Нещо смешно, което вашите деца са казали

• 85 845
  • 957
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Много се смях с вас и дечицата ви, момичета! Ето нещо и от мен Simple Smile Синът ми е на 6 и половина... нали се сещате колко "обича" сутрешния тоалет!?!?
Поредното събуждане вкъщи...
Аз казвам на детето:
- "Марти, хайде влизай в банята да се оправиш и да не забравиш да си измиеш очичките!"
В отговор от негова страна ми се сервира:
- "Ама мамоооо, няма нуждаааа, АЗ СИ ВИЖДАМ!!!"  ooooh!  ooooh!  ooooh!

# 151
Една случка от преди няколко години. Голямата ни дъщеричка, тогава беше на 3г. и вкъщи идва един господин по работа, колега на съпруга ми, който е по-мургав от нормалното, но не ром, а българин по произход и в момента, в който влиза, тя го вижда и хуква при мен в хола и задъхана ми казва: Мамо, мамо, а пък да знаеш кой дойдел на гости? , аз питам: Кой маме?, а тя: Един негър, маме!!! Не можах да сваря да викам: Шшшшт и да затварям вратата, та да не чуе човека, че щеше да ми е много неудобно Embarassed.
А в днешно време - малката ни дъщеря, която е на 2, незнайно защо, от няколко дни не спира да повтаря думичката "пу*ка"  smile3555,а кака й се смее ли, смее без да знае какво точно означава. Ние в къщи не говорим така или ако кажем нещо подобно, гледаме децата да не са край нас, не ходят на детска градина или ясла и ми е любопитно от къде ли го е чула. Уж, за да прекратя произнасянето й /на думичката/ обясних на каката, какво точно означава и й казах, да не смее, когато малката я казва,така ще я забрави, но ..... стана още по-зле. Само, докато малката каже буквичката "п...." и каката избухва в смях  newsm62и става едно весело, весело  lalalalaчак да не знаеш как да реагираш, да се смееш ли hahaha или какво ... Ужассс! smile3515
Деца, какво да ги правя?

# 152
... и това ще мине Simple Smile думичката с П беше любима на щерката около година, най-вече когато добре знаеше какво значи. Веднъж я заведох при пралеля си, която виждаме веднъж на 2 години, и беше "мнооого важно да се държи добре". Е, тогава моята сладка дъщеричка, изключително възпитана, танцуваща ръченица, пееща всякакви песни, се представи с песнички от сорта: "путкай, путкай, докторе....", и др. подобни, ясно ви е каква беше основната думичка. В началото се вързвах, после се смеех, накрая спрях да обръщам внимание, и малко по малко отпадна.
Между другото, песничката за доктора я измисли и изпя на първо на доктора, който идваше у дома да я преглежда - млад и сладък. Представете си колко метра потънах от срам. Laughing

А като беше на около 3 години и купих фибички с пеперудки, тогава вървеше и се хвалеше наред: "вижте, имам си путки"  Joy Joy Joy

# 153
Моята щерка пък пие вода от "банкомата"  Joy  /т.е. автоматът за вода в градината/.

А покрай историята с негъра се сетих/ама беше доста отдавна, де/ - вървиме си ние с Никол и се разминаваме с един негър. Още преди да сме се разминали , малката го сочи с пръст и вика "мамо, мамо, и аз имам такова, само че е в розово "  Joy /а тя има кукла негърче с розово гащеризонче/  Joy  Умрях от срам  Mr. Green

# 154
Преди 2 дни:един потник на дъщеря ми паднал на земята,тя до забелязва и с рев казва:"Мамоооо,потника падна!".Аз отговарям "Какво толкова?!",а тя (все с ревливия тон):"Искам да кажеш "Голяма работа!"...
Изобщо това "Искам да кажеш..." го използва постоянно ooooh!

# 155
На почти три години дъщеря ми като видя морето и каза:"Малиииии,ква голяма локва.... Laughing"

# 156
Племенницата ми, която е на 6 ме гледа как кърмя бебето и казва: "Като порасна и моето бебе така ще пие мляко от цицките ми  Mr. Green!"
  А на вечеря заявява пред всички: "Като стана голяма и моите цици ще станат като на леля, а на леля ще станат като на баба  Joy!"

# 157
Казва чоке на човек и тода на водата

# 158
  • Монреал
Направо умрях от смях  Joy С нетърпение чакам и ние да стигнем възрастта на бисерите...

# 159
В първа група в градината дъщерята описва обстановката на баща си. Той я пита:
- Какво обядвате?
- Каквото ни даде леля ...
- А тя какво ви дава?
-Каквото й сложи леля готвачка в асансьора.

# 160
  • Cофия
Двегодишния ми племенник вчера по време на разходка - "Айде гушиме, че мноо ме боли ЗЪБЪ и немога да хода" hahaha Joy Joy Joy

# 161
след като е гушнал бутилка, извадена от хладилника- "ох, настудених се!"

# 162
Вчера имаше силен вятър и една полами хвръкнала от простира. Като се прибрахме на обяд и видях, че я няма, слязох пред блока да я търся, но не я намерих. Тогава дъщеря ми, която е на 2г3м, ми каза: "Мамо, Тата кажи тати купи ноуа кола мама!Тала няма!", т.е. Мамо, Габи ще каже на тати да купи нова пола на мама. Старата я няма!
Обаче баща й като се върна и тя като си изпълни обещанието и му каза, той отговори с изненадан и сърдит тон: "Какво?!Да купя нова кола на майка ти ли?" Трябваше и на него да превеждам Hug

# 163
Взимам го от ясла преди няколко дни и го питам какво е правил и дали е правил бели. Отговаря "Да", а аз питам пак какви. Отговорът беше "Червени и зелени"  Laughing

Четем книжка за мечо и ме пита защо на мечетата ушите са отгоре. Обяснявам нещо си и той ми отговаря "Аз като стана мече и моите уши ще са отгоре". Питам го кога ще стане мече, а той: "През зимата!". Има логика, нали  Grinning

# 164
  • София
"Мамо, на Филип на гости му е дошъл пръ-пръ-дядо му"

Общи условия

Активация на акаунт