Къде в Пловдив??? - 112

• 32 696
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Здравейте.Къде в събота има работещ зъболекар?
В  Супердок има ,може още сега да си запазите час

# 721
Това проверено ли е?
Имам няколко злощастни опита със закупуване на билето онлайн до морето и имам нуждата да работи Grinning

Може да се ползва и до Бургас. Продават билети предварително.

# 722
  • Пловдив
Във профила на Фиданка във фейса е публикувано, има въпроси и тя е отговорила. Има и телефон, може да проверите.
Познавам я, няколко пъти сме ползвали автобуси на фирмата и сме доволни, коректни са.

https://www.facebook.com/fidanka.kazakova

# 723
Някой може ли да ми препоръча къде може да изперем килимите от кемпера? Големи са като размери 2Х3 и са два.
Ако знаете такова място в Кършияка ще съм благодарна.

# 724
  • ПЛОВДИВ
Някой може ли да ми препоръча къде може да изперем килимите от кемпера? Големи са като размери 2Х3 и са два.
Извинявайте, че Ви цитирам, но търся автомивка за кемпери в Кършияка.

# 725
Извинявайте, че Ви цитирам, но търся автомивка за кемпери в Кършияка.
Тук намирам едни които искат 220 евро, затова ви препоръчвам :
https://camperisimo.com/cleaning/ , за 35 евро или ние сме ходили на голяма автомивка на самообслужване.
Доста е сложно с такава височина.

# 726
На автомивката на самообслужване 24/7 на Рогошко шосе, преди бензиностанция Лайт, от дясно ми се струва, че има възможност за миене на кемпери. Първата "клетка" е с голяма височина и е доста широка.

# 727
  • Пловдив
За кемпер, но не са в Пловдив.
В Калековец, Граф Игнатиево - на самообслужване.
На Брезовско на кръстовището с Кауфланд /не е на самообслужване/.

# 728
  • Пловдив
Здравейте!
Къде могат да ми сменят ципа на няколко големи сака (от плат), както и да го зашият отстрани на единия джоб? Едно време ги носех до автогара юг под блока, но вече не работи. Майка ми каза, че в блока срещу кафе-аператив Екстийм и футболното изгрище в район Северен има магазинче за ремонт на изделия от кожа, макар че моите сакове не са от кожа, дали биха могли да ми помогнат? Или някъде другаде из града? По принцип саковете ги ползвам само за морето. Благодаря на всички!

# 729
Този обущар в Кършияка ще се справи с ремонта на саковете. Скоро раница му носехме за ремонт и подмяна на основата на дръжките.

https://maps.app.goo.gl/kEbMM1vkCRSSVrUp7

# 730
  • Пловдив
Здравейте!
Къде могат да ми сменят ципа на няколко големи сака (от плат), както и да го зашият отстрани на единия джоб? Едно време ги носех до автогара юг под блока, но вече не работи. Майка ми каза, че в блока срещу кафе-аператив Екстийм и футболното изгрище в район Северен има магазинче за ремонт на изделия от кожа, макар че моите сакове не са от кожа, дали биха могли да ми помогнат? Или някъде другаде из града? По принцип саковете ги ползвам само за морето. Благодаря на всички!

Виждала съм го, когато съм минавала покрай него. Не е точно работилница, а ателие за кожени изделия. Има модели чанти на витрината. Със сигурност имат нужната машина, опитайте, би трябвало да се справят.

# 731
Щом могат да се справят с кожа, според мен ще могат и с плат.🙂
Къде в града има.Office 1? На "Данаил Николаев" работи ли още? Търся маркери за рисуване върху дрехи, а видях в сайта им доста варианти. Искам да си избера на място. Или, ако се сещате, за магазин в Смирненски, където да продават подобни неща?

Последна редакция: нд, 12 юли 2026, 17:21 от dolce miele

# 732
Работи на Данаил Николаев.

# 733
  • Пловдив
И в Тракия има Офис 1.

# 734
Dolce,  провери обаче дали имат наличност от тези маркери в магазина, защото веднъж така се прецаках аз.

Общи условия

Активация на акаунт