок го докарвам на неговото Mr. Green

я да се оправяте вси4ки ,4е #2gunfire

ми не мога да ви 4ета кви сте болни и лежащи SadНееееееееема ли мъже да ви лекуват бееееееееее Mr. Green

bouquet,оправяйте се  bouquet

# 318
Криси, кога ще ти е удобно да минеш през нас?

Дрисла Mr. Green Не те ли беше срам да го кажеш Crossing Arms
 Wink

Утре имаме годишнина с моя мъж, дано се сети, че съм си харесала като твоите обици, но ябълки. Дали да не му натъртя лекичко Thinking

# 319
я му натвърди направо,че ако е като моя-цитирам" от намеци на разбирам-давай ми ясни команди' #Cussing outче ти да не си куче бре.....казала съм била "прибери прането"...и той го прибрал-ма не го сгънал-ми не съм казала-защо да го сгъва...ей таквиз ти му неща ooooh!
затова-направо си му натвърди Peace-хммм...и да си отпразнувате много хубаво и ползотворно годишнинката Hug Wink  bouquet

# 320
Дуци другата седмица късно ли ти е, пречат ли много, че съм хванала сто неща Confused

# 321
О, Дуцка, как си, моме  Laughing

Много пораснал тоя Пепи бре Grinning

Руми, и аз искам на твойта работа, пиле Rolling Eyes Онзи ден се засякох с мъжа ти и със щерката - да не се чудиш коя точно луда ти е гушкала детенцето на улицата, че мъж ти най-напред се поошашка Mr. Green

Мери, тоя грип го минахме всичките и не е от най-приятните, ама поне бързо минава  Mr. Green Там някъде от вашенско си го донесохме, ама го преборихме вече.

Роси, супер парчета. Ей сега ще видя откъде да си сваля целия албум. Как беше в зоопарка? Има ли какво да се види (освен Ева и семейство Mr. Green)?

# 322
Дуци другата седмица късно ли ти е, пречат ли много, че съм хванала сто неща Confused
Не, не ми е късно, складирала съм ги под стълбите.

О, Дуцка, как си, моме  Laughing

Много пораснал тоя Пепи бре Grinning
Расте и май започва да става по-послушен от преди, пу пу Grinning Вече се разбираме на български поне Mr. Green

# 323

Руми, и аз искам на твойта работа, пиле Rolling Eyes Онзи ден се засякох с мъжа ти и със щерката - да не се чудиш коя точно луда ти е гушкала детенцето на улицата, че мъж ти най-напред се поошашка Mr. Green

Гери не съм се чудила, ти си ми най близо така че няма кой друг да я гушка малката, тя не плака ли Hug

о Дуци ти ми даваш някаква надежда, дано да стане по-послушна и моята, че вече #Crazy почвам да си мисля че има заговор срещу мен, малката когато е почивен ден и съм на работа спи до 10.30 а сега три сутрини става в 8.00 и докато не ме вдигне не мирясва

# 324
Леле, Румка, внимавай какво пишеш, да не ти завиди някой със страшна сила Twisted Evil

Осем ли? А шест как ти звучи Shocked И то ВСЯКА сутрин Sick

# 325
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Леле, Румка, внимавай какво пишеш, да не ти завиди някой със страшна сила Twisted Evil

В 6 ли казахте - а 5.45 всеки ден добре ли звучи Crazy Crazy Crazy Гери,освен да си правим сутришни оперативки  с теб,а Mr. Green Явно нашите младежи ще са раннобудни/дано като стават толкоз рано,добре да се оглеждат и да вземат читави сна'и Mr. Green Mr. Green

# 326

ох не ти е лесно, ама моята не иска да спи на обяд, цял ден мааме гащи ( на ходка hahaha)
ляга си към 23.00   ooooh! сега я мъча от един час да спи и не иска, отиваме до склада поне да свърша малко работа Party
та само на работа мога да почивам на работа

# 327
  • sofia
леле банда,Сашо къв купон спретна днеска в ПИБ  Joy

мъкна го с мен там за да направя един превод за трънските деца......И пиша аз платежното,а той нещо рови в купата с бонбоните и ги рзвива един по един без да ги яде Twisted EvilАз се опитавам да пиша,той ме ръ4ка и крещи с вси4ка сила:"Мамо,лапни го.Мамо,лапни го......" Mr. GreenЛапам аз два бонбона  и се надявам да миряса.Да,ама не........Той развива поредните и пак крещи в салона:"Лапни го бе мамо"........Вси4ки в салона умряха от смях  Joy,а аз не знам да се смея ли ,да пла4а..........
моля се само да не сбъркала превода в суматохата покрай лапането Mr. Green

# 328

мъкна го с мен там за да направя един превод за трънските деца......И пиша аз платежното,а той нещо рови в купата с бонбоните и ги рзвива един по един без да ги яде Twisted EvilАз се опитавам да пиша,той ме ръ4ка и крещи с вси4ка сила:"Мамо,лапни го.Мамо,лапни го......" Mr. GreenЛапам аз два бонбона  и се надявам да миряса.Да,ама не........Той развива поредните и пак крещи в салона:"Лапни го бе мамо"........Вси4ки в салона умряха от смях  Joy,а аз не знам да се смея ли ,да пла4а..........

hahaha Joy Joy Joy

# 329
  • sofia

hahaha Joy Joy Joy

смей се,аз се из4ервих,а охраната се зъбеше като 4е ли него го карат да лапа Twisted Evil

и после се ка4ваме на втория етаж да взема едни документи и докато 4акам една девойка ме 4ерпи с бонбони.......Викам:"а не,налапах се достатъ4но".....а тя ме зяпна доста стреснато.Ми,егати ре4ника имат тия тригодишните ,хвърлят те в оркестъра за секунди Joy......

Общи условия

Активация на акаунт