Нещо смешно, което вашите деца са казали

• 85 851
  • 957
  •   1
Отговори
# 135
"вързел" /има известна логика  Wink/

# 136
казвам му, че съм обидена. а той - Мамо, недей да се обидваш!

# 137
  • София
Редовен лаф, когато се скарам за нещо и отида да я успокоявам: Остави ме, не виждаш ли, че сега плача и трябва някой да ме гушне? Дядо, твойто шкембе не е хубаво, на тати е много по-удобно! Ейц, бабо, колко си хубава с тоя часовник (докато вечеряме)! Joy Joy Joy Казвам й: Подай ми пижамата да те обличам и да лягаш. Тя отива до кревата и казва: Айде, зайчовци, стига сте спали, че трябва да ви обличам и да си лягам (пижамата е на зайчета). hahaha Мамоооооо, не ми казвай да ставам, не виждаш ли, че още спъъъъъъъъ? (сутрин преди детска) Laughing Виж какво сега, като ти казвам нещо, трябва да изпълняваш, чуваш ли ме? (като се тръшка за някаква глупост и аз не разрешавам) Joy Joy Joy После пак, като се сетя още  bouquet  bouquet  bouquet

# 138
Не помня дали съм го разказвала тук, това е една случка с детето и племенника на една приятелка. Върви си тя с двете деца по улицата (децата на по 3 и 5г) и виждат някакъв човек носи агне (това покрай Гергьовден).
Малкия: Иво, виж какво прасе!
Големия: Кво прасе бе, това е магаре!
Приятелката ми: Абе кви прасета и магарета, това е овца!  Joy Joy Joy

# 139
По незнайни причини моят по малък син отказва соса на спагетите- иначе ги обожава, ама само тесто... newsm78! Аз разбира се, настоявам да ги яде "правилно". Отива на гости той, и се връща сияещ - Мамо, леля Ванче ми сготви спагети! Бяха чисто голи с кашкавал!

# 140
Казвам на дъщеря ми: Хайде да напазаруваме в Пикадили! А тя, почти разплакана: Не искам кьокодилииии!
В последно време й доставя удоволствие да любезничи, да използва думи като моля, благодаря и т.н. Давам й да яде нещо, което явно не иска в момента, а тя започва да крещи: Не, благодаряяяяяяя! То просто не може да се разкаже, трябва да се види, беше толкова комично...  Laughing

# 141
  • Пловдив
Ей, голям смях, ще събудя детето, така се хиля  Joy
Сетих се за случка от преди месец. Приспивам я една вечер и тя нещо не иска да ляга. Само повтаря "Тате, татееее" и аз от къде измислих и й казах- "Тати май ака". И тя като започна да повтаря бавно и отчетливо, за да не сбърка (тогава беше на 1.8г. и това бяха едни от първите й "изречения"). "Тати май ака, май ака тати, мама не ака, май ака мама"  Joy Joy hahaha hahaha Така се смях, че и баткото и таткото дойдоха да видят какво става и да се посмеят  Crazy А тя продължава ли, продължава да повтаря, при това с доста съсредоточен и сериозен вид  Joy

# 142
Ха-ха!
Шефа ни в отпуска, а трябва нещо да се съгласува с него... Обаждаме се у тях - и синът му (3 годишен) казва: тати много зает, вече един час ака в тоалетната и няма време не само за вас, но и за мене!

# 143
Ха-ха!
Шефа ни в отпуска, а трябва нещо да се съгласува с него... Обаждаме се у тях - и синът му (3 годишен) казва: тати много зает, вече един час ака в тоалетната и няма време не само за вас, но и за мене!
пробвахте ли да му подарите Дуфалак?  Joy Joy Joy
их, това веднага ме наведе на мисъл за онази тема за скуката в офиса...

# 144
Когато сина беше малък у нас на посещение беше Папата. Имаше един изключително тъп въпрос, който биваше задаван на всеки- "Харесвате ли Папата?" /Какво пък да му харесваш или да не му харесваш на този човечец?/. Бяхме на гости у брат ми и снаха ми попита сина- "Ами ти харесваш ли Папата?", на който той отговори: "Да, хаЕсвам я!"- как да му обясниш, че Папата е мъж, като му викат "Папа?".

# 145
Казвам й : Виж каква хубава супа са ти сготвили лелите от кухнята, а тя: "Дааааа, прекрасна изработка!" Mr. Green /това е заучена фраза от едно филмче за Барби, което обожава/

# 146
Същият ни шеф и същият му тригодишен син.
Обаждаме му се пак вкъщи и хлапето казва: тати е болен!
А какво му е? - питаме ние.
Ами съвсем като пиян! Тича в банята и повръща.

# 147
  • Sofia
Когато се карам на дъщеря ми и тя понякога казва: "Иска тати", обикновено й отговарям "Няма го тати, няма кой да ти помогне."
Та оня ден нещо си играем с нея, тя ме напада, а аз викам: "Помооощ, помоощ!", а тя: "Няма тати! Няма помощ!"  Laughing

# 148
  • дядовата ръкавичка
Диманка се обръща към мен с "малка мамо" /то аз не съм и много голяма де, и 1.60 нямам/. Един ден, докато се разхождаме, виждат една наистина много едра жена и започват да викат "Мамо, виж великан, великан!" .... и след малко "Е, видя ли че си малка мама!"  Sunglasses

# 149
Една случка от вчера. Майка ми пита Стефчо иска ли да играят на пържоли. Знаете я тази игра - дето единият чифт ръце са отдолу, другият отгоре и се пляскат. Както и да е. Пита го тя иска ли да играят на пържоли, а той отговаря - не, искам кюфте! Joy

Общи условия

Активация на акаунт