СливЕНСКите мАмИ и мишЛЕтА ходЯТ по грАДИнки и каФЕтА

• 19 992
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Айде, чакаме снимките Crossing Arms!

# 91

Аз го бях забравила Cry и Дидунчо направи не много снимки Tired
Другият път - повече Wink

# 92
Дидка, благодаря ти много за комплиментите. И аз се радвам, че се запознахме и да ти кажа чесно и вие не изглеждате зле. Малките наистина са големи сладури. С нетърпеие чакам пак да се види.

# 93
Добро утро и от мен момичета!
След толкова почивни дни малко трудно започвам ,но няма как трябва да се работи.....
Като си изпиете кафенцето защо не разкажете за срещичката?

# 94
Добро утро!!!Айде днес закуската е от мен

СНИМКИ МОЛЯ!ЧАКАМЕ Laughing

# 95
Здравейте девойки, да Ви кажа, че сте много готини и на живо не само във форума, образите Ви се покриват напълно Peace Hug

Дидка радвам се, че най-накрая се видяхме Heart Eyes Hug И чакам да ти видя новия сън Laughing

Bell аз останах малко, но беше много приятно, защото момичетата са големи сладурани, надявам се лятото да съм в Сливен за по-дълго и да се виждаме по-често Peace

Чао за сега, че днес сме трима в къщи и трябва да се вихря в кухнята Laughing

# 96
Добро утроооо smile3507

Теди, мерсаж за закуската Hug
Гладна съм като вълк....и нещо кантара, който купихме от битака з 15лв., май след една седмица експлоатация се отказа да работи и ме показва с 54кг надолу, което не може да е вярно и да ми се иска Joy и да видим кога ще изчезне в коша smile3515

Иве, вчера последното, което измислихме бе това - но сега махнахме черното и наблегнахме на сивото и бялото Wink

Кате, майка ми си хареса оранжев цвят, ама виж аз не Tired Червеното много ми вишнее Weary

Бел, лека работа newsm10

# 97
Мерси Дидка!
И аз в къщи си имам един кантар ,но той все ме показва в повече Embarassed понякога дори и 10кг.Като погледна /хем си го знам ,че така прави/ лудост ме хваща ,кой ли ден ще литне през терасата...обаче от кантара на съседката много съм доволна Laughingвинаги съм по-слабичка и затова като ми се загуби настроението ходя и се тегля на нейния кантар.
Теди мерси за закуската,добре ми дойде!
а какво стана със снимките? Извинете за нахалството...

# 98
Дидка нищо се не види Tired

# 99
Добро утро и от мен!
Много съжалявам за срещата надявам се следващият път да се запозная с вас.
Разкажете нещо повече за нея колко бяхте? Малчуганите наиграха ли се?
Надявам се да видя и снимки Ива за предложението на Катето дано не е на 24 за да мога да диода(Радо ще има празник на буквите ).
Закуската изглежда страхотно Теди.Но все пак коремчето ми е празно а бебо трябва да се храни с нещо. Затова не мисля много много за килцата си .Е не че са малко.

# 100
Дидка нищо неизлиза на снимката.Дай пак. smile3509
Колкото до цветовете за кухнята каквито изберете няма проблеми.Наистина и на мен червеното което е дадено на мострите много не ми хареса.Ти искаш по ярко и наситено червено нали?Но за съжаление само това се предлага........ Weary
Дидунчо къде си ?Чакаме да видим снимките от вчера.......... newsm03
Ива и аз много се радвам че се запознахме.С много хубави впечатления останах от теб,както си те представях така и излезе сериозна мадама
Силвина и Никита и те са симпатяги.....така като гледам ще е весело с тях на другите срещи.  smile3521
Да ви кажа аз съм решила  да не ям хляб и сладко сега преди сватбата че да може малко да ми изчезне коремчето.Но да видим, ако незабравя,,,,,,,,,,,,Че остават само 10 дни а пък нали ще съм кума.Но в крайна сметка каквато и да съм много ще  newsm44 newsm68

# 101
# 102
Кате  Hug

Нели аз не съм снимала, но и аз чакам снимки, така че Дидунчооо къде си search

Дидка така много ми харесва, страшно е  Peace, а цвета черен ли ще бъде или венге newsm78
А за пода плочките ако са наредени по диагонал няма ли да е по-добре......

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 11:11 от Iva.M

# 103
Добър ден и от мен!
Дидка кухнята е много хубава - пожелавам ти да я имаш в най - скоро време.
Момичета срещата наистина мина чудесно. Всички сте големи сладури, а за малките нямам думи. Прекрасни дечица. Да са ви живи и здрави. Надявам се на другата среща и аз да мога да ви покажа принцесата.
Теди мерси за закуската.
Лек и красив ден на всички.

# 104
  • София/Сливен
Здравейте момичета!

Ние вече сме си в София. Ама много не ми се пише. След малко една изненада от мен Wink

Общи условия

Активация на акаунт