СливЕНСКите мАмИ и мишЛЕтА ходЯТ по грАДИнки и каФЕтА

• 19 984
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Теди ще можеш ли да ми изпратиш по емайла рамките на някои снимки които си направила на детето си че много ми харесват и искам и аз да направя на моята сладурана.Особено снимката където е като пеперудка-сладка.
Момичета май и утре ще е лошо времето затова решете ще променяме ли мястото на срещата на Карибу-Дружба.Да не едни да отидат на Мъндиленд а други на Карибу.И то ще стане една.............
Миличка, само че това не са готови рамки, а аз съм ги правила.Нали фотошопствам WinkАко искаш изпрати ми някои снимки и ще направя нещо интересно за дъщеричката ти.Само дето може да не стане веднага, а за 3-4 дни, че покрай курса сега нямам много време. Като за първи път се нуждая от подготовка Laughing Това е мейла ми - teodorastamova@gmail.com

# 76
Теди имаш поща.Предварително благодаря. reverance
Момичета утре ако е такова времето аз отивам на КАРИБУ-ДРУЖБА пък който дойде.
Хайде къде сте?

# 77
Привет, ние се завърнахме от село.
Момичета утре ако е такова времето аз отивам на КАРИБУ-ДРУЖБА пък който дойде.

И аз мисля, че при тези обстоятелства няма нужда да рискуваме. Но пък ако времето е хубаво - остава старото място.

# 78
Дидка утре на срещата ще ти донеса мострите за цветовете на кухнята.
Надявам се да дойдиш.
До утре момичета ще се видим с тези които дойдат на срещата.

# 79
Добро утро момичета
Май само аз си пиша сама напоследък тук.
При такова време кой ще идва на срещата?На КАРИБУ-ДРУЖБА ще е май?

# 80
Добро утро.
И аз като гледам времето мисля, че най-добре на Карибу-то да е срещата.

# 81
katerina_evro, имаш поща Wink

# 82
Добро утро и от мен Wink

А Карибуто дали ще е отворено днес newsm78

# 83
Добро утро!

И ние с Гоги отиваме на Карибу. Сигурно ще работи или поне се надявам.

До след малко! Stop

# 84
Момичета и аз ще съм на КАРИБУ. smile3521Ако неработи ще се изчакаме малко и ще отидем някъде на друго място.Моят мъж ми предложи да гледа Филипа и аз пак ще съм сама,че в това време се притеснявам да я извеждам.
Дидка мъжа ми сега ще отиде да вземе мострите и ще ти ги донеса на срещата.Ако недойдеш пиши как да ти ги дадем.
 newsm12
Теди страхотна си. smile3501Сега ще изкарам тази снимка на бабите и те да се порадват.

# 85
Здравейте момичета и честит празник!
Съжалявам много но ще ми е много трудно да дойда няма на кой да оставя бебо, ако дойда с баткото.
Може би следващия път ще се запознаем.  Cry Cry
Приятно прекарване.  wavey

# 86
  • v. turnovo
Момичета , из аз ще дойда! Simple Smile

# 87
Весело изкарване, момичета!!!Да си пийнете по едно кафенце и заради нас

Катя, радвам се, че ти е харесала Wink

# 88
Срещата мина чудесно.Макар и набързо се видяхме.За тези които не са идвали Дидунчо прави снимки и ще ги публикува когато се прибере.
Имаше предложение следващата среща да е на 24 май.Аз съм за.Хайде от сега да я организираме само че този път по центъра.Дано само времето пак да не ни изиграе лоша шега.
Теди наистина си страхотна.БРАВО.Много си талантлива.
Меги благодаря за памперсите.Дано на другата среща да дойдеш че да почерпя.

# 89
Ей, всички се скатавате Mr. Green

И аз се радвам за срещата и най-вече за това, че се запознах с Ива.М Hug с Силвина и булката  bouquet

Мога да кажа за Силвина и булката, че са страшно чаровни и на живо, а не само на снимките и наконтени Laughing Hug ...а какви са слабички ooooh!
Малките ДидунчО, Сливенски КатюнчО и ЛончО са станали големи вече сладури - и най-вече послушни Heart Eyes
....ами това е.

Ние правим ново пренареждане на кухнята, след вчерашния ми сън Mr. Green пак червен Иве Wink

Лека и спокойна нощ момичета - отивам да дръпна една цигарка с биричка и после да "довърша" д-р Хаус Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт