Къде в Пловдив??? - 112

• 32 785
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Отворили са изход на бул. България специално за магазина и отзад се вижда огромен паркинг. Пък и отпред правят много красива градина, което мен ме радва. Както и според мен заради тях засадиха кипариси на разделителната ивица, защото толкова години една роза не са сложили на ивицата срещу хотел Марица , а сега и кипариси. Аз мисля , че добре се вписва магазина и понеже живея в района нямам търпение да имаме нормален магазин с паркинг в този квартал, че ми писна да ходя до близкия Кауфланд, който е отвратителен. Дори цените да са малко по-високи, виждам че инвестицията е сериозна и хората се стараят, та ще го преживея.

# 46
Отворили са изход на бул. България специално за магазина и отзад се вижда огромен паркинг. Пък и отпред правят много красива градина, което мен ме радва. Както и според мен заради тях засадиха кипариси на разделителната ивица, защото толкова години една роза не са сложили на ивицата срещу хотел Марица , а сега и кипариси. Аз мисля , че добре се вписва магазина и понеже живея в района нямам търпение да имаме нормален магазин с паркинг в този квартал, че ми писна да ходя до близкия Кауфланд, който е отвратителен. Дори цените да са малко по-високи, виждам че инвестицията е сериозна и хората се стараят, та ще го преживея.
Радвам се и аз и напълно споделям емоциите! Когато живеех в София, си пазарувах предимно от там, а сега ми се налага да ходя в Лекси, където всеки път се изумявам от липсата на разнообразие, макар и голям магазин.
Много се надявам да има качеството, което има и в София.
Много се радвам и на градината, която правят! Може да има и детска площадка, в някои по-големи магазини и такава правят.

# 47
  • Пловдив
Само да не е в минималистичен вариант или с орязан асортимент както Сефора. Толкова ѝ се радвах преди да отвори, а сега я подминавам като крайпътна теменужка. 
Мястото е стратегическо и обира всички клиенти около Панаира и на път към Рогош, Маноле и сие. На мен не ми е до входа, но харесвам веригата и с удоволствие ще си правя седмичния пазар там и без друго Лекси ми е доста по-далече, а Метро ми писна. 
Поживём - увидим.

# 48
  • Пловдив
Търся препоръка за масажист, но мед.масаж...специалист ми трябва за конкретно заболяване.

# 49
Само да не е в минималистичен вариант или с орязан асортимент както Сефора. Толкова ѝ се радвах преди да отвори, а сега я подминавам като крайпътна теменужка. 
Мястото е стратегическо и обира всички клиенти около Панаира и на път към Рогош, Маноле и сие. На мен не ми е до входа, но харесвам веригата и с удоволствие ще си правя седмичния пазар там и без друго Лекси ми е доста по-далече, а Метро ми писна. 
Поживём - увидим.
Споделям впечаленията ти за Сефора,, и аз толкова я чаках, сега даже и не влизам. Много е осакатена и пак ходя специално до София, за такива неща. Същото е и Дъглас, доста са обрани.

# 50
  • Пловдив
Момичета, ще ми се наложи да търся апартамент под наем около УХТ в Мараша, с 1 спалня...ако някой чуе нещо да ми пише.
Благодаря!

# 51
Къде мога да намеря замразени соеви зърна (сиреч едамаме, но да не е в шушулка)?

Търсих в Лекси на Марица и Лидл-а до него, нямаше, в Кауфланд има само на шушулки, а в сайта на Метро са извън наличност. Заведенията за poke bowls всичкото едамаме в Пловдив ли са изкупили? Smile

# 52
  • plovdiv
В Метро има

# 53
Виждала съм в Лидл, но не съм сигурна дали не е само в азиатската седмица. Като отворят Фантастико, там със сигурност ще има. Друга опция, за която се сещам е да поръчаш през Ебаг, проверих и предлагат.

# 54
Търся препоръка за масажист, но мед.масаж...специалист ми трябва за конкретно заболяване.

Димитър Христев- физиотерапевт. Не знам дали ще се наеме лично с масажи, но е изключителен специалист и няколко пъти ме е спасявал, като става въпрос точно за специфични масажни техники.

# 55
Момичета, благодаря за препоръките за миенето на колата, заведохме я в една квартална автомивка и я оправиха и отвън, и отвътре пране и с детайлинг. Добре ми се стори като цена и като качество.
Обаче нали започва пролетното почистване, та ми се иска да сменим тепавицата, че досегашната не ми харесва как перат килимите. Носим ги на тепавица Рай, но са с дълъг косъм и сякаш не измиват хубаво препарата и освен, че много мирише и косъма е някак мазен след прането. Имате ли препоръки за други тепавици, особено ако сте с такива килими , откъдето да сте доволни ?

# 56
Какво ще рече пране с двтайлинг? И може ли да споделите мястото и цена?

# 57
Детайлинг , т.е детайлно да почисти дръжки, копчета, въздуховодите и всичките дреболии по интериора. Прането визирах за седалките и текстила в колата, както и отзад на багажника. Беше 100 евро , а автомивката е на ул. Абоба, но няма име...или поне не пише никъде как се казва 😅 Колата е джип, та не знам дали за лека кола не е по-малка сумата.

# 58
За пране на килими съм изключително доволна от Белина еко. Котленския килим също при тях го давам. Връщат го в перфектно състояние.

# 59
Къде в Пловдив мога да намеря автентична баклава, с много масло и шамфъстък?

Общи условия

Активация на акаунт